2 הבנים שלי היו אצלה, והבן הגדול עד גיל 2, כבר ידע לדבר היה מאושר שם.
היא ידעה בדיוק מתי אכל, מתי חותל וכו'.
היא לא פטפטנית גדולה, זה נכון... אבל תנסי לדבר איתה טלפונית- תופתעי כמה היא נשפכת ומדברת ומספרת. אישה מדהימה.
אכן יש לה מלא ילדים (באזור ה30, לא 15) ולכן מוות בעריסה שהיה שם פעמיים- באופן יחסי למספרים האלה זה נורמלי !
ולגבי המות בעריסה- האחרונה שנפטרה שם- הייתה אצלה בדיוק שעתיים... משמיים, היא פשוט היתה השליח זה ממש לא קשור אליה!!
(ואחות של האם- דודה של התינוקת שנפטרה המשיכה לשלוח אליה ילדים... בוקר אחר כך היא הביאה אליה את הבן שלה ואמרה לה "אני יודעת שאת בסדר זה לא קשור אליך"... זה אמר המון)
בכל אופן, אני הייתי מאד מרוצה. הבן שלי לאחר המקרה האחרון עזב שם לבקשתה, היא לקחה כמה שבועות חופש ע"מ להתאושש ואז כבר לא החזרתי כדי לא לבלבל את הילד...
המחירים שלה זולים באופן מיוחד, והשעות שלה גמישות באופן נדיר! היא מעריכה לומדי תורה ואברכים ומוזילה יותר. מחיריה ועבודתה הן אידיולוגיה והיא ממש אישה טובה! בתשעה באב היא גם עובדת אך תורמת את הכסף שמקבלת לצדקה ל מנתלא להרוויח מעבודה ביום כזה. אישה מדהימה!
באופן כללי, אפשר לראות לפי הילד אם מרוצה, ואם האמא לא מרגישה בטוחה- שתוציא, כי זה עובר לילד באופן עקיף ואז הוא גם לא שמח...
לא מה שטוב לאחת טוב לאחרת.
אבל בעיקרון אפשר לסמוך על המטפלת הזו והיא בסדר גמור.