בגדול סחבנו הכל@איש ספר @גיטל. @הילוך גבוה @הכל בסדר @redner.01 @יוסף שטיין
אשמח אם תשתפו מה סחבתם מהארץ (בעיקר אוכל) ומה מצאתם שאפשר לקנות שם (במחירים סבירים).
קנינו בינתיים, ביצים, שמן, מי סודה וירקות
כל השאר מהבית
בגדול סחבנו הכל@איש ספר @גיטל. @הילוך גבוה @הכל בסדר @redner.01 @יוסף שטיין
אשמח אם תשתפו מה סחבתם מהארץ (בעיקר אוכל) ומה מצאתם שאפשר לקנות שם (במחירים סבירים).
סחבתם בשר, סירים, סכו"ם?בגדול סחבנו הכל
קנינו בינתיים, ביצים, שמן, מי סודה וירקות
כל השאר מהבית
אנחנו בסה"כ נהיה כאן 3/4 ימים, סחבנו בשר, חד פעמי, סירים, טוסטר חזק להכנת סטייקים, כבדים, סלומון וכדו' עליוסחבתם בשר, סירים, סכו"ם?
מישהו יכול לשלוח כאן קישור לקבוצה זקופנה 2023 ?אשמח לקבל קישור לקבוצה בוואצפ של זקופנה פה או במייל redner.01 שטרודל גימייל
שכוייח.
איפה יש את האוכל שלהם?ושוב ממליץ על האוכל של תור פלוס!
הקפאתם?עופות ובשר מתובלים בקופסאות סגורות
, חד פעמי
שאלת תם, למה הייתם צריכים להיסחב עם חד פעמי?כל הח"פ,
באירופה קשה להשיג חד פעמי בכמויות, החד"פ מאוד יקר שם ומגיע בחבילות קטנות ממששאלת תם, למה הייתם צריכים להיסחב עם חד פעמי?
אשמח לקבל קישור לווצאפיש לך ווצאפ? אם כן תשלח לי הודעה בפרטי אני ישלח לך קישור להתחבר לקבוצה
לגבי מספרים לא נראלי בטוח ככ לכתוב פה מספר טלפון אישי של משהו שלא באישורו
https://chat.whatsapp.com/C7zgT7L67j8BBQl37bBKHZ@הילוך גבוה
או @משקיע חכם (שניכם עם פרמיום)
מישהו מכם שיש לו את המספר ווצפ של זקופנה יכול לשלוח לי באישי?
לפני שאני מצטרפת, יש קבוצה של זקופנה ספציפית ולא אירופה כללי?https://chat.whatsapp.com/C7zgT7L67j8BBQl37bBKHZ
תנסה דרך פה, יש קהילה 23 קבוצות של אירופה אם אתה נרשם באחת מהן, תקבל אפשרות לכולם. תבדוק.
כן.לפני שאני מצטרפת, יש קבוצה של זקופנה ספציפית ולא אירופה כללי?
בהחלט Kościelisko עיירה שיש בה ריכוז של יהודים ומתארגנים לתפילותיהודים נופשים גם בעיירות סביב?
@איש ספר @גיטל. @הילוך גבוה @הכל בסדר @redner.01 @יוסף שטיין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: