שיר השירות
משתמש מקצוען
תבדקו את האפשרות לקבל סיוע בשכר דירה מהמדינה
https://www.kolzchut.org.il/he/סיוע_בשכר_דירה
לפעמים זה יכול לעזורממש
לפעמים זה יכול לעזורממש
שלום וצהריים טובים ע"ר היקר!
כתבת שאתה לא מבין..
הודו להשם כי טוב שאתה לא מבין...
ושהשם יעזור שאף פעם לא תצטרך להבין...
כי הם אכן דברים שקשה מאוד להבין..
העולם שלנו מורכב מהרבה דברים..
יש שחור ויש לבן שזה ברור לעין..
וישנם גם רבועים של אפור ואדום..
ריבועים של ירוק וכתום..
שאת זה מבינים רק מי שבריבוע הזה נמצאים..
אני מאחלת לכם שלעולם לא תצטרכו להבין את מה שאתם לא מבינים.
ושוב אני מבקשת לטובת המשפחה וילדיה מי שזה מפריע לו שלא יתרום אנחנו לא מחייבים אף אחד.
אבל אנא!!
אל תיהיו מאלה שכותבים דברים שיכולים להפריע ולו מאחד לתרום.
מעריכה מאוד מאוד.אני ממש מקש סליחה לא התכוונתי לפגוע!!!
אלא לעזור - שיפנו לקופת השכונה וכו' כי שם העזרה הרבה יותר גדולה ולא צריכים להשקיע כ"כ הרבה בכל שקל...
דוקא בגלל שאני מכיר קצת ריבועים צבעוניים... אני לא מבין למה לא פנו זה מה שאמרתי !!
בכל אופן אשמח אם תעלו שוב את האפשרות לתרום באשראי אשתדל לעזור.
בגלל שהיה להם פעם דירה הבנתי מהם שזה בעיה.תבדקו את האפשרות לקבל סיוע בשכר דירה מהמדינה
לפעמים זה יכול לעזורממש
אם אין להם היום דירה בבעלותם, זאת ממש לא בעיה.בגלל שהיה להם פעם דירה הבנתי מהם שזה בעיה.
הגישה שלך מאד מאד מגויסת למטרה, וזה נפלא, אבל במקביל את מפספסת הרבה הצעות עזרה חשובות. כי כל שאלה מעוררת אצלך התנגדות.אל תיהיו מאלה שכותבים דברים שיכולים להפריע ולו מאחד לתרום.
אכן.אכן הם כבר אחרי שפנו לקופות שעוזרים אבל זה כמו טיפה מהים העזרה... ופנו למי שרק ניתן ושלא נדע.. צרכי עמך ישראל מרובים.
שחלילה לא תחשבו שמפספסים...אם אין להם היום דירה בבעלותם, זאת ממש לא בעיה.
הגישה שלך מאד מאד מגויסת למטרה, וזה נפלא, אבל במקביל את מפספסת הרבה הצעות עזרה חשובות. כי כל שאלה מעוררת אצלך התנגדות.
כמו שאני מבינה מהאשכול הזה מדובר במשפחה שגרה מסיבות מסויימות בדירה שהשכירות שלה מאד מאד יקרה, ואין להורים אפשרות לפרנס, או שיש הורה יחידני. יש המון אפשרויות להוציא משפחה מהבור הזה גם אם המצב המשפטי או האישי או הנפשי של אי מי מבני הבית מאד מאד מסובך. הדרך הראשונה היא מיצוי זכויות מקיף, לדוגמא- סיוע בשכר דירה, הבטחת הכנסה, הוכחה של אי יכולת לעבוד בביטוח לאומי, ועוד. הדרך השנייה היא נסיון להביא למצב שיהיו אי אלה הכנסות. דווקא עכשיו, אחרי שהלחץ הנורא קצת הוקל אפשר להתייעץ עם אנשים שיש להם כתפיים מספיק רחבות במטרה להבין איך יוצאים מהמצב הזה על כל המורכבות הזאת.
אני מצטרפת לדברים הנ"ל.הגישה שלך מאד מאד מגויסת למטרה, וזה נפלא, אבל במקביל את מפספסת הרבה הצעות עזרה חשובות. כי כל שאלה מעוררת אצלך התנגדות.
הכל נכון, אבל לכל זה יש ביוקרטיה ולא מן הנמנע שהדברים המוצעים פה בבדיקה אולי אפילו בטיפול...!!!!! ואני לא מכירה את המשפחה כלל!! רק ממעקב באשכול.יש המון אפשרויות להוציא משפחה מהבור הזה גם אם המצב המשפטי או האישי או הנפשי של אי מי מבני הבית מאד מאד מסובך. הדרך הראשונה היא מיצוי זכויות מקיף, לדוגמא- סיוע בשכר דירה, הבטחת הכנסה, הוכחה של אי יכולת לעבוד בביטוח לאומי, ועוד. הדרך השנייה היא נסיון להביא למצב שיהיו אי אלה הכנסות.
אני קוראת שוב את התשובה שלך ומבינה שאת מתכוונת שאנחנו, המגיבים, מפריעים לעסוק במלאכת הגיוס... לא, אנחנו לא. חוץ מהחשיפה הרבה לאשכול, באמת, באמת שיש מה לעזור גם למשפחות במצבים הכי קשים וגם למי שחושב שמיצה את כל הזכויות שלו.והנה כאן יש תקווה אז אנא תנו לנו לעסוק במלאכה!
אם עבר עשר שנים ממכירת הדירה אין מניעה לקבל באם מתקיימים הקריטוריונים האחריםבגלל שהיה להם פעם דירה הבנתי מהם שזה בעיה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: