זה נכון מאוד! אבל לגבי חברים ומכרים, ולא ניקים אנונימיים בפרוג שאף עלולים להיות מונעים מאינטרסים אישיים.ברור שזה משנה חתן שלוקח זמר מעניין אותו מה אנשים חושבים
זה נכון מאוד! אבל לגבי חברים ומכרים, ולא ניקים אנונימיים בפרוג שאף עלולים להיות מונעים מאינטרסים אישיים.ברור שזה משנה חתן שלוקח זמר מעניין אותו מה אנשים חושבים
נכון אני הייתי בחתונה של רולי דיקמן ונמאול הרוש והיה אחלה הופעה כולם היו מסביבם והחתן רקד לבדאבל אם כל זה שמענייו אותו מה חושבים
חשוב להדגיש שלא יהיה הופעה מנסיון
פחות אהבתיאין על יוסי רוטנר
מקפיץ ועדכני
מאד מתאים את עצמו
היום אנשים מחפשים זמרים גם אם שם מחילה אבל אני לא מכיר את משיח חביבי אבל אם מחפשים משהו זול ומקפיץ אני מכיר אורגניסט וזמר ברסלב שלוקחים ביחד בין ארבע לחמש אלףזמר שלדעתי מושלם, יחסית זול, ושוה יותר מכל מה שהציעו פה עד עכשיו הוא:
משיח אביבי.
בשוק שלא הציעו אותו עד עכשיו.
מקפיץ, עדכני, מתאים לכל הסגנונות
משיח אביבימשיח חביבי
שלמה כהן הוא תותחשלמה כהן
היה בחתונה שלי ועשה ואוווווווו...
נכון אנ פעם הייתי בחתונה של חבר והיה את נתנאל ישראל אם איזה אורגניסט שהוא לא מכיר ועם לא ידוע להסתדר ביחד בכללמי שרוצה שיהיה חתונה יפה ושמחה צריך להביא להקה או אורגניסט שמכירים את הזמר ועובדים איתו הרבה זמן ויש כמה כאלה כגון ברומר עם נחשוני אילסון עם סוסנה נמואל הרוש עם דני אבידני יוסי ברגר עם גלילי שלמה כהן עם עמי כהן וכו [יש לומר שהזמרים שכתבתי עובדים עם עוד הרכבים אבל כתבתי בקצרה]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: