האם היתם שם?בבאטומי
לא אכפת לי קור ברמה סבירה. השאלה כמה באמת קר שם לתינוק קטן
עדיף לחכות לאזור מרץ אפריל? יותר סביר אז?
אשמח לשמוע המלצות!
האם היתם שם?בבאטומי
לא אכפת לי קור ברמה סבירה. השאלה כמה באמת קר שם לתינוק קטן
עדיף לחכות לאזור מרץ אפריל? יותר סביר אז?
כאן יש לך פוסט מפורט עם מסלול, המלצות וטיפים לבטומי:האם היתם שם?
אשמח לשמוע המלצות!
תודה רבהכאן יש לך פוסט מפורט עם מסלול, המלצות וטיפים לבטומי:
חופשה בבטומי - טיול חברים זול וכייפי לגאורגיה - מטיילים בכיפה
חופשה בבטומי - טיול חברים זול וכייפי לגאורגיה. אטרקציות בבטומי, שופינג שווה, אתרי טבע ונופים, חוף ים ואוכל כשר בחופשה זוגית לבטומי.metaylimbkipa.com
הייתי שם ממש לא מזמן, אשמח להמליץ לך..האם היתם שם?
אשמח לשמוע המלצות!
אני אשמח לקבל אינפורמציה לגבי אוכל כשרהייתי שם ממש לא מזמן, אשמח להמליץ לך..
אגב האתר של @easy_kosher_travel , מטיילים בכיפה, מדהים! נעזרנו בו רבות ממש...
אתר מסודר מאורגן וכיפי!
יש כמה אופציות...אני אשמח לקבל אינפורמציה לגבי אוכל כשר
לארי רק שם אבל צריך לבוא עם דולרים או יורו, אף אחד לא ימיר שם שקל ישראלי@לכאורה. תודה על הפירוט!
איך מתקשרים שם בלי לדעת גאורגית או רוסית?
לקחתם נהג שאתם יכולים להמליץ עליו לטיולים מחוץ לעיר?
איפה החלפתם כסף ואיך אפשר לדעת שלא מרמים? הבנתי שאפשר להמיר לארי רק שם.
במלונות הרבה יודעים אנגלית, בחנויות ובמוניות הם לא יודעים מילה! אבל מסתדרים, לדוגמא בשוק ששאלנו אותם כמה עולה הם רשמו לנו במחשבון... דווקא נחמד..איך מתקשרים שם בלי לדעת גאורגית או רוסית?
מצאנו נהג מדהים! שיודע עברית! כן כן, הוא עבד 10 שנים בארץ, לקח אותנו לכל פינה בבטומי ולהרים מסביב, היה מדהים!! ממליצה עליו בחום, קוראים לו דוד, המספר שלו: 555720108 +955לקחתם נהג שאתם יכולים להמליץ עליו לטיולים מחוץ לעיר?
באנו מראש עם דולרים, והמרנו שם, אבל לא להמיר בשדה תעופה!! לא שווה, במלונות הכי מומלץ...איפה החלפתם כסף ואיך אפשר לדעת שלא מרמים? הבנתי שאפשר להמיר לארי רק שם.
תודה רבה רבהבמלונות הרבה יודעים אנגלית, בחנויות ובמוניות הם לא יודעים מילה! אבל מסתדרים, לדוגמא בשוק ששאלנו אותם כמה עולה הם רשמו לנו במחשבון... דווקא נחמד..
מצאנו נהג מדהים! שיודע עברית! כן כן, הוא עבד 10 שנים בארץ, לקח אותנו לכל פינה בבטומי ולהרים מסביב, היה מדהים!! ממליצה עליו בחום, קוראים לו דוד, המספר שלו: 555720108 +955
באנו מראש עם דולרים, והמרנו שם, אבל לא להמיר בשדה תעופה!! לא שווה, במלונות הכי מומלץ...
כשנגמר לנו הלארי פשוט הלכנו לכספומט והוצאנו לארי, לקח מעט יותר עמלה אבל לא היה לנו ברירה...
הם לא יכולים לרמות כל עוד אתה רואאה מה כתוב מעליהם- השער של היורו והדולר... ואתה מחליט אם מתאים לך.
אנחנו התחלנו קודם כל מחוץ לבטומי, הזמנו על הבוקר את הנהג דוד, והוא בנה לנו מסלול לפי מה שרצינו, נסענו להרים ועצרנו אצל כפרייה שמכינה דבש מקומי, ושיש להם טרקטרונים, לקחנו לשעתיים, עלינו עד להר ממש גבוה עם הטרקטורון (נהיגה עצמית, קצת מסוכן, לכן צריך להיות מאוד! מיומנים... היה גשם והכביש החליק וזה היה סכנה, במבט לאחר לא הייתי עושה את זה) אחרי זה הגענו למקום עם אומגה, ראינו מפלים ואגמים בדרך, פרות הולכות בחופשיות, בקיצור מה רבו... נוף מדהים!תודה רבה רבה
אשפר פירוט לפי ימים מה עשיתם?
ואיזה אתרים הכי נהנתים?
תבררו טוב כמה עולה לשנות שם, זה לא כמו כרטיסים למירון.. לפעמים זה עולה יותר מעלות הכרטיסלספונטניים- מציאה אמיתית!!
יש לנו 4 כרטיסי טיסה לוינה לשבוע הקרוב ולא מתאפשר לנו לטוס.
מוכרים במחיר בדיחה (פחות מחצי מהמחיר באתר).
הלוך- יום ראשון 14/5 בשעה 20:05.
חזור- יום חמישי 18/5 בשעה 14:45.
נא לפנות למייל yaelgoldberg6 בג'ימייל.
מה עם מלון קינג סלומון של הרב אטיאס, מומלץ?יש כמה אופציות...
הכי מומלץ זה בית חב"ד.. לא משנה איפה אתם, פשוט תקחו מונית (עניין של שקלים בודדים , באפליקציית בולט הכי טוב) אוכל טעים מאוד, בשפע, מדברים אנגלית טוב וגם אפילו קצת עברית, וממש זול!
אופצייה נוספת זה מלון ספוטניק, יש שם מסעדה בתוך המלון, שוב, תזמינו מונית, אוכל נהדר ובשפע, הם יציעו לכם לקחת ב120 לארי לכל סועד את כל התפריט שיש, תעשו את השיקול שלכם, לדעתי מיותר... הם מביאים בשפע ובסוף יוצא יותר זול, יש שם מרפסת ענקית סמוך למסעדה שמשקיפה של כל בטומי, מהממם!
יש עוד אופציה, עין הים, זה יותר באזור הנמל של בטומי, אבל כמה אמרו לי שלא בהכרח סומכים על הכשרות שלהם, שיקול שלכם... תבררו
אנחנו הבאנו דברים קלים מהבית ואכלנו במהלך היום, ולקראת הערב אכלנו ממש ארוחה...
אם את רוצה עוד פרטים בשמחה...
לא יצא לי להיות שם...מה עם מלון קינג סלומון של הרב אטיאס, מומלץ?
הן מבחינה כשרותית, והן מבחינת רמת החדרים...
לא. אני דווקא מעדיפה מלון יהודי עם כשרות מהודרת..לא יצא לי להיות שם...
אבל אם את מחפשת פחות עלויות אז ברור שכדאי מלון גויי וארוחות בבית חבד, או במקום אחר כשר...
יש למישהו מידע על הכשרות במסעדה הנ"ל? דחוף לעכשיויש עוד אופציה, עין הים, זה יותר באזור הנמל של בטומי, אבל כמה אמרו לי שלא בהכרח סומכים על הכשרות שלהם, שיקול שלכם... תבררו
לא מהדרין מידיעה - יש לך בקינג סלומון או בחב"דיש למישהו מידע על הכשרות במסעדה הנ"ל? דחוף לעכשיו
אצל מי אפשר לברר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: