כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מידע זה לא מוגזם?

מצב
הנושא נעול.

משיבת נפש

משתמש פעיל
אני גם שאלתי ע"כ מורה הוראה בריבית, שאמר לי שאם אין אפשרות של תשלום לאחר הרישום ניתן לעשות היתר עיסקא.
אבל מאחר ולסמינר שלי יש היתר עיסקא, אין בזה בעיה.
זה לא מדוייק
וחבל שהסמינר לא עושה בצורה חלקה ללא חשש
שיהיה אפשר לשלם או צ'ק דחוי או בזומן אחרי הרישום ולא רק בשעת הרישום

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
מה הנכון מבין השניים?

אצלנו חייבים לשלם במזומן.
אני לא מבינה בזה
כולם משלמות דרך הטלפון
ואני יודעת שיש כאלו שמשלמות גם בצ'ק
לא מבינה בזה כל כך...

משיבת נפש

משתמש פעיל
אני לא מבינה בזה
כולם משלמות דרך הטלפון
ואני יודעת שיש כאלו שמשלמות גם בצ'ק
לא מבינה בזה כל כך...
מאחר ואצלכם משלמים גם בצ'ק דחוי
אז אין כאן בעיה כל הבעיה בהנחה ברישום מראש
זה כשמשלמים רק מזומן בעת הרישום

משיבת נפש

משתמש פעיל
יש לי בתור קובץ
הסבר מפורט בזה של הרב פינחס וינד
ניסיתי לעלות אותו כאן לא הצלחתי

זה אני!!

משתמש רשום
אצלנו אין את זה בכל אופן
יש הנחה של 20 ש''ח לנרשמות עד מוצאש.
תכלס המחיר הראשוני הוא 510 ש''ח

יש לי חברות שעובדות אבל בכמה שעות האלו בחודש שהם מכניסות בין השעות של הלימודים הם לא באמת יכולות לשלם כזה מחיר
איזה סמינר?

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
כמארגנת מחנה, אתמול ישבתי על אקסל התקציבים.
מדברת על לינה רגילה, אוכל רגיל ללא שדרוגים, 2 אטרקציות, מסלול אחד, 3 תוכניות פנימיות רגילות לחלוטין.
יוצא לי 1136 לתלמידה.
אני גובה 400.
ידעתם שאוטובוס יעלה לי 11000 ש"ח???????????
ולא נספר בגלוי- איך מתמודדים עם המינוס כי זה כבר תורה שלמה.
אז תעשי פחות אטרקציות וטיולים
בהחלט
לא יקרה שום דבר לבנות הנחמדות אם הן תיסענה למקום קצת יותר קרוב ולא תיסענה למסלולים בצפון רמת הגולן
ולא תשבנה שעות ארוכות ככ באוטובוסים והמחנה יעלה קצת יותר זול
ואני כותבת בתור תלמידה- עוד אין לי בנות בסמינר
ובתור תלמידה ככה בדיוק הייתי רוצה שיעשו
מחנה קצת פחות ואוו במחיר קצת יותר הגיוני

אלישבע57

משתמש פעיל
@רגע של ניצחון צודקת!
ולמה?
כי עיקר החוויה של הבנות היא השהייה הארוכה עם החברות וזה בכלל עושה מצייב ואווירה טובה.
תנו להם מקום לישון הרקדות ללא מפעילה זה לפעמים יותר כיף...
קצת טיולים חינמים קרובים ללא הרבה זמן נסיעה מה שמקל על הבנות שיותר קשה להם נסיעה ארוכה.
והנה לכן מחנה מדהים!
לא צריך נסיעות מפגיזות ומקומות יקרים זוועה בלי סיבה שתלמידה מלכתחילה לא תרצה ללכת.
הן לא צריכות גם מיטות נוחות מאוד הן יסתפקו בפנימייה העיקר שההורים שלהם לא יצטרכו לשלם 500 על מחנה של שתי לילות ושלושה ימים.
תעשו סקר ותראו שזה נכון.
תהנו

אפרת ;)

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בלת"ק חלקי.
בואו נרגע, כל האלה שמתלוננות על 450 ש"ח שבתמורה מקבלות 2 לילות במלון באני לא יודעת איפה +2 אטרקציות...
אצלינו בסמינר, משלמים 350 ש"ח (מאה פחות, כן?) ומקבלים ככה: לילה אחד במקום מוזנח ברמות שאתן לא רוצות להעלות על הדעת, פנימייה נטושה בצפת וכד', (זה כולל, מקלחות עם טוש שמזרזף, מקקים, 10 בנות בחדר, 5 מיטות קומתיים, חדר קטטטן, כלי מיטה מגעילים וכן על זה הדרך...) אולי אטרקציה אחת, יום שלם של סחיבות באוטובוסים למקומות בלתי מזוהים, מריחת זמן, תכנית אחת אולי 2 מבחוץ (וגם הן, תכניות לילדות בכיתה ד', לא בתיכון...) בקיצור, חושבת שהבנתם את הרעיון.
ולא, אני לא אומרת שהמחירים בסדר, כי אצלנו ביחס לתמורה המחיר מטורף! אבל במקום שמקבלים מקום נורמלי, אוכל וכו' לשלם 400 לא נשמע לי כ-ז-ה הזוי...
ואני לא מדיי מרחמת על הסמינר, אני ממש לא חושבת שמישהו שם מוציא את זה מכיסו הפרטי.
כל הכבוד למי שמארגנת מחנה, אבל גם על זה היא מקבלת כסף ככה שהכל בסדר...
אני איתך... ברור שאף לא כ"כ נדיב שמוציא את זה מכיסו. וכן, גם הסמינר לא מקצץ מהמשכורת של המורות כדי לשלם על הוצאות...
בקיצור, אם אתן חוזרות מהמחנה מרוצות + זה כבר בונוס...

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
בלת"ק חלקי.
בואו נרגע, כל האלה שמתלוננות על 450 ש"ח שבתמורה מקבלות 2 לילות במלון באני לא יודעת איפה +2 אטרקציות...
אצלינו בסמינר, משלמים 350 ש"ח (מאה פחות, כן?) ומקבלים ככה: לילה אחד במקום מוזנח ברמות שאתן לא רוצות להעלות על הדעת, פנימייה נטושה בצפת וכד', (זה כולל, מקלחות עם טוש שמזרזף, מקקים, 10 בנות בחדר, 5 מיטות קומתיים, חדר קטטטן, כלי מיטה מגעילים וכן על זה הדרך...) אולי אטרקציה אחת, יום שלם של סחיבות באוטובוסים למקומות בלתי מזוהים, מריחת זמן, תכנית אחת אולי 2 מבחוץ (וגם הן, תכניות לילדות בכיתה ד', לא בתיכון...) בקיצור, חושבת שהבנתם את הרעיון.
ולא, אני לא אומרת שהמחירים בסדר, כי אצלנו ביחס לתמורה המחיר מטורף! אבל במקום שמקבלים מקום נורמלי, אוכל וכו' לשלם 400 לא נשמע לי כ-ז-ה הזוי...

אני איתך... ברור שאף לא כ"כ נדיב שמוציא את זה מכיסו. וכן, גם הסמינר לא מקצץ מהמשכורת של המורות כדי לשלם על הוצאות...
בקיצור, אם אתן חוזרות מהמחנה מרוצות + זה כבר בונוס...
אוקי,
עצוב לשמוע
ולכן?
אני בטוחה שהייתן מעדיפות להיות בפנימיה מטופחת בירושלים או במרכז ולא לבזבז כסף על נסיעות ולכן להיות במקום ככ לא מוצלח...
אין שום סיבה שהמחנה יהיה במקום רחוק כך שיהיה תשלום מטורף על אוטובוסים ונסיעות ואז גם הבנות לא נהנות...
את רק מוכיחה כמה זו טעות לקחת למקום מרוחק...

אפרת ;)

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אוקי,
עצוב לשמוע
ולכן?
אני בטוחה שהייתן מעדיפות להיות בפנימיה מטופחת בירושלים או במרכז ולא לבזבז כסף על נסיעות ולכן להיות במקום ככ לא מוצלח...
אין שום סיבה שהמחנה יהיה במקום רחוק כך שיהיה תשלום מטורף על אוטובוסים ונסיעות ואז גם הבנות לא נהנות...
את רק מוכיחה כמה זו טעות לקחת למקום מרוחק...
צודקת. אבל לא רק הקטע של המקום הרחוק.
לסמינר כנראה אין את זה בקטע של מפת ישראל... לוקחים מהמרכז לצפון, חזרה למרכז, לנקודה אחרת במרכז ושוב לצפון....
משהו מפגר. לכן מבלים יום שלם באוטובוסים...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

אלישבע57

משתמש פעיל
הדור השתנה
הבנות רוצות חוויות סוערות
לכן לוקחים אתכן למקומות מוזרים עם זמן נסיעה גדול
וכך לשרוף זמן וכסף
זהו. כך סוגרים מחנה...

אלישבע57

משתמש פעיל
אם זה יוצא כך...
אז לא.
מביאים לך תוכנית מסודרת תחתמי ותשלמי אין על מה להתווכח.
לא רוצה אל תבואי!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה