זה ברורנזקים אדירים...
חברה אחרת הייתה קורסת מזה אבל הם יש להם ענפים נוספים שלא נפגעו.
אבל עדיין בשבילם זה שוק טוטאלי להפסיד מלינוים מתגלגלים כל שנייה
זה ברורנזקים אדירים...
יושבים טוב... אני לא דואגת להם. מקסימום יעלו טיפה מחיריםזה ברור
זה מה שאי מתכוונת לך זה שהם יושבים טוביושבים טוב... אני לא דואגת להם. מקסימום יעלו טיפה מחירים
תראו מה זה איך ה' משבית בנאדם בשנייה
יש להם בטוח נזקים עצומים
נזקים אדירים...
זה ברור
מי ששכח מה היה תקופה לפני פסח מודעות לא קונים דוריטוס עילית ועכשיו לא קונים כמעט כלום עילית.יושבים טוב... אני לא דואגת להם. מקסימום יעלו טיפה מחירים
אל תדאגי, אנשים קונים ובגדול, לפחות ממה שאני רואה.מי ששכח מה היה תקופה לפני פסח מודעות לא קונים דוריטוס עילית ועכשיו לא קונים כמעט כלום עילית.
זה תמיד חברה שלקחה צעד לכיון האובר ליברליות מי שזוכר עוד את ימי שטראוס מאוס בימי ארבע כנפות
בלי רעיונות בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מקסימום יעלו טיפה מחירים
כל הזכויות שמורותבלי רעיונות בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את מתכוונת כל הבונוסים?כל הזכויות שמורות
כל הרווחים מעליית המחירים העתידיתאת מתכוונת כל הבונוסים?
היא חייבת לנו מבצעים לפיצוי!האם לדעתכם עלית צריכה לחזור לשוק דרך מבצעים?
או שהשוק מחכה לה בזרועות פתוחות?
אין מצב שלא יהיו מבצעיםהאם לדעתכם עלית צריכה לחזור לשוק דרך מבצעים?
או שהשוק מחכה לה בזרועות פתוחות?
באמת שמעתי שהיה משהו עם הדוריטוס, סורי אם קניתי, לא היה לי שמץ...מי ששכח מה היה תקופה לפני פסח מודעות לא קונים דוריטוס עילית ועכשיו לא קונים כמעט כלום עילית.
זה תמיד חברה שלקחה צעד לכיון האובר ליברליות מי שזוכר עוד את ימי שטראוס מאוס בימי ארבע כנפות
את אומרת הם לא פריייריםלכל המודאגים ממצבם הפיננסי של משפחת שטראוס... יש ביטוח על כאלה מצבים
ויש שאומרים שהם עשו ריקול כ"כ נרחב דווקא בגלל הביטוח. הביטוח מכסה יותר אם כל המוצרים בריקול..
בלת"ק חלקיממש חסר לי!
הלוואי יחזור מהר.
האמת שאני לא מבינה למה לא צצו תחליפים. מצאתי רק שוקולד עם אגוזים מחברות שונות והילדים שלי לא אוהבים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: