כל מיני אבחנות למיניהם.ב. רק אגב מעניין על אלו פרטיים שהם יותר אישיים קיימים באתר ביטוח לאומי מתביעת נכות....
או דברים חדשים שלא רוצים לגלות. [בשונה מהתביעה הספציפית.]
כל מיני אבחנות למיניהם.ב. רק אגב מעניין על אלו פרטיים שהם יותר אישיים קיימים באתר ביטוח לאומי מתביעת נכות....
אני עונה לך מפורטסורי.
א. אני לא נכנס לשאלה המשפטית, האם אתם חייבים להעביר להם את הקוד על פי המופיע בחוזה. אלא האם זה כדאי וראוי עבורך אתם כלקוחות.
ב. רק אגב מעניין על אלו פרטיים שהם יותר אישיים קיימים באתר ביטוח לאומי מתביעת נכות....
ג. דבר אחד ברור לי וזה מה שהדגשתי כי אם אתם סומכים עליהם... שווה להעביר להם את הקוד כי זה צורך חיוני בהחלט הנדרש למקסום ההצלחה והטיפול בתביעה
עכשיו היא ענתה לי שבשביל לעקוב אחר התביעה
ויש חברות שגם רוצים לעקוב שאם תמשיכו הלאה בשנים הבאות לדרוש המשך קצבה, תעבירו להם המשך אחוזים (כמו שחתמתם בחוזה, אפילו אם תבצעו את זה לבד)
כנראה שלא נחשפתם לכל מיני סיפורים...למה נזק לכל החיים?
רבותיי, לא צריך לשתול פרנויות לשווא
מקסימום אחרי הטיפול תוכלו להחליף את הסיסמה
מה כזה סודי בביטוח לאומי?@הקה
אם הם מאוד רוצים החברה יכולה כל פעם להתקשר אליך ולבקש לעדכן מה חדש..
אבל אל תעשי נזק לכל החיים ואך תעיזי להעביר את הקוד (זה יותר גרוע מלעביר את הכרטיס אשראי עם הקוד הסודי)
המון המון המוןמה כזה סודי בביטוח לאומי?
מה כבר יכולים לעשות עם המידע ?
לא בודקים אימות??לשנות חשבון בנק לקיצבה ועוד..
לא ניתן לשנות חשבון בנק באתר האישי, זה מפנה לדף חיצוני ובו נדרש להקיש פרטים ולקבל קוד אימות,לא בודקים אימות??
שהחשבון רשום על שמך??
ידידיאני עונה לך מפורט
א. אין פה חייב כי להם יש גישה, אלא כנראה הם רוצים לראות מעבר למה שביטוח לאומי פותח להם בהרשאה
ב. יש באזור האישי עוד הרבה דברים כמו פרוט על ילדים, עברת קופת חולים ש אישורים מכל הסוגים, אופציה לעלות מסמכים מסווגים, תביעות אחרות, פרוטוקולים ועוד.. שאין צורך שהחברה תראה אותם.
ג. בסומכים עליהם רק בעניין הנושא הזה ספציפי (כמו נכות) אבל לא להכנס לאזור האישי.
כי המקסימום הצלחה (בלגבות כספים.. )זה הם.
כי ברגע שכבר הוגש עירור מה עוד יש להוסיף??
זה חוקי להחתים שחייבים להביא את הקוד האישי??הערה: אתה כותב ועוד...שאין צורך שהחברה תראה אותם, יש רק אפשרות אחת, נניח כשמדובר בנכות אישית ויש גם נכות על ילדים. על זה אני מסכים שזה אישי
ג. יש אין ספור דוגמאות לדברים שצריכים טיפול אחרי ועדה וזה אני מגלה לך כמומחה
1. המלצתי לא לחתום בשום אופן הסכם עם חברה שמחייבת את המשך התקשרות בעת חוסר הצלחה.זה חוקי להחתים שחייבים להביא את הקוד האישי??
מה צריך אחרי הועדה חוץ מלעקוב אם נכנס כסף? [במיוחד אלו שמחייבים גם אם כשלא הצליחו, הלקוח המשיך לבד]
הסיפורים על החברות הצדקניות, מציפים את העולם בעוולות שנעשו על ידם.
דיבר כאן אדם שכבר הגישו לו את המסמכים. יש להם זכות לדרוש את הקוד?4. לגבי השאלה של החוקיות, כל אדם זכאי לפרטיות וכל אדם רשאי להחליט על ויתור סודיות, זכות החברה לבקש זאת וזכות הלקוח לא להסכים לכך מראש
זכותם היא כאמור רק בהתאם לחוזה שנחתם. השאלה היא למה לסרב ולא לאפשר "להם" לסייע ללוקח ביעילות ולשם כך אף להעניק להם את השימוש באישי זאת במידה ויש ללקוח אימון בהם.דיבר כאן אדם שכבר הגישו לו את המסמכים. יש להם זכות לדרוש את הקוד?
ובהקשר לויתור סודיות, האם יש להם אפשרות להחתים שתהיה להם גישה לאיזור האישי לאחר הגשת התביעה?
אין אפשרות לערוך חוזה לשלם עד 120, כי זה לא חוקי והוא בטל ומבוטל כמובן בדין תורה ואצ"ל להבדיל במשפט בישראל.למה לתת?
אם בחוזה שחתמתם - כל שקל שאתם מקבלים מביטוח לאומי עד 120 הם מקבלים 20% אז ממילא אין לכם איך לברוח מלשלם להם כי התחייבתם.
למה לא לתת?
כי אם יש חלילה סיבה לבקש בקשה נוספת במשפחה - אז הם לא אמורים להתחלק איתכם בהכנסה.
ואם המצב הרפואי ישתנה אז הם לא אמורים לקבל אחוזים על התוספת |(אא"כ החתימו אתכם אחרת)
בקיצור- אם אתם מעוניינים בשותפים בקצבה שלכם לבטוח לאומי לעולם ועד - תתנו את הקוד.
ואם לא- אל תתנו!!!!
ואם כבר חתמתם - תשלמו מה שהתחייבתם ותעשו ביטול חוזה מכאן ואילך כולל תשלום דמי ביטול חוזה.
ותצאו לחופשי מהחוזה הדרקוני שנפלתם בו....
החלפת הקודמלחיץ. בעבר התעסקתי עם מישהו במיצוי זכויות והעברתי לו את הקוד ואת הקוד של קופ"ח.
איך אני משנה את זה עכשיו?
כלומר הכל היה אמין ולא ראיתי נזק אבל הלחצתם אותי.
אני לא יודעת מה מגיבים אחרים.יש לי תחושה שהרבה מהמגיבים כאן בכלל לא מכירים את הנושא וכותבים כאן רק תחושות בטן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: