אתם יכולים לחבר אותי לקבוצת ווצאפ?בהחלט Kościelisko עיירה שיש בה ריכוז של יהודים ומתארגנים לתפילות
אתם יכולים לחבר אותי לקבוצת ווצאפ?בהחלט Kościelisko עיירה שיש בה ריכוז של יהודים ומתארגנים לתפילות
אנחנו נוסעים לשם גם שבוע הבא, אם יש לך פרטים נשמח.שבוע טוב,
אני טס שבוע הבא בעזרת ה' 10/03 האם מישהו ידוע על מניינים בזקופנה ?
תודה מראש!
אנחנו מכירים משפחה עם שלושה גברים שטסה לשם השבוע. אם ידוע על עוד טסים כדי לארגן מנין אעביר להם.גבר אחד.
כרגע לא ידוע לי ,אנחנו מכירים משפחה עם שלושה גברים שטסה לשם השבוע. אם ידוע על עוד טסים כדי לארגן מנין אעביר להם.
שלג כבד לראשונה מזה חודשיים.יש משהו שנמצא עכשיו בזאקופנה ?
וידוע להגיד האם האטרקציות פתוחות טיולי גיפים וכד' ?
תודה !
תודה על המענה ,שלג כבד לראשונה מזה חודשיים.
בכל האיזורתודה על המענה ,
בכל האזור או רק בהרים למעלה ?
האם ידוע לך על מספרים או מקומות של אטרקציות ?
אטרקציה מומלצת בפרט בימי שלג: אגם מורסקי.תודה על המענה ,
בכל האזור או רק בהרים למעלה ?
האם ידוע לך על מספרים או מקומות של אטרקציות ?
הייתי לפני שבועיים ולא היה בכלל שלג רק מלאכותי.מומלץ הרכבל לגבלובקה מורסקי אוקו טרקטורונים.כמו כן יש שם עמקים יפים שפחות קר בהם וכמובן שפע של אתרי סקי.לא לפספס את המדרחוב הראשי חוויה.יש משהו שנמצא עכשיו בזאקופנה ?
וידוע להגיד האם האטרקציות פתוחות טיולי גיפים וכד' ?
תודה !
נכון, כבר חודשיים לא היה שלג, אבל בימי רביעי חמישי האחרונים היתה סופת שלגים ענקית שכיסתה את כל האיזור בלבן.הייתי לפני שבועיים ולא היה בכלל שלג רק מלאכותי.מומלץ הרכבל לגבלובקה מורסקי אוקו טרקטורונים.כמו כן יש שם עמקים יפים שפחות קר בהם וכמובן שפע של אתרי סקי.לא לפספס את המדרחוב הראשי חוויה.
בוקר אור ,אתם בזקופנה או בקוסצ'ליסקו?
רבים מאנ"ש מחבבים יותר את האירוח בקוסצ'ליסקו. יש מצב שנמצאים שם כעת נופשים.בוקר אור ,
אנחנו בזקופנה מה יש בקוסצליסקו ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: