יועץ או לבד??
במזרחי?
יועץ ותיקיועץ או לבד??
אני לא אומר שא"א להשיג טוב מזה, אבל לחלוטין לא מוגזם.
אין כאן בכלל מ"צ (המסלול הכי רווחי לבנק).
במזרחי?
מאמין שהוא בדק את כל האופציותיועץ ותיק
אז מה עושים? איך אפשר להגיע למשהו יותר טוב?
מה זה מ"צ?
כן
ועכשיו תיאורטית. והיה ובדקתי ואני יכול לשפר לך נגיד ב..... סכום של 40 אלף שקל. או 100 אלף לצורך השאלה. מה אתה עושה?יועץ ותיק
אז מה עושים? איך אפשר להגיע למשהו יותר טוב?
מה זה מ"צ?
כן
מסלול משתנה צמודה, אני בד"כ מכניס מעט ממנו למשכנתא זה עושה טוב בכלליאז מה עושים? איך אפשר להגיע למשהו יותר טוב?
מה זה מ"צ?
לקחתי אותו ללא התחייבות,ועכשיו תיאורטית. והיה ובדקתי ואני יכול לשפר לך נגיד ב..... סכום של 40 אלף שקל. או 100 אלף לצורך השאלה. מה אתה עושה?
אז למה הוא לא פונה לבנק אחר?במזרחי -לא מוגזם..
אני בור ועם הארץ בנושא משכנתא,מסלול משתנה צמודה, אני בד"כ מכניס מעט ממנו למשכנתא זה עושה טוב בכללי
משתנה צמודה הוא מסלול רע, אבל מכיוון שההתנהלות מול הבנק היא מה שמכונה משחק סכום אפס (משחק שבו האחד מרוויח על חשבון ההפסד של השני), לכן מה שרע לך טוב לבנק, אבל במכלול מנסיוני המסלול הזה משפר את הריביות בשארית המסלולים ולכן מומלץ להכניס מעט ממנו למשכנתא.אני בור ועם הארץ בנושא משכנתא,
אפשר להרחיב במה הוא טוב ולהפך?
תודה!
יש כאן יועץ בסיפורכדאי סתם שתבקש מהיועץ שלקחת כבר, שיבדוק לך אפשרות בעוד בנק או שתיים,
אם הנתונים שלך באמת נכונים ולא היה לך שום בעיות בעבר, אין סיבה שלא תעבור בבנקים אחרים,
זה יכול להיות הפרשים משמעותיים מאוד!
לבקש תמיד אפשר, ואף מומלץ!כדאי סתם שתבקש מהיועץ שלקחת כבר,
זה נכתב כתגובה לדברים שלי?לבקש תמיד אפשר, ואף מומלץ!
מקסימום הוא ישמע ממנו שהוא ניסה וזה לא הולך,
או שאין אפשרות מכל סיבה שהיא.
אבל לבקש תמיד אפשר, וצריך!
מהתקופה הקצרה שאני מעיין בכתיבתך המשובחת והמחכימה,
אני יודע שאתה לא מסכים איתי בכל מילה.
עם כל זה אני כותב את זה, כי לאחר שפעם אחת נכוויתי בעניין עם יועץ חפיף,
אני מאז ממליץ לכל מי שמתייעץ איתי (עוד לפני שעסקתי ביעוץ משכנתאות), לבקש מהיועץ מראש שיביא 2 הצעות,
בכך יחסכו המון עגמ''נ על יועצים שמחפשים קלים ומעבירים תיקים במזרחי בלי לבדוק אופציה אחרת. ואכמ''ל.
בכל מקרה אני מצדיע לך על הנחישות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: