צודקת .יש לי אחין שדגים וגזר מחריפים מאוד את התופעות
המלצה שלי לנסות לעקוב אחרי איזה מאכלים זה מחריף
איך את יודעת מה מחריף?צודקת .
לי אמרו לעשות טסט כי מיידי מרגישים מה מחריף את הגרד.
היו תקופות שלא אכלתי שומן צמחי גם.
בנגיעה לא יודעת אם זה קשור..איך את יודעת מה מחריף?
יש לי תקופות עם התלקחויות רציניות ואני לא יודעת ממה זה. או למה זה קשור.
ניסיתי לבדוק על שוקולד וזה לא.
הייתי בים המלח בחול המועד סוכות ושבוע לאחריו ובחול המועד פסח ולאחריו שבוע.ועוד שאלה- כמה זמן שהית כל יום הים המלח ובאיזה שעות
משנה איזה חוף? אני צריכה אחד שקרוב לירושלים. זה הבדל של שעה נסיעה... מהחוף בצפוני לאזור של המלונות
איך את יודעת מה מחריף?
יש לי תקופות עם התלקחויות רציניות ואני לא יודעת ממה זה. או למה זה קשור.
ניסיתי לבדוק על שוקולד וזה לא.
עגבניות וחצילים- שורף לי בידיים מאד כשאני מבשלת...
ועוד שאלה- כמה זמן שהית כל יום הים המלח ובאיזה שעות
משנה איזה חוף? אני צריכה אחד שקרוב לירושלים. זה הבדל של שעה נסיעה... מהחוף בצפוני לאזור של המלונות
ברור שבאכילה ולא בנגיעה.בנגיעה לא יודעת אם זה קשור..
ניסיתי לאכול דברים ואם התחיל לי עקצוצים מסביב לפה/ בפנים /בכפלי הגוף הייתי נמנעת.
בעיקרון אכלתי אוכל מאד תפל לא מלוח ולא חריף ולא חמוץ ז’’א ירקות ופירות חמוצים גם להימנע
הייתי בים המלח בחול המועד סוכות ושבוע לאחריו ובחול המועד פסח ולאחריו שבוע.
הייתי נוסעת כל יום באוטובוס הראשון לים המלח מתחנה מרכזית ירושלים
יש את 486 שיש לו מסלול א-ר-ו-ך (עובר בכל ישובי מגילות ים המלח) ויש את 444 לאילת הוא נוסע דוך לנווה זוהר דרך כביש 90 .
אני רציתי חוף נפרד לכן נסעתי לנווה זוהר-היה שווה ת’נסיעה יש נופים מטורררפים!!!
הייתי הרבה שעות בים ,אבל העיקר להגיע בשעות הבוקר המוקדמות עד הצהרים לפי ההנחיה שאני זוכרת.
אני יודעת שיש ארגון בשם ’צדקה ומרפא’ שיש להם מקום מיוחד לרפוי לסובלים מאוטופיק על חוף ים המלח.
תודה רבה על הסבר מפורט, שאלה קטנה יש אפשרות של החזר מקופ"ח על שהות ליד ים המלח למה אני גרה רחוק ממשאני אגיד לך מה אני הייתי עושה
הולכת לים המלח לחוף נווה זוהר.
בסתיו ובאביב בלבד!
בגלל שבחורף עלולים להתרחש שם שיטפונות ובקיץ הקרינה שם מידי חזקה .
השמש בתוספת האוויר של מי הים המלוחים שהתאדו עוזר מאד לעור
והרעיון הוא כזה ;
ללכת יום יום למשך שבועיים לחוף הים ולעשות סטים של שמש וצל.
בהתחלה להיות חצי שעה בצל ו5 דק’ בשמש ושוב חצי שעה /5 דק’
וביום הבא להתחיל להעלות את זמן השהייה בשמש ל10 דק’ וחצי שעה בצל וכו...
כמה נק’ חשובות
- לא לשים קרם הגנה , להיפך לשים שמן תינוקות כדי לסחוב יותר קרינה
- להיזהר לא לצלות את הילד מידי מהר , לעשות את זה בהדרגה .
- לשים לב שהבטן תהייה חשופה מול השמש , האיברים הפנימיים מקבלים מהקרינה וזה עוזר להתרפא.
- לשתות מלאא מים זה מייבש לחלוטין גם את העור.
- לא להיבהל אם הילד נראה כמו גוש בשר צלוי , אני הייתי גם נראית כך לשבועיים ואח’’כ העור נהיה חלק כמעט עד הסט הבא
- אם יש כוויות אפשר לשים Nivea, אני הייתי מכניסה למקפיא קרם לחות של ליפיקאר ופשוט שמה על העור החם, להיות הרבה במזגן זה מצנן את כל המקום.
- כמובן מקלחות רק במים קרים ולא להעז לשים שמן תינוקות ביציאה מהים זו טעות!!!
אם יש עוד שאלות אשמח להגיב בלנ בשמחה!!!!!
לכבס עם חומץ איזה ריח הבגד יצא?אני אתן מנסיוני
בדים נעימים וטבעיים בלבד (כותנה)
להיזהר שלא יזיע, וגם שלא יתקרר- אני שמתי מד חום קיר בגובה הלב של הילד ודאגתי שהחום בחדר יהיה על 24 מעלות.
כמה שאפשר שלא יהיה אבק בבית, במיוחד לא בחדר שהילד ישן בו- להוריד טקסטיל באופן כללי- וילונות, לכבס מצעים באופן קבוע.
לבדוק אם אין אלרגיה
אמבטיה קצרה, עם סבון מותאם- אחריה יבוש טוב וקרם לחות טוב. (קשה לי להמליץ בגלל שלא מה שמתאים לאחד מתאים לשני)
לכבס עם חומץ במקום מרכך.
מה המספר של היימליך?מכיר סיפור ממש דומה.
הלכו להיימליך, שאבחן אלרגיה לחלב. ברגע שהפסיקו עם חלב, הכל נעלם.
לדעתי בוודאי שווה לנסות, אין מה להפסיד.
אין לי נסיון עם העניין אבל שמעתי שיש החזרים אבל זה מצריך הפניית רופאתודה רבה על הסבר מפורט, שאלה קטנה יש אפשרות של החזר מקופ"ח על שהות ליד ים המלח למה אני גרה רחוק ממש
סבבה לגמרי,לכבס עם חומץ איזה ריח הבגד יצא?
ההחזרים הם רק לחולי פסוריאזיס,אין לי נסיון עם העניין אבל שמעתי שיש החזרים אבל זה מצריך הפניית רופא
זה קישור לכללית
אני ממליצה לבדוק בצורה מסודרת אצל אורולוג.מה המספר של היימליך?
התכוונת אלרגולוג?אני ממליצה לבדוק בצורה מסודרת אצל אורולוג.
זה באמת נשמע מטורף,הבעיה זה שהוא תינוק ואני לא יודעת אחרי מה מתחיל לגרד לו,
וכן הוא יונק אז מה שאני יפסיק עם חלבי עם חמוץ חריף מתוק ומה עוד?,
נשמע לי מטורף, איך עושים את זה?
אני חושבת שכן , ישנה אפשרות לקבל החזר אבל אני הייתי בגיל שכבר לא היה לי כח לרגולציות וביורקרטיות ופשוט נסעתי לבד.תודה רבה על הסבר מפורט, שאלה קטנה יש אפשרות של החזר מקופ"ח על שהות ליד ים המלח למה אני גרה רחוק ממש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: