זה נראה לכם נורמלי?

מצב
הנושא נעול.

מקופלת

משתמש מקצוען
נכתב ע"י חצרות;n4996572:
לא רק שאסור לשלוח לשם, גם חובה לדעתי לדווח לרשויות!!!!

במקרה שהיה אצלה מקרה של מוות בעריסה ועוד פעמיים, המשטרה כבר היתה חוקרת ואם היה חשד לרשלנות היא אף היתה נעצרת. מה שבטוח שהמשפחתון לא היה ממשיך להתקיים במתכונת הזו.
אכן די מחשיד שהיא לא נותנת להיכנס, והייתי חוששת מאוד לשלוח אליה, אבל רק לזכור שבינתיים הכל חשדות והשערות!

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
לא הייתי שולחת. מההודעות שלך זה נשמע לי לא טוב באופן אישי...
נזכרת בזו שפתחה אשכול אמנם עם סימנים יותר מוקצנים,
אבל בסוף התברר שזו היתה מטפלת שטלטלה.
אני לא אומרת שזה הסיפור כאן, אבל אישית הייתי מעדיפה מקום עם 5 ילדים גג (וגם זה המון בגיל הזה...)
מטפלת חמה, פותחת דלת, שמחה, בתקשורת טובה אתי,
לא ככה.

אחת אחת 11

משתמש מקצוען
לדעתי- אמא צריכה לעשות מה שהיא מרגישה שטוב לילד שלה, אם את מרגישה עם זה רע, תוציאי. אל תחכי שיקרה משהו חלילה. אני לא הייתי שולחת עוד שעה אחת נוספת...

פרוגיוזרית

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אם היא שמחה ורגועה ואפילו מחייכת למטפלת זה סימן טוב.
האם המטפלת מחייכת אליה? מתענינת בה? מחבקת אותה? או שלא יצא לך לראות שום דבר מהנ"ל?

אלין

משתמש רשום
מספר 3 בצירוף הניק שלך לא משאיר הרבה ספקות וכדאי למחוק מחשש לשוה"ר
אותה מטפלת (אם זו אותה אחת) עושה זאת כאידאולוגיה שאין כאן המקום לפרטה
אני כיום הולכת מרחק גדול וקמה מוקדם בשביל מטפלת שאני רגועה אצלה (אבל אני היסטרית על הבייבי שלי אז אולי אני לא פונקציה)

מירי סלומון

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אז גם לי נראה שאני מכירה אותה
וגם אני שלחתי לשם תינוקת בת 10 חודשים בין לבין
ושלחתי פעם נוספת בערב פסח כשהמשפחתון היה בחופשה
ונהנתי מאוד!!!!!!!!
למרות הכל (הדלת...) הייתי מרוצה מאוד!!!!

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
לא הייתי משאירה אצלה, ולו יום אחד!!!

אם לא הייתי מוצאת מטפלת, הייתי נשארת בבית.
הילדים שלי יקרים לי.

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
2 מקרים של מוות בעריסה זה הרבה יותר מידי!!

היתה לנו מטפלת שלא היתה מכניסה הביתה, אבל כן פתחה את הדלת
פה עושה רושם משונה - מה יש לה להסתיר?

הייתי מוציאה את הילד שלי מכזה מקום
מפחיד

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
רק תסבירו לי איך מכניסים עגלה הביתה בלי לפתוח את הדלת :D

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
עכשיו עזבנו מטפלת שהיתה ממלאת מקום במשך 4 חודשים...
לא ראינו את קירות ביתה
בד"כ הילדים חיכו לנו ברחבה בחוץ...
אבל המטפלת מדהימה! אחראית ומסורה
והילד חזר מבסוט כל יום (בן 3, יודע לספר)
ומה דעתכם שמספר שאין משחקים רק בובה ...

נ.ב.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L

lovely

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אם יש לה עוזרת, זה עדיין לא מצדיק 15 ילדים. בגיל הקטן זה המון המון המון. רק בשביל זה לא הייתי שמה את הילדה שלי שם.
דבר שני - מה זה לא להכניס הביתה? אני רוצה לדעת איפה הילד שלי נמצא במשך היום. זה לגיטימי ומתבקש. אשה שעובדת מתוך הבית, צריכה לקחת בחשבון שאנשים נכנסים אליה הביתה. לא אמרתי לטייל בחדרים, אבל בהחלט לתוך הסלון, והחדר בו הילד ישן, או משחק במשך היום. במפורש!! הייתי דורשת את זה.
איזו הרגשה זו לעמוד בפתח, עם דלת פתוחה סדק צר, ומשחילים לך את הילד שלך משם. לא מקובל עליי בכלל!! ועברתי ששה ילדים במשפחתונים!!

gilafr40

משתמש רשום
2 הבנים שלי היו אצלה, והבן הגדול עד גיל 2, כבר ידע לדבר היה מאושר שם.
היא ידעה בדיוק מתי אכל, מתי חותל וכו'.
היא לא פטפטנית גדולה, זה נכון... אבל תנסי לדבר איתה טלפונית- תופתעי כמה היא נשפכת ומדברת ומספרת. אישה מדהימה.
אכן יש לה מלא ילדים (באזור ה30, לא 15) ולכן מוות בעריסה שהיה שם פעמיים- באופן יחסי למספרים האלה זה נורמלי !
ולגבי המות בעריסה- האחרונה שנפטרה שם- הייתה אצלה בדיוק שעתיים... משמיים, היא פשוט היתה השליח זה ממש לא קשור אליה!!
(ואחות של האם- דודה של התינוקת שנפטרה המשיכה לשלוח אליה ילדים... בוקר אחר כך היא הביאה אליה את הבן שלה ואמרה לה "אני יודעת שאת בסדר זה לא קשור אליך"... זה אמר המון)
בכל אופן, אני הייתי מאד מרוצה. הבן שלי לאחר המקרה האחרון עזב שם לבקשתה, היא לקחה כמה שבועות חופש ע"מ להתאושש ואז כבר לא החזרתי כדי לא לבלבל את הילד...
המחירים שלה זולים באופן מיוחד, והשעות שלה גמישות באופן נדיר! היא מעריכה לומדי תורה ואברכים ומוזילה יותר. מחיריה ועבודתה הן אידיולוגיה והיא ממש אישה טובה! בתשעה באב היא גם עובדת אך תורמת את הכסף שמקבלת לצדקה ל מנתלא להרוויח מעבודה ביום כזה. אישה מדהימה!

באופן כללי, אפשר לראות לפי הילד אם מרוצה, ואם האמא לא מרגישה בטוחה- שתוציא, כי זה עובר לילד באופן עקיף ואז הוא גם לא שמח...
לא מה שטוב לאחת טוב לאחרת.

אבל בעיקרון אפשר לסמוך על המטפלת הזו והיא בסדר גמור.

dem

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י gilafr40;n4997768:
2
אכן יש לה מלא ילדים (באזור ה30, לא 15) ולכן מוות בעריסה שהיה שם פעמיים- באופן יחסי למספרים האלה זה נורמלי !
ולגבי המות בעריסה- האחרונה שנפטרה שם- הייתה אצלה בדיוק שעתיים... משמיים, היא פשוט היתה השליח זה ממש לא קשור אליה!!

אני פשוט המומה.
לא מצליחה להבין איך אחרי מה שקרה אצלה היא יכולה להמשיך להיות מטפלת, ועוד עם 30 ילדים.
קטונתי :eek:

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה