הקמצנים ממילא היו שמים רק את העטיפותהכי חסר האפשרויות של האיחולים
לקחת את הפסק זמן בכיף כיף וכדו'
גם אני.א. לא חסידת שוקולדים.
ב. אם כבר שוקולד, רק רוזמרי (שמרלינג) ואין איתו בעיות ב"ה.
ג. לא מוצאת שוקולד לבן חלבי לעוגות ...
נכון,הם באמת נודניקים...
למה לא יכול להיות להם קוד נורמלי כמו
האמת, מעולם לא הבנתי מהו קוד היצור ואיך מבינים אותו...הם באמת נודניקים...
למה לא יכול להיות להם קוד נורמלי כמו לכולם?
השנה הקוד יצור בנוי המסמל אחרי פסח הוא מ2114 ומעלההאמת, מעולם לא הבנתי מהו קוד היצור ואיך מבינים אותו...
קוד היצור מורכב מ5 ספרות הספרה הראשונה מסמלת את השנה ולדוג' בשנת 2022 המספר יתחיל: 2xxx המשך הקוד מעיד על מספר היום בשנה בה יוצר / נארז המוצר. לפי זה אם אנחנו יודעים שאסרו חג פסח היה היום ה 114 מתחילת השנה הלועזית הקוד השנה אמור להיות 2114 לפעמים מופיעות ספרות נוספות לפני הקוד אין לי שומושג מה הן. אהה והמספרים שכתבתי יכולים להיות שהם לא מדוייקים כתבתי מזיכרון בעלמא ועוד דבר לא תמיד הקוד מעיד על תאריך יצור מרכיבי החמץ במוצר. (לדוג' מעדן עם תוספות וכדו')האמת, מעולם לא הבנתי מהו קוד היצור ואיך מבינים אותו...
השנה הקוד יצור בנוי המסמל אחרי פסח הוא מ2114 ומעלה
כי 2 הוא מספר השנה (2022) ו114 הוא היום בשנה בו נוצר והיינו 114 יום אחרי תחילת השנה הלועזיר שהוא מוצאי פסח.
אם הוא 2100 יודעים שהוא לפני פסח.
בקליק למרות שהם על המדפים אין קוד!!!
מי מפסיד?
את התיאוריה הבנתי, בפועל אני אף-פעם לא מצליחה למצוא...קוד היצור מורכב מ5 ספרות הספרה הראשונה מסמלת את השנה ולדוג' בשנת 2022 המספר יתחיל: 2xxx המשך הקוד מעיד על מספר היום בשנה בה יוצר / נארז המוצר. לפי זה אם אנחנו יודעים שאסרו חג פסח היה היום ה 114 מתחילת השנה הלועזית הקוד השנה אמור להיות 2114 לפעמים מופיעות ספרות נוספות לפני הקוד אין לי שומושג מה הן. אהה והמספרים שכתבתי יכולים להיות שהם לא מדוייקים כתבתי מזיכרון בעלמא ועוד דבר לא תמיד הקוד מעיד על תאריך יצור מרכיבי החמץ במוצר. (לדוג' מעדן עם תוספות וכדו')
אהה זה כבר ענין אחר. אפשר לשאול אנשים בסופר (תשלחו את הילדה עם השאלה)את התיאוריה הבנתי, בפועל אני אף-פעם לא מצליחה למצוא...
אין חרדים בסופר, כולם קונים ממשנת וכיו"ב .אהה זה כבר ענין אחר. אפשר לשאול אנשים בסופר (תשלחו את הילדה עם השאלה)
כמו שכתבו לפני.האמת, מעולם לא הבנתי מהו קוד היצור ואיך מבינים אותו...
לא!לצורך מחקר...
האם זה שינה לכם משהו בחיים?
הם מקווים לחזור לשיווק הרגיל בספטמברמה קורה באמת עם השוקולדים
מתי מתחילים לייצר שוב?
ועדיין לא כ''כ הבנתי למה עשו ריקול כזה רציני
למה ככה מאוחר?הם מקווים לחזור לשיווק הרגיל בספטמבר
אין לי שמץ למה זה צריך לקחת כ"כ הרבה זמן.למה ככה מאוחר?
נשמע סיפור מורכב
תראו מה זה איך ה' משבית בנאדם בשנייהאין לי שמץ למה זה צריך לקחת כ"כ הרבה זמן.
בכל אופן הם צריכים להתחיל מאפס ולייצר במסות שיהיה מספיק מלאי.
אה וגם להעיף ת'יונים מהמפעל ולהשמיד חיידקים וכנראה גם לעבור ביקורת של משרד הבריאות
נזקים אדירים...תראו מה זה איך ה' משבית בנאדם בשנייה
יש להם בטוח נזקים עצומים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: