• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

זעקת האם האם תעמדו מנגד?...

ע"ר

משתמש פעיל
שלום וצהריים טובים ע"ר היקר!
כתבת שאתה לא מבין..
הודו להשם כי טוב שאתה לא מבין...
ושהשם יעזור שאף פעם לא תצטרך להבין...
כי הם אכן דברים שקשה מאוד להבין..
העולם שלנו מורכב מהרבה דברים..
יש שחור ויש לבן שזה ברור לעין..
וישנם גם רבועים של אפור ואדום..
ריבועים של ירוק וכתום..
שאת זה מבינים רק מי שבריבוע הזה נמצאים..
אני מאחלת לכם שלעולם לא תצטרכו להבין את מה שאתם לא מבינים.
ושוב אני מבקשת לטובת המשפחה וילדיה מי שזה מפריע לו שלא יתרום אנחנו לא מחייבים אף אחד.
אבל אנא!!
אל תיהיו מאלה שכותבים דברים שיכולים להפריע ולו מאחד לתרום.

אני ממש מקש סליחה לא התכוונתי לפגוע!!!
אלא לעזור - שיפנו לקופת השכונה וכו' כי שם העזרה הרבה יותר גדולה ולא צריכים להשקיע כ"כ הרבה בכל שקל...
דוקא בגלל שאני מכיר קצת ריבועים צבעוניים... אני לא מבין למה לא פנו זה מה שאמרתי !!
בכל אופן אשמח אם תעלו שוב את האפשרות לתרום באשראי אשתדל לעזור.

פריפרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אני ממש מקש סליחה לא התכוונתי לפגוע!!!
אלא לעזור - שיפנו לקופת השכונה וכו' כי שם העזרה הרבה יותר גדולה ולא צריכים להשקיע כ"כ הרבה בכל שקל...
דוקא בגלל שאני מכיר קצת ריבועים צבעוניים... אני לא מבין למה לא פנו זה מה שאמרתי !!
בכל אופן אשמח אם תעלו שוב את האפשרות לתרום באשראי אשתדל לעזור.
מעריכה מאוד מאוד.
אכן הם כבר אחרי שפנו לקופות שעוזרים אבל זה כמו טיפה מהים העזרה... ופנו למי שרק ניתן ושלא נדע.. צרכי עמך ישראל מרובים.
בכל אופן גם אני כמובן מבקשת סליחה אם נפגע אי מי..
להלן הקישור לתרומה באשראי-https://nedar.im/6001128
תזכו למצוות.

פריפרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום

rachelevanon

משתמש סופר מקצוען
בגלל שהיה להם פעם דירה הבנתי מהם שזה בעיה.
אם אין להם היום דירה בבעלותם, זאת ממש לא בעיה.
אל תיהיו מאלה שכותבים דברים שיכולים להפריע ולו מאחד לתרום.
הגישה שלך מאד מאד מגויסת למטרה, וזה נפלא, אבל במקביל את מפספסת הרבה הצעות עזרה חשובות. כי כל שאלה מעוררת אצלך התנגדות.
כמו שאני מבינה מהאשכול הזה מדובר במשפחה שגרה מסיבות מסויימות בדירה שהשכירות שלה מאד מאד יקרה, ואין להורים אפשרות לפרנס, או שיש הורה יחידני. יש המון אפשרויות להוציא משפחה מהבור הזה גם אם המצב המשפטי או האישי או הנפשי של אי מי מבני הבית מאד מאד מסובך. הדרך הראשונה היא מיצוי זכויות מקיף, לדוגמא- סיוע בשכר דירה, הבטחת הכנסה, הוכחה של אי יכולת לעבוד בביטוח לאומי, ועוד. הדרך השנייה היא נסיון להביא למצב שיהיו אי אלה הכנסות. דווקא עכשיו, אחרי שהלחץ הנורא קצת הוקל אפשר להתייעץ עם אנשים שיש להם כתפיים מספיק רחבות במטרה להבין איך יוצאים מהמצב הזה על כל המורכבות הזאת.

קבוצת אפי

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
אכן הם כבר אחרי שפנו לקופות שעוזרים אבל זה כמו טיפה מהים העזרה... ופנו למי שרק ניתן ושלא נדע.. צרכי עמך ישראל מרובים.
אכן.
לפעמים חושבים שבטח ואפילו כתוב עלון של איזה קופה, מנסיון קצת לסייע [לא במקרה הזה ,במקרים אחרים ] ומרפרוף באתר של קופת העיר / ועדת הרבנים , אפשר לראות ש- לא תמיד יש הצלחה לכל מגבית, ולפעמים מבקשים סכום לא גדול [ולא באמת מספיק] כדי שיהא סיכוי לקרן להצליח , וגם הדברים האלו לוקחים זמןןןן, להגיש , ויש ישיבות צוות , ועד שיש החלטה לוקח זמן , ולפעמים העזרה חלקית ,כי צרכי עמך מרובים , [וזה חלק מהגלות ומעיקבתא דמשיחא ,שנזכה בקרוב ובניקל לגאולה שלמה .
ו @פריפרי כל הכבוד , על העקשנות ולא היאוש !! הרבה הצלחה .
ולמשפחה , מברכת אתכם שבמהרה לא תזדקקו לידי מתנת ...אלא מידו הגדולה והרחבה , ועד אז תנצלו את הזכות והפרוטקציה שיש לכם אצל ה' יתברך בגלל הניסיון הלא נעים הזה .

נערך לאחרונה ב:

פריפרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אם אין להם היום דירה בבעלותם, זאת ממש לא בעיה.

הגישה שלך מאד מאד מגויסת למטרה, וזה נפלא, אבל במקביל את מפספסת הרבה הצעות עזרה חשובות. כי כל שאלה מעוררת אצלך התנגדות.
כמו שאני מבינה מהאשכול הזה מדובר במשפחה שגרה מסיבות מסויימות בדירה שהשכירות שלה מאד מאד יקרה, ואין להורים אפשרות לפרנס, או שיש הורה יחידני. יש המון אפשרויות להוציא משפחה מהבור הזה גם אם המצב המשפטי או האישי או הנפשי של אי מי מבני הבית מאד מאד מסובך. הדרך הראשונה היא מיצוי זכויות מקיף, לדוגמא- סיוע בשכר דירה, הבטחת הכנסה, הוכחה של אי יכולת לעבוד בביטוח לאומי, ועוד. הדרך השנייה היא נסיון להביא למצב שיהיו אי אלה הכנסות. דווקא עכשיו, אחרי שהלחץ הנורא קצת הוקל אפשר להתייעץ עם אנשים שיש להם כתפיים מספיק רחבות במטרה להבין איך יוצאים מהמצב הזה על כל המורכבות הזאת.
שחלילה לא תחשבו שמפספסים...
המשפחה העסקנים וכל העוסקים במלאכה וגם אנוכי הקטנה לפני שהגענו לפורום פה לבקש עזרה נואשת.
ניסינו ביררנו התייעצנו אנחנו גם מכירים ויודעים את כל הזכויות וכ'ו. כרגע זה המצב ואם אנחנו רואים ילדים סובלים והנה כאן יש תקווה אז אנא תנו לנו לעסוק במלאכה!

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מצטרפת לדברים הנ"ל.
חיבים להבין שהאופציה של פרוג טובה בשביל חודש חודשיים אם תהרגי את עצמך אולי שלושה חודשים ובזמן הזה חיבים למצא פתרונות נוספים.
אל תדחי כל דבר על הסף.
אחת ההודעות שלך מהיום על האמא שחשבה שיש משענת ופתאם מרגישה ששוכחים אותה מאד מאד עצובה וכואב הלב על האשליות שהיא נמצאת בהן, כי זה באמת המצב אם לא היום אז מחר. יש גבול לאפקטיביות של גיוס באופן כזה. (למה למשל מגבילים את המצ'יגנג ל48 שעות?)
ולכן, למרות שראיתי שלא אוהבים פה עצות אני בכל אופן עושה את מה שאני חושבת שנכון לעשות ונותנת אחת כזו.
במקומך הייתי מציעה לפנות לבני משפחה, שכנים, קרובים, הורים של חברים וכו' ומחתימה על הוראות קבע. את האנרגיה שיש לך תשקיעי באפיקים יותר ארוכי טווח.
את גם יכולה לפנות למכרים שלך ויש מצב שבשבילך הם יחתמו על הוראות קבע. מה שאנשים שלא מכירים אותך פחות ששים לעשות ולרב יש להם מחויבויות קודמות לבני משפחה ומכרים שלהם.
להשיג 47 הוראות קבע של 100 שקלים זה משימה קשה. אבל אפשרית בעיני. בעיקר שאת לא נבהלת מלעבוד קשה כמו שראינו...

נערך לאחרונה ב:

rachelevanon

משתמש סופר מקצוען
שכחתי להוסיף שנכתב כאן משהו כמו שאין למשפחה מה לאכול והאוכל בצמצום. אז זה ממש לא אמור להיות כך.
יש ארגונים שנותנים לחם וחלב, כמו בית לחם יהודה. ואחרים שמספקים ארוחות חמות באופן יומיומי, כמו בית התבשיל, עזר מציון, ובטח יש עוד.

קבוצת אפי

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
יש המון אפשרויות להוציא משפחה מהבור הזה גם אם המצב המשפטי או האישי או הנפשי של אי מי מבני הבית מאד מאד מסובך. הדרך הראשונה היא מיצוי זכויות מקיף, לדוגמא- סיוע בשכר דירה, הבטחת הכנסה, הוכחה של אי יכולת לעבוד בביטוח לאומי, ועוד. הדרך השנייה היא נסיון להביא למצב שיהיו אי אלה הכנסות.
הכל נכון, אבל לכל זה יש ביוקרטיה ולא מן הנמנע שהדברים המוצעים פה בבדיקה אולי אפילו בטיפול...!!!!! ואני לא מכירה את המשפחה כלל!! רק ממעקב באשכול.
ובכל אופן כותבת מהכרת השטח לעומק.
לפעמים....[תמיד!] ה' רוצה לפרנס בדרך הזו , כדי לזכות את עם ישראל !!!!!
[אולי יש כאלה שחייבים להם מהגלגול הקודם... ]

נערך לאחרונה ב:

rachelevanon

משתמש סופר מקצוען
והנה כאן יש תקווה אז אנא תנו לנו לעסוק במלאכה!
אני קוראת שוב את התשובה שלך ומבינה שאת מתכוונת שאנחנו, המגיבים, מפריעים לעסוק במלאכת הגיוס... לא, אנחנו לא. חוץ מהחשיפה הרבה לאשכול, באמת, באמת שיש מה לעזור גם למשפחות במצבים הכי קשים וגם למי שחושב שמיצה את כל הזכויות שלו.
כמו שכתבתי לגבי אוכל יש ארגונים שמספקים. אין מצב שילד ישאר רעב. וגם את הנושא של סיוע בשכר דירה- אל תוותרו בשום אופן! מאד פשוט היום לקבל סיוע בשכר דירה ומתחשבים בכל בקשה. יש אפשרות לערער. ממליצה לנסות.
כמובן שהתגובה אינה מתנגדת או שוללת את גיוס הכספים, פשוט להפנות חלק מהמשאבים למקומות שאפשר לגייס יותר עזרה למשפחה מבחינת כמות ואיכות, ולתקופה ארוכה יותר.

המון הצלחה! וישועות בקרוב.

פריפרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
חבל חבל חבל ושוב חבל
אני מבקשת מכל היועצים אנא זה לא המקום!!!
מה מפריע לכם שמבקשים חודשיים או שלוש???
כל פעם שמישהו כותב משהו קטן יש קופצים ועוד קופצים.
אנא מישהו ביקש מכם בכוח לתרום???
איפה האהבת חברים??
יש לכם עצה??אתם מתכוונים לשם שמים?אפשר לשלוח לי הודעה באישי.
את כל העצות אנחנו מכירים!!!
ועם הבירוקרטי'ה שעות מתמודדים...
וכספים לא מגיעים....
ואל תגידו שילדים לא רעבים!!
כן כן ב"ה הילדים שלנו ושלכם לא רעבים אבל יש כאלה שכן!!!!! כן כן.
לכן אני עיקשת ומתעקשת כי אני רואה מה קורה במשפחה הזאת..ומכירה עוד כמה לצערי.
ואדרבה אני הייתי רוצה לבקש מאנשים הנמצאים בקשיים כלכליים החל מחובות הוצאה לפועל מוגבלות בבנק ועוד כל מיני מרעין בישין..אדרבה שיבואו לספר פה אם יש ילדים רעבים היום..ואם יש ילדים שאין להם כסף לרב קו.... ואם כל הקופות מביאים מה שצריך לנזקקים...יש להם לצערינו הרבה מאוד מקרים...
אז אנא! אל תדאגו!!
יש אנשים טובים הרוצים לתרום ותורמים!!!

פריפרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
תודה רבה לתורם שתרם 300 ש"ח
ולתורמים הנוספים.
וכן אחד מבני המשפחה נסע במיוחד לציון של אור החיים הקדוש (והבנתי שבדיוק היום זה הגיע לו בקושי ובמסירות ממש-דבר טוב מגיע קשה...) כפי שהובטח להתפלל בעבור התורמים היקרים של פרוג.
ובטוחני שזכות הצדיק תגן על כל משפחת פרוג שימלאו משאלות ליבכם לטובה.
ושוב תודה לתורמים.
ומחכים בדחיפות לעוד תרומות.
תזכו למצוות.

פריפרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוקר טוב!
עוד שבוע עבר.
עוד שבוע חלף.
עוד שבוע של ילדים רגועים.
עוד שבוע של ילדים שבעים.
עוד שבוע של ילדים שמחים.
עוד שבוע של אנשים טובים.
עוד שבוע של מעשים טובים
עוד שבוע של אנשים מדהימים.
עוד שבוע של גומלי חסדים.
בזכותכם !! ובזכות טוב ליבכם.
בית יהודי יחזור להיות מה שהיה.
בית חם ואוהב בית נפלא!!
כל תרומה שלכם כן כן גם של עשר ש"ח.
עוזר מציל ונותן תקווה בעז"ה.
מברכת אותכם שוב !!
אני יודעת הרי את גודל המעשה שאתם עושים.
אני יודעת הרי כמה הצלה לבית אתם מכניסים.
ויודעת היטב כמה דמעות כואבות של אם וילדיה אתם חוסכים ומונעים.
יהודים יקרים!
עין רואה ואוזן שומעת...
וכל מעשיך בספר נכתבים..
על כל פעולה שאתם עושים.
תקבלו שכר מהשמים.
על כל דמעה שמנעתם מילדים טהורים.
ישלמו לכם מהשמים.
שום מעשה טוב לא נאבד!!!
יהי רצון שזכות המצווה תגן עליכם.
שתזכו שיבוא רק שעות טובות ובזכות הימים השמחים שעשיתם פאר אידיש קינדערלאך תקבלו משמים שפע ברכה שמחה והצלחה!!!
ערב שבת שלום!!!

פריפרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אני רוצה להודות בשם המשפחה האמא וילדיה שקיבלו עכשיו הודעה משמחת שמישהו תרם 1000 ש"ח !!!!!
והכניס כל כך הרבה שמחה ואושר לבית.
פשוטו כמשמעו!!!!
מעל במה זו נודה לו ונאחל לו שזכות המצווה הגדולה שעשה תגן עליו ויצליח בכל דרכיו ובכל מעשיו וימלאו משאלות לבו לטובה אמן!

פריפרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
שלום וברכה!
ב"ה אנחנו כבר יכולים אוטוטו לברך על עוד חודש של תשלום שכירות.
צריך עוד 300 ש"ח והננו מגיעים ל 4700 ש"ח.
הודו להשם כי טוב!! כי לעולם חסדו!
ושיהא לזכות להנהלת פרוג על הבמה החשובה שיש לנו פה שזה לא מובן מאליו.
ישלם לכם השם שכרכם.
ושלא תצטרכו אף פעם.
לידי מתנת בשר ודם.
נבקש ממי שיכול לתרום עוד משהו כדי לסיים גם את ה 300 שח האחרונים.
ושוב תודה רבה לכל התורמים והמסייעים.

פריפרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אחר צהריים טובים!
האמת???
לא קל!!!
האמת??
לא נעים בכלל....
לא פשוט כלל וכלל.
כל יום לקחת את המקלדת..
ולחשוב
מה למשפחת פרוג היום לכתוב..
שיביאו תרומה??? כבר בקשתי
לספר על גודל מעלת הצדקה?כבר סיפרתי
להתחנן בשביל המשפחה??כבר התחננתי
לפרוט על הרגשות?? כבר פרטתי.
אז מה כן??
מה את משפחת פרוג עדיין מעניין?
אז חשבתי שהיום אעשה הפוגה לא אבקש ולא אתחנן...
סיפורים לא אספר.
וצדקה לא אבקש.
רק סיפור קטן אספר-
על משפחה מיוחדת ומכובדת.
שביום מן הימים נסיון קשה מקבלת.
קשיים מסוגים שונים ומשונים עוברת
לא יאומן!!איך בשמחה עדיין נסיונות מקבלת.....
נס קרה ושלחו לה מהשמיים שליחים
מיוחדים אנשים שממש מצילים
עוזרים ומסייעים בקושי מכירים
או בכלל לא מכירים ......
ומצילים כבר את המשפחה חודשיים.
בזכותכם שליחים מקסימים
יש שתיה אוכל ולבוש לילדים
אנחנו מודים לכם חברים יקרים
וב"ה עוד 300 שח והגענו ליעד השכירות
מי עמך ישראל!!!!!!!!

נערך לאחרונה ב:

פריפרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אחר צהריים טובים לכולם.
חסדי השם כי לא תמנו!!!
חודשיים שכירות למשפחה השגנו!!!
חודשיים של אוכל ובגד לילד
חודשיים של רוגע לאם ולילד
חודשיים מלאים בזכויות.
חודשיים שבניתם עולמות!!!
חודשיים קרבן להשם מהכסף שנתתם.
חודשיים סנגורי'ה לעם ישראל מתרומתכם.
לקחתם בית שהיה בשפלותו.
והרמתם והצלתם אותו
הוכחתם את האהבת ישראל שבכם
את טוב לבכם את רגישותכם.
חברי פרוג היקרים!
אכן את השכירות סגרנו
כסף לאוכל השארנו..
אבל זה בקושי מספיק.
קונים אוכל מינימום שבמינימום..
החובות מנוחה לא נותנים
התשלומים שלא משולמים
בואו ננצל את
הימים שלא צריך לשכירות לדאוג..
במיוחד עכשיו בבין המצרים
ימים שצריך למוד זכות...להרבות לימוד תורה ואהבת חברים
אז בואו כולנו נתרו
המינימום שיש להם למחיה לאוכל זה מינמום ממש.
ב"ה את השכירות כיסינו אבל החובות והצמצום שם בבית ובמיוחד עכשיו לקראת בין הזמנים ההוצאות מרובות.
אז בהזדמנות הזאת אבקש ממי שיודע על אירגונים שנותנים תלושים כמו בבזאר שטראוס או חנויות הלבשה אחרים .
אם אתם מכירים מי שנותן תלושים למזון באיזור ירושלים.
נא להודיע לי באישי.
וכמובן מי שיכול לתרום עוד באשראי או במזומן יזכה להרים עוד את המשפחה.
יחד כאיש אחד בלב אחד נזכה להציל.את המשפחה!!!!!
בברכה !!!!!!!!!!!

נערך לאחרונה ב:

פריפרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
שלום וברכה
וערב שבת שלום!
לקראת שבת המלכה.
שעה שבד"כ נוהגים לתת צדקה.
לזכות לבנים תלמידי חכמים.
לזכות לדור של צדיקים.
נבקש פה חברי פרוג היקרים.
אנא! תרמו פה לילדים שזועקים.
תרמו פה לילדים שמתחננים
לבית עם אוכל.לבית עם שתיה.
שאימת החובות לא ישברו את אמא
שכל היום עסוקה עם בקשות צדקה.
שאימת המשכיר לא ישבור את רוחם
ולא יקחו מעליהם את קורת ראשם.
בידיכם הדבר!!!
שבת שלום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה