מקורי מבית מרקחתמה זה אומר 0.25, ולמה אתה מוכר? זה מקורי מבית מרקחת?
0.25 מ"ג
מוכר בגלל שבינתיים לא משתמשים בזה...
מקורי מבית מרקחתמה זה אומר 0.25, ולמה אתה מוכר? זה מקורי מבית מרקחת?
כמה מ"ג המקובל, כמה זריקות יש לך וכמה אתה רוצה?מקורי מבית מרקחת
0.25 מ"ג
מוכר בגלל שבינתיים לא משתמשים בזה...
מתחילים עם 0.25כמה מ"ג המקובל, כמה זריקות יש לך וכמה אתה רוצה?
בטוח? לא מתחילים עם יותר? ואפה אתם בארץ?מתחילים עם 0.25
בטוח שמתחילים עם זה,בטוח? לא מתחילים עם יותר? ואפה אתם בארץ?
לא אכפת לי בפעם הראשונה לקנות מכם רק כדי שלא תפסידו, אבל צריך להיות ברור לי שיש לי מאיפה להמשיך אח"F אחרת זה סתם בזבוז, יש לכם דרך לעזור לי בלהבין איך משיגים אוזמפיק?בטוח שמתחילים עם זה,
נמצא בירושלים
אין שום שום דרך בעולם להשיג? גם לא לעבור קופת חולים, לשכנע רופא, טופס 29, משהו? אין דרך או שיש והיא מורכבת? אשמח לשמוע.אין אישורים חדשים היום ל אזומפיק להרזיה.
מה זה אומר? יש דברים שאפשר לסמוך עליהם? איך אני יודע שזה מקורי? אתה יודע, לא כל דבר מכניסים לגוף..., ואיך מגיעים לשוק הזה? טלגרם?אה, ויש שוק שחור פורח
א. הדרך הרשמית שאני מכירה היא להשתמש בסקסנדה כמה חודשים, להוכיח שלא משפיע ואז יש סיכוי. אולי יש עוד דרכים, ואני מאמינה שיש, אבל אני לא מכירה.@כובע הנזיר
אוקיי.
2 שאלות חשובות:
א.
אין שום שום דרך בעולם להשיג? גם לא לעבור קופת חולים, לשכנע רופא, טופס 29, משהו? אין דרך או שיש והיא מורכבת? אשמח לשמוע.
ב.
מה זה אומר? יש דברים שאפשר לסמוך עליהם? איך אני יודע שזה מקורי? אתה יודע, לא כל דבר מכניסים לגוף..., ואיך מגיעים לשוק הזה? טלגרם?
לא ניסיתי סקסנדה כי הבנתי שזה לא שווה את זה, לא את הכסף ולא את המאמץ והתופעות לוואי, ולהשתמש כמה חודשים רק כדי להוכיח שלא משפיע - מממ....לא נשמע כיף מדי...א. הדרך הרשמית שאני מכירה היא להשתמש בסקסנדה כמה חודשים, להוכיח שלא משפיע ואז יש סיכוי. אולי יש עוד דרכים, ואני מאמינה שיש, אבל אני לא מכירה.
ב. השוק ששמעתי עליו היה בפיעסבוק. בטוחה שיש עוד שווקים וכנל.
ניסיתם סקסנדה?
בכסף אין הבדל משמעותי ותופעות לוואי אותו דבר בשניהם.לא ניסיתי סקסנדה כי הבנתי שזה לא שווה את זה, לא את הכסף ולא את המאמץ והתופעות לוואי, ולהשתמש כמה חודשים רק כדי להוכיח שלא משפיע - מממ....לא נשמע כיף מדי...
אם יהיה לכם עוד מידע בעתיד לגבי השגת אוזמפיק אשמח לקבל כאן
אבל זה רק חולה סוכרת סוג 2 נכון? זה הבעייה, איפה אני מוצא כזה, אני מכיר רק סוג 1 (או ההיפך?...לא משנה)@השארפער
לא יודעת איך לא ציינתי,
הדרך הכי מעשית היום לקבל אזומפיק היא לבקש מחולה סוכרת שלא משתמש להוציא לך מרשם. גם תקבל בהוזלה ניכרת וגם תקבל קדימות ברכישה. סליחה שאני מסיתה ומדיחה... אבל הלוואי והייתי מוצאת לעצמי מישהו כזה! מכירה כמה וכמה שמשתמשים באופן הזה. אני אישית קיבלתי מרשם והמלצה חמה (בגלל מחלות נלוות בנוסף להשמנה) מאנדוקרינולוג+טופס 21 ג(לא בטוחה לגבי הדיוק) אבל הקופה לא אישרה. ולא שביקשתי הנחה! ביקשתי את הזכות לקנות במחיר מלא תרופה שנדרשת לבריאות שלי. זה המצב היום.
זה של סוכרת מהזן הנפוץ יותר דוקא, הסכרת שנפוצה אצל מבוגריםאבל זה רק חולה סוכרת סוג 2 נכון? זה הבעייה, איפה אני מוצא כזה, אני מכיר רק סוג 1 (או ההיפך?...לא משנה)
במרשם כתוב לי, שמות החלופות: VICTOZA (ויקטוזה)מישהו מכיר זריקות בשם liraglutide 18mg camp?
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: