מאיר עלי באבא
משתמש מקצוען
הקבלן קיבל אישור לעוד דירות הנתונים של הזוכים נמצא אצל משרד השיכון וזה מתעדכן אוטומטי מיד כשנוסף דירות שהבאים בתור יזכואבל באתר לא מעודכן שיש עוד דירות כתוב רק 604 הכונתי שהקבלן כזה מהר נתן את כל הנתונים למשרד השיכון
הקבלן קיבל אישור לעוד דירות הנתונים של הזוכים נמצא אצל משרד השיכון וזה מתעדכן אוטומטי מיד כשנוסף דירות שהבאים בתור יזכואבל באתר לא מעודכן שיש עוד דירות כתוב רק 604 הכונתי שהקבלן כזה מהר נתן את כל הנתונים למשרד השיכון
גם אני הייתי ברשימת ההמתנה מס 17 וביום שישי קיבלנו עדכון על הזכייהשלום רב
אשמח להצטרף לקבוצה בווצאפ של זוכי מחיר למשתכן
או כל דרך להצטרף לקבוצה של זוכים כמוני
תודה רבה
שלום רב
אשמח להצטרף לקבוצה בווצאפ של זוכי מחיר למשתכן
או כל דרך להצטרף לקבוצה של זוכים כמוני
תודה רבה
ברכות על זכייתכם בהגרלת הפיס מספר 2052,גם אני הייתי ברשימת ההמתנה מס 17 וביום שישי קיבלנו עדכון על הזכייה
באם יש קבוצה במייל או ואטסאפ
אשמלהצטרף
פעם ביררתי את זה נראה לי שמה שיצא זה ממועד הגרלהאלה שזכו עכשיו. מתי עובר שבע שנים שמותר להם למכור את הדירה. ממעוד ההגרלה או ממתי שזכו?
7 שנים ממועד ההגרלה או 5 שנים מקבלת מפתחאלה שזכו עכשיו. מתי עובר שבע שנים שמותר להם למכור את הדירה. ממעוד ההגרלה או ממתי שזכו?
בשיווק של השכונה דיברו כמובן על שכונה "יוקרתית" .ברכות על זכייתכם בהגרלת הפיס מספר 2052,
נולדו לנו שני מיליונרים חדשים
כל המינים והסוגים, מאד מגווןיש למשהו מידע איזה דירות יש במחיר למשתכן?(גודל דירה כמה חדרים וכמה מכל סוג)
לא נראה לי כרגעיש אתר שאפשר לראות את הדירות?
ממש ככהברכות על זכייתכם בהגרלת הפיס מספר 2052,
נולדו לנו שני מיליונרים חדשים
יודע כמה עולה שם היום דירת 3 חדרים בשוק החופשי ?ממש ככה
זכיתם ביותר ממליון שקל
בשוק החופשי נמכר ביותר ממליון מהדירות שימכרו למשתכן
האם התכוונת רק על ה-112 דירות הנוספות? או על כלל הדירות?זה הולך לבן מקום או לחופשי
יש עשרות אלפי חרדים מיליונרים (כל מי שיש לו דירה עם פער בין שווי הדירה למשכנתא של לפחות מיליון ש"ח).נולדו לנו שני מיליונרים חדשים
מתחיל ב2.2יודע כמה עולה שם היום דירת 3 חדרים בשוק החופשי ?
רציתי לדעת אם יש קבוצת מייל לזוכים
אשמח להצטרף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: