לנו הספיק להיות בחוץ ולהצטלם אז לא יודעת להמליץ לך על סיור פנימי, האם מעניין אותך לראות חדרי ארמון מפוארים? לכו על זה@אסתי בראון
גם אנחנו מתעדים להיות בבודפשט.
אולי תוכלי לעזור לי?
ראיתי המלצות לסיור בפרלמנט. אבל נשארו סיורים רק בשפה הרוסית. יהיה לי מה לעשות שם עם קבוצה רוסית?או אולי אפשר להגיע למקום והם יכניסו אותנו לסיור בשפה אחרת? (בכל אופן ישראלים....)
אם יש לך עוד מקומות מומלצים לטיולים באיזור אודה לך מאוד!
מאד אהבתי לשוטט באזור, להצטלם.
שייט בעלי סירב נחרצות כי המדריכה סיפרה שאנדרטת הנעליים הסמוכה הוקמה לזכרון יהודי המקום שהובאו ליד הנהר, הוכרחו להסיר את נעליהם והופלו לתוך הנהר . כך שלשוט בשמחה בנהר שבתוכו דם יהודי קדוש, לא יכל. עלינו במוניקולור , שזה מעין רכבלית על פסים, לפשט שזה החלק של העיר העתיקה ונהנינו מהנוף ומחילופי המשמר .
גם קניות רק בואצי אוצה שנמצא קרוב. בכלל בודפסט נוחה מאד לשיטוט רגלי וחוץ מהנסיעה לקרעסטירר ולשדה התעופה לא עלינו על רכב או אוטובוס כלל.
דירה שכרנו ברובע היהודי מאחד ישראלי שמחזיק שם דירות להשכרה
יצא זול ומרווח ונח, אבל לנו פחות התאים. אין שירותי ניקיון יומיים, היה פיצוץ בצנרת וחיכינו לאינסטילטור, אין תחלופת מגבות כל יום והחלטנו שבאמת מלון עם חדר קטן עדיף לנו בגלל שיש שירות זמין.
מציעה לך לעשות גוגל עם הכותרת טיולים בעברית בבודפסט. יש מלא אתרים המציעים סיורים וכותבים את התוכנית, לקחנו משם הרבה השראה למקומות טיול מעניינים.
אני אישית לקחתי סיור פרטי ל3 שעות ממדריכה ישראלית. מילא לי את החור בהשכלה לגבי תרבות ההונגרים ופולקלור.