הצלחתי אפילו להטביל כמה...ששששש
אתה היית מסיונר כל הכנס
הצלחתי אפילו להטביל כמה...
בדיוק!
הכרזה ממש תפסה אותי,
רק חבל ש-2 השורות העליונות חוזרות עצמן...
אם הוא עצמאי ברור שהוא לא שכיר.
הכי פשוט וחזק:
עצמאי
לא סחיר.
אז זה קצת כפל מיליםזה כל המשחק מילים
שכיר לא סחיר
ביג לייק!!
וכל התגובות שהן בין ערעור למשפט שדה,
לא מגיעות לאדם שבסה"כ חטא בלזכות בתחרות.
גם אם נראה לאי-מי שיש לו טענה מוצדקת,
אולי זה לא הזמן והמקום לטעון אותה.
בואו ניתן לזוכה לטוס לחו"ל,
לא להימלט מהארץ.
אני ממש לא מרגישה מסכנה, חשבתי הרבה מה יקפיץ את המודעה מבין השאר, היה ברור לי כשמש שיהיה פה המון מתחרות טובות, לקח לי שבועיים מחשבה לענות תשובה לעצמי מה יעשה את זה הכי טוב. אז כל מי שחשב שזה נשלף מהשרוול טועה ובגדול.
מותר להפסיד בכבוד....
זה אומר: שצוות השופטיים - יושב בכובוד ראש ומסנן.... ומעלה לשלב 2 ואח"כ 3 וכן הלאה....
(והצוות הזה כאמור צריך להיות מורכב מאנשי פרסום ועצוב ולא מסמנכלי כספים ודמייהם מכובדים ככל שיהיו... - טוב....ממילא הם בחרו בשלב אחרון כשכאמור הטעות התחילה בצורת ההתנהלות הראשונית - הצגת הכרזות / חלוקת אחוזי הציון וכוד)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: