נראה לי קל יותר להשתגע ולצמצם את נתב"ג מאשר להשתגע כמו עכשיו עם זן הדלתא- עם הקורונה בכל מקרה משתגעים אז כדאי שיהיה בזמן ולא לחכות שהמחלקות יתמלאו חלילה. (נניח שנתב"ג היה מבוקר יותר מיד אחרי פסח לא היינו נמצאים איפה שנמצאים...)השתגעו
נראה לי קל יותר להשתגע ולצמצם את נתב"ג מאשר להשתגע כמו עכשיו עם זן הדלתא- עם הקורונה בכל מקרה משתגעים אז כדאי שיהיה בזמן ולא לחכות שהמחלקות יתמלאו חלילה. (נניח שנתב"ג היה מבוקר יותר מיד אחרי פסח לא היינו נמצאים איפה שנמצאים...)השתגעו
למה בגוף שלישי?...הם עדיין רלוונטיים
מותר להם לחשוב אחרת
ואפילו שאולי הם טועים
כולנו בני איש אחד נחנו
עדיין צריך להתייחס אליהם בכבוד הראוי.
אני לא מכירה אף אדם חולה קורונה כעת. גם לא מישהו שאני יודעת ולפחות מכירה את הפנים שלו.איפה גרים האנשים שלא מכירים מישהו שחולה עכשיו בקורונה???
לא יוסיף לזכויות שלנו בעת צרה כזאתלמה בגוף שלישי?...
בבני ברק יש כמה ישיבותאני לא מכירה אף אדם חולה קורונה כעת. גם לא מישהו שאני יודעת ולפחות מכירה את הפנים שלו.
(בגל הקודם הכרתי מלאאאא בקרובים וברחוקים)
אה, אני גרה בירושלים, זה מה ששאלת .
הטעות מתחילה בכך שכורכים את "להתפלל ברחובות ולהיות מפוטרים מהעבודה, להתחתן במנין ולחיות במערות וכו" באותה נשימה יחד עם "לחבוש מסיכות".שאלה לי לכבוד הרבנים החשובים:
האם נחרץ גורלינו אחת לחודשיים שלוש או ארבע להתפלל ברחובות, לחבוש מסיכות, להיות בבידוד, להיות מפוטרים מהעבודה, להשאיר את הילדים בבית, ולהתחתן במנין אנשים במערות ומדבריות?
מתי יגיע השלב שיאמרו: אוקיי, הבנו, אבל יש גם חיים לחיות בין שלל הפחדים מהמוות?!
מתי שיהיה היתנהלות נכונה מצד כולם!!!מתי יגיע השלב שיאמרו: אוקיי, הבנו, אבל יש גם חיים לחיות בין שלל הפחדים מהמוות?!
שמעתם על הזן האינדונזי? נמצא בעת בבלגיה גם כן.
ההיפך הוא הנכון בדיוק!האם נחרץ גורלינו אחת לחודשיים שלוש או ארבע להתפלל ברחובות, לחבוש מסיכות, להיות בבידוד, להיות מפוטרים מהעבודה, להשאיר את הילדים בבית, ולהתחתן במנין אנשים במערות ומדבריות?
זה נקרה פוליטיקה במיטבהההיפך הוא הנכון בדיוק!
אם נחבוש מסכות נוכל לחסוך הרבה מהדברים
במיוחד שרובנו מחוסנים או מחלימים ולא נדבקים כ"כ בקלות כמו בפעם הראשונה
רק קצת זהירות חבישת מסכות ושמירת מרחק. מה כ"כ נורא???
בדיוק מה שאיילת שקד אמרהשאלה לי לכבוד הרבנים החשובים:
האם נחרץ גורלינו אחת לחודשיים שלוש או ארבע להתפלל ברחובות, לחבוש מסיכות, להיות בבידוד, להיות מפוטרים מהעבודה, להשאיר את הילדים בבית, ולהתחתן במנין אנשים במערות ומדבריות?
מתי יגיע השלב שיאמרו: אוקיי, הבנו, אבל יש גם חיים לחיות בין שלל הפחדים מהמוות?!
אני מכירהסלחו לי מגיבי האשכול היקרים
6000 (!!!!!!) מאומתים ביום!!!!
ואני לא מכיר אף אחד מאומת....
באזור פסח תש"פ שהיה 300 מאומתים ביום הכרתי אז לפחות 15 וכיום שיש פי 20 מאומתים אני לא מכיר אפילו 1 (!!!!)
בהכרח שזה לא תחלואה בציבור היקר שלנו וכמובן שצריך ליזהר שהרי מדובר בפיקוח נפש אך בהחלט לא להשתגע ולא לעבור על איסור חמור של בין אדם לחבירו בכל מיני הערות למיניהם שלא במקום ובזמן הנכון ובעיקר בהיגיון הנכון...
תגידי תודה שאת לא מכירה אף אחד חולה.אני לא מכירה אף אדם חולה קורונה כעת. גם לא מישהו שאני יודעת ולפחות מכירה את הפנים שלו.
(בגל הקודם הכרתי מלאאאא בקרובים וברחוקים)
אה, אני גרה בירושלים, זה מה ששאלת .
ברגע שתיהיה היתנהלות נכונה של הממשלה אז יהיה אפשרי לחיות חיים רגילים....אי אפשר לנהל חיים ולנהל מדינה בלי עבודה, השכלה וחינוך. זה פשוט לא שייך!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: