אדרבה, נשמח להסבר.
זה מה שהיה צריך: "הפכו את המושג המופשט זמן לתמונה מוחשית בצורה הטובה ביותר"אדרבה, נשמח להסבר.
איפה? בכל אתגר יש את ההודעה הזוכה, נעוצה בראש האתגר.אולי כדאי לשים קישור לתמונה הזוכה ולכתוב לאיזה אתגר היא שייכת?
או שיש כבר הפניה כזאת ולא ראיתי?
לא הבנתי.איפה? בכל אתגר יש את ההודעה הזוכה, נעוצה בראש האתגר.
כל מנהל אתגר, הוא הזוכה של האתגר שלוש אחורה.לא הבנתי.
אם אני רוצה לראות את התמונה הזוכה של מי שהעלתה את האתגר היום
תמר, איך אני מוצאת אותה? לאיזה אתגר היא שייכת?
בgemini באנגלית@שמש בלילה
בgemini יש אופציה ליצירת תמונות ?
אתה יכול לשלוח קישור?בgemini באנגלית
אתה יכול לשלוח קישור?
ניסיתי ולא עבד לי (הוא כתב שהוא לא יכול ליצור תמונות או משהו כזה)בgemini באנגלית
תתחיל בCreate a pictureניסיתי ולא עבד לי (הוא כתב שהוא לא יכול ליצור תמונות או משהו כזה)
גם אני לא הצלחתיתתחיל בCreate a picture
אתה יכול גם לשנות את השפה בהגדרות
אני משתמש דרך העוזר הוירטואלי של הטלפון ששם זה באנגלית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: