אשמח עם תעשי חסד ותבררי היכן קנה.יודעת במפורש על מישהו שקנה היום. להרזיה ולא לסכרת.
אני צריך את זה לסכרת (הורדתי כמה עשרןת קג כבונוס ברוך ה)
ואין לי
אשמח עם תעשי חסד ותבררי היכן קנה.יודעת במפורש על מישהו שקנה היום. להרזיה ולא לסכרת.
אחד הבתי מרקחת בעפולה.אשמח עם תעשי חסד ותבררי היכן קנה.
ואין לי
אכן 1 מ"גאחד הבתי מרקחת בעפולה.
אם רלוונטי אני יכולה לברר באיזה מהם וכן הבתי מרקחת כאן לא מקבלים מרשמים של כללית (ז"א הנחה על התרופה)
אנחנו מדברים על אוזמפיק 1 מ"ג. כן?
שאלתי אותו.אכן 1 מ"ג
אני במכבי
ואסע מב"ב לעפולה איה מחר בבוקר, אם אדע לאן
אשמח עם תעשי חסד ותבררי היכן קנה.
ואין לי
שאלתי אותו.
הרוקחת אמרה שהזמינה 30 והגיע 1...
(אולי שבוע הבא יגיע עוד)
בית מרקחת be עפולה ברחוב קהילת ציון.
אני יכולה לנסות לברר אצל עוד חברה שקנתה שבוע שעבר. לדעתי היא קנתה במקום אחר. אבל עכשיו כבר מאוחר אליה. אני ינסה מחר בל"נ
כרגע כפי שהבאתי בקובץ מצורף , יש הודעה רשמית של משרד הבריאות והיצרן, שלא נשלחת תרופה זו לארץ בגלל בעיות תפעוליות, הצפי לחידוש האספקה עוד 8 ימים איהתזהר לא ליסוע לחינם!
המלאים משתנים בין קופות החולים.
לכו לסופר פארם ותראו שללקוח אחד יש ולשני אין.
ומכבי הכי גרועים בזה. ללקוחות מכבי אין.
בת משפחה סוכרתית השיגה בהזמנה מהבית מרקחת אונליין של מאוחדת כבר פעמיים. בפעם הראשונה כלל טרטורים אין סופיים ובפעם השניה די חלק.
בגלל שיש מלאים מוגבלים יש עניין לנדנד ולבקש שוב ושוב כדי שבסוף יתנו לך קדימות.
סקסנדהמתייחס לסקסנדה או אזומפיק?
כבר לא תלוי בbmi מעל 30?
לק"ג אין משמעות בתהליך רק לאחוזי הירידההרעיון בסקסנדה זה, נגיד ברוך ה' הצליחו להוריד 20 ק"ג, שזה מדהים, ובשום ויראציה אחרת לא היה קורה.
ואז רוצים לשמר את זה, אז מעלים קצת את המינון ממה שהיו רגילים שעזר לירידה הדרמטית ואז משמרים את זה, אבל כמובן ממשיכים לקחת.
על זה אני שואלתסקסנדה
מדבר על משך השמוש ולא על קבלת אישור ראשוני
זה מעניין ואין לי מידע, אני יברר בשבוע הבאעל זה אני שואלת
חברה הגיעה לbmi פחות משלושים והפסיקו לה את האישור.
שינוי יש כי אפשר לבקש מרופא המשפחה להפוך את התרופה לתרופה כרונית שאפשר לבד לבקש דרך האתרקרה לפני חצי שנה כשהדיאטניות היו הרבה יותר מעורבות בתהליך ונראה לי שהיה צריך לקבל אישור כל כמה חודשים.
השאלה אם יש שינוי. אפשר לא להגיע לדיאטנית ולהמשיך להוציא מרשמים?
זה לא מדע מדויקשאלה חשובה
תוך כמה זמן מרגישים שינוי?
אחרי כמה הזרקות?
ותוך כמה זמן אמורים להרגיש תופעות לוואי, אם בכלל?
דחוף לי לדעת
תודה!
ברור, נדמה לי המינון הרגיל הוא 1אוזמפיק 0.25
אולי אני צריכה מינון יותר גדול?
סליחהאכן 1 מ"ג
אני במכבי
ואסע מב"ב לעפולה איה מחר בבוקר, אם אדע לאן
יש לך נסיון שזה מוריד 20 קילו?הרעיון בסקסנדה זה, נגיד ברוך ה' הצליחו להוריד 20 ק"ג, שזה מדהים, ובשום ויראציה אחרת לא היה קורה.
ואז רוצים לשמר את זה, אז מעלים קצת את המינון ממה שהיו רגילים שעזר לירידה הדרמטית ואז משמרים את זה, אבל כמובן ממשיכים לקחת.
ההרזיה היא לא לגרום לבן אדם להיות שלד עצמות או שפשוט זה לא אפקטיבי, אבל זה לא נכון, פשוט צריך איזון ותוכנית משמרת להרזיה שזה נתן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: