doronshenhav
משתמש חדש
יודעת אולי לומר משהו על הטבליות? האם הכוונה לטבליות האלה?האם הן קיימות עדיין?
לא בטוח,
תבררו, כי הבנתי שנכנס תכשיר חדש במקומן. טבליות דרך הפה (יקרות...)
יודעת אולי לומר משהו על הטבליות? האם הכוונה לטבליות האלה?האם הן קיימות עדיין?
לא בטוח,
תבררו, כי הבנתי שנכנס תכשיר חדש במקומן. טבליות דרך הפה (יקרות...)
הקישור נחסם לייודעת אולי לומר משהו על הטבליות? האם הכוונה לטבליות האלה?
איך אני יודע איזה מינון אני צריך?אולי היית צריכה מינון של 500 מ'ג ביום ולא 250
זה ממש ממש לא שטויות
הרוב צריכים מינון של 500... בעיקרון זה לפי משקל גוף ולפי צורךאיך אני יודע איזה מינון אני צריך?
יש כדורים של 500 או צריך לקחת 2 כדורים?הרוב צריכים מינון של 500... בעיקרון זה לפי משקל גוף ולפי צורך
אוזמפיקיש אוזן פי משהו כזה שלא כול אחד יכול לקנות רק מי שעולה לו הסוכר אבל עכשיו יש משהו חדש שנותנים לכול מי שמבקש
תודה, הזמנתי וקיבלתי.
אם הזמנת מהקישור ששמתי פה - אז 2 כדורים פעם ביוםתודה, הזמנתי וקיבלתי.
כמה לקחת בשביל להגיע ל 500 מ"ג, אני לא רואה שום כיתוב של המינון. והאם יש הבדל באיזה שעה לוקחים, על קיבה ריקה/מלאה. עפ/בלי אוכל? אשמח לפרוט. תודה
אני אשמח לדעת על יבואן רשמי שמביא את זה לישראל.יש תוסף תזונה שנקרא ברברין , אפשר לקנות אותו בIHERB והוא VEGAN אז אין בעיה כשרותית (בדקנו בעבר עם מורי הוראה גדולים כמו הרב בורשטיין והרב פנחסי ועוד). הוא נקרא האוזמפיק של הטבע. מוריד חשקים למתוק, מוריד A1C ועוזר מאוד לירידה במשקל.. מאוד מאוד ממליצה
אין.אני אשמח לדעת על יבואן רשמי שמביא את זה לישראל.
אני אשמח לדעת על יבואן רשמי שמביא את זה לישראל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: