כמו מה?אבל יש עוד הרבה סיבות לכך שאדם בוחר להגיב פה ושם בשעות לא מקובלות במקום לישון.
כמו מה?אבל יש עוד הרבה סיבות לכך שאדם בוחר להגיב פה ושם בשעות לא מקובלות במקום לישון.
אני חושב שההגדרה אני כ"כ נכונה, כל אחד אוהב לכתוב בפרוג, התמכרות זה מתי שזה יוצא מגדר אהבה גרידה ונהיה לדבר אחר [אני לא יודע בדיוק את ההגדרה אולי עושה אפי' שהוא לא רוצה, אולי מפספס דברים חשובים וכו'.כל אחד מכור במידה מסויימת. אם לא הייתי מכור, לא הייתי היום בפרוג..
רק מה, יש כאלו שבהתחלה כשגילו עולם - אחרי שהיו מודרים ממנו לגמרי, הם מתלהבים וחורשים כל פינה נידחת בשאול הרדום אי שם [שאל את כל המתחילים כאן בפרוג..]. אבל עם הזמן.. זה יורד. כנראה זה המצב של הבחורצ'יק הלז. אל תדאג יותר מדי.
לפחות הוא נכנס לפרוג בעידן המיתון שלו.. מאז ההשתדרגות [ואולי הוא היחיד שישאר לצפות כאן בסוף.. ]
איך?יכול להיות שהוא אכן מכור, ואם כן כאן המקום לאיש מקצוע. (כמובן שזו החלטה של האדם או הקרובים לו ביותר).
יכול להיות שהוא בדרך להיות מכור- ואם כך יש ביכולת חברים ומכרים לסייע לו להמנע מהתמכרות.
יתכן שהוא סתם סקרן, חובב ידע או מסך. אולי זה חבל, אך עדיין אין זו התמכרות.
ויש מצב- כפי שכבר נכתב- שזו התלהבות ראשונית שתחלוף.
איך אפשר לדעת?יתכן שהוא סתם סקרן, חובב ידע או מסך. אולי זה חבל, אך עדיין אין זו התמכרות.
אז זה שונה ב100 אחוזגם אם הוא מכור אין צורך לפחד מזה..
יש אנשים שמכורים לסיגריות יש לנעייס ויש לאוכל..
שזה יהיה הצרות שלו..
זה לא דווקא, אפשר להיות מכורים למחשב גם אם אין בו אינטרנט בכלל...אני רק מאוד מקווה בשבילו שהוא עדיין עם סינון כולשהוא...
בדרך כלל שבלב כזה אט אט יורד הסינון...
ואין עם מי לדבר
נכון לא מחייב.זה לא דווקא, אפשר להיות מכורים למחשב גם אם אין בו אינטרנט בכלל...
הוא לא רוצה להפסיק עם זה לגמרי, אלא להגביל שזה יהיה נורמלי..איזה חסימה?
לרוב יש הגבלות גלישה
ועל זה אמר המשוררהוא לא רוצה להפסיק עם זה לגמרי, אלא להגביל שזה יהיה נורמלי..
שני רמות של התמכרות.מיהרו פה לחרוץ שהוא מכור.
אני מכירה המון נשים שנמצאות בפרוג הרבה יותר ממה שהיו רוצות ושהבית שלהם סובל מזה. זו לא ההגדרה למכור.
לא מומחית בזה אבל יכולה לספר שתלמידה שלי העידה על עצמה שהיא מכורה לסמארטפון: לקראת סוף שבת האצבעות שלה מדגדגות, פיזית, והיא מרחיקה את עצמה מהחדר בו נמצא הסמארטפון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: