בלי עין נרע יש הרבה זמרים אבל כול יום שעובר הזמרים נתפסים כי מתחיל עוד מעט עומס חבר שלי בגלל זה מתחתן באמצע תמוזבאמת לזה התכוונת שכל אחד יכתוב את כל הזמרים שהוא מכיר, או שיעשו לך לייק למי שהבאת אם אהבו אותו, כי יש לי עוד רשימה של זמרים וקלידנים???????????
באמת לזה התכוונת שכל אחד יכתוב את כל הזמרים שהוא מכיר, או שיעשו לך לייק למי שהבאת אם אהבו אותו, כי יש לי עוד רשימה של זמרים וקלידנים????????
כתבתי את הזמרים שכרגע בהתלבטות אשמח אם תמליצו לי על אחד מהם/תתנו לייק, תודה רבה!
כרגע ההתלבטות היא על הזמרים שכתבתי אני אשמח אם מי שיצא לו ויודע על אחד מהם/כמה מהם שהיה מוצלח שייתנו לייק שאני אדע בערך מה אוהביםבאמת לזה התכוונת שכל אחד יכתוב את כל הזמרים שהוא מכיר, או שיעשו לך לייק למי שהבאת אם אהבו אותו, כי יש לי עוד רשימה של זמרים וקלידנים???????????
אני אישית הייתי מתלבט בין שתיהםאני יודע בחתונות שחברים שלי שעכשיו התחתנו היה חלק אבי מן ומלודי חלק אבי אילסון וישראל סוסנה
נראה לי שהוא לא הלך לחתונותבנצי שטיין
כמה?נכון
עם להקה מורחבת 20-22 אלף....כמה?
לפי מה שזה נראה מדובר בחתונה ליטאית/ספרדית יהודה מנהיים לא ידוע לי שהוא הולך בחתונות ליטאיות/ספרדיותיהודה מנהיים
אצלנו זה עלה כולל תזמורת באזור של 15 אלףכמה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: