ילד חי?אשמח לשמוע מנסיונכם/ן על זכויות שאפשר לקבל בלידה, חוץ כמובן מדמי לידה וחופשת לידה.
ילד חי?אשמח לשמוע מנסיונכם/ן על זכויות שאפשר לקבל בלידה, חוץ כמובן מדמי לידה וחופשת לידה.
הסבירו לך למה?עוקבת
בלידה הקודמת נדפקתי
הבאתי להם קבלה ולא קיבלתי החזר!
שיגעו לי ת'שכל ובסוף לא יצא כלום
הבראה אחרי לידה, וייעוצים שוניםאם אני לא לוקחת תומכת לידה במאוחדת,
יש לי עוד דרך להוציא את הכסף הזה?
יש אפשרות לקנות קורסים דיגיטליים או טלפוניים - שמטבע הדברים יותר זולים ורווחיים למוכרות, ואז את מקבלת מתנות כמו זיכויים בחנויות ועוד.הבנתי שיש דרכים אחרות להוציא את ההחזרים. מי יודעת לכוון אותי? אשמח גם לדקבל מידע
איך אני מגיעה לדרכים הנוספות? הגיעה הזמן שאקבל סופסוף החזר אחרי כל התשלומים שהם מקבלים ממנייש אפשרות לקנות קורסים דיגיטליים או טלפוניים - שמטבע הדברים יותר זולים ורווחיים למוכרות, ואז את מקבלת מתנות כמו זיכויים בחנויות ועוד.
מעבר לזה יש דרכים נוספות שאת לא קונה ומקבלת כלום אלא קומבינות נטו - בזה אין לי מושג וזה לא פשוט מבחינה הלכתית בכלל
מבחינת הקופות זה גם קומבינה, הם מאשרים קורסים פרונטליים וייעוץ בבית היולדתיש אפשרות לקנות קורסים דיגיטליים או טלפוניים - שמטבע הדברים יותר זולים ורווחיים למוכרות, ואז את מקבלת מתנות כמו זיכויים בחנויות ועוד.
כן, על חשבון הסל לידההאם כללית מושלם מחזירה על קורס הכנה ללידה?
אפשר להתקשר ולשאול אותםכמו"כ בי"ח זיו נותן משהו ע"ז?
זה כל מיני קומבינות שנפתחות ונסגרותאיך אני מגיעה לדרכים הנוספות? הגיעה הזמן שאקבל סופסוף החזר אחרי כל התשלומים שהם מקבלים ממני
הייתי מצי קודם לבדוק הלכתית אם מותר.יש למישהו מידע עדכני על חנויות שאפשר לקבל החזר ממכבי שלי ?
תודה רבה,
בפרט שבכל הקומבינות של קורס טלפוני שאולי מישהו שומע...עד כמה שיצא לי זה גניבה [גם כשחבר טוען בשם חבר אחד ששמע ממישהו שהם יודעים ומרשים...]
אני רואה באתר שלך אפשרות של עיסויזה כל מיני קומבינות שנפתחות ונסגרות
כי הקופות אחרי שקולטות את הקומבינה לא מאשרות את הקבלות משם
ואז מפסיקות לאשר
(ובמצב הטוב נפל על קומבינטורית שתחזיר לך את הכסף, במצב הפחות טוב את מחפשת את הרוח...)
וחוזר חלילה...
אם את רוצה בדברים אמיתיים, מוזמנת להכנס לכאן
וכאן יש צימרים להבראהמימוש סל לידה - מאמימוש
מימוש סל לידה נותנת שירות ליולדת? מה אני זכאית מסל הלידה מחשבון מימוש זכאות להבראה צימרים להבראה יולדת יקרה, מזל טוב 😀 חשוב לנו שתוכלי לממש את הזכאות שלך בסל לידה במקסימום האפשרי. אנא הקדישי רגע לבחינת זכאותך במימוש סל הלידה (או קישור למימוש סל לידה, מה שנראה לך נכון יותר), והתאימי עבורך בהתאם...mamimush.co.il
תודה על הפידבקאגב אתר ממש יפה ףשימושי ויעיל
האמת?אפשרות של עיסוי
זה מאושר בקופ"ח? תחת איזו קטגוריה?
בוודאי. כמובן בתנאים של הקופה.האם יש למישהי מידע האם ניתן לצאת לנופש בצימר במקום בית החלמה ולקבל החזר ממכבי שלי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: