מידע שימושי זה הסכום המדויק שנשלם על השימוש בסלולרי בימים אלה

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
דרך אגב שלא יהיה פה טעויות, שלש שעות ביום נשמע קצת אבל מאד קשה להגיע לזה בהתחשב בעובדה ששיחה ממוצעת לוקחת חמש דקות (וגם עכשיו כששומעים שיעורים צריך 2 שיעורים של שעה ועוד הרבה שיחות)
בעלי לומד בפלאפון בחברותא, בבוקר שעתים וחצי ובצהרים שעתים...
אני לא חושבת שהוא חריג, אני יודעת לפחות על עוד 2 אחים ו2 גיסים שלומדים בחברותות בפלאפונים.

חיה קפ.

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
דרך אגב שלא יהיה פה טעויות, שלש שעות ביום נשמע קצת אבל מאד קשה להגיע לזה בהתחשב בעובדה ששיחה ממוצעת לוקחת חמש דקות (וגם עכשיו כששומעים שיעורים צריך 2 שיעורים של שעה ועוד הרבה שיחות)
בעלי לומד כל יום שש שעות עם כמה חברותות .
אני מפחדת מהרגע שיגיע החשבון.
אגב הוא בגולן כמה זה אומר שנשלם בסוף החודש?

נחוץ

משתמש צעיר
אם הוא בחבילת 16.90 ו2,500 דקות, תשלמו ככל הנראה, אחרי ההנחיה של משרד התקשורת שמגבילה את הגביה על חריגה בימים אלה, 92.30 ש"ח.
יתכן גם שהוא בחבילת 10,000 דקות. יש כאלה בגולן טלקום שעדיין נמצאים בחבילת ה10,000. ואם כן יתכן שבעלך בכלל לא יחרוג מהחבילה.

החישוב הוא פשוט. אם חורגים מהחבילה אפשר לדבר עד פי שניים מכמות הדקות של החבילה ולשלם כפול ממחיר החבילה + 24.70 ש"ח. אפשר גם לדבר עד פי שלוש מכמות הדקות של החבילה ולשם פי שלוש ממחיר החבילה וכן להשתמש פי 4 ולשלם פי 4 וכו'. ובכל מקרה מלבד מחיר החבילה הכפול, המשולש או המרובע נשלם יחידה אחת של 24.70 ש"ח. זתומרת את ה24.70 נשלם רק פעם אחת בכל חשבון, גם אם החריגה היא כפול 3 או כפול 4.

זושא כץ

משתמש מקצוען
אגב הוא בגולן כמה זה אומר שנשלם בסוף החודש?
כדאי לכם לבדוק מול החברה . עי' כאן:

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
לקוחות הוטמובייל, מישהו קיבל פעם קנס על חריגה מכמות הדקות?

A052

משתמש סופר מקצוען
חלק מהחברות "לא יודעות" על תעריפי החריגה המוזלים שנכנסו לתוקף.
כדאי שתדברו איתם.

אני במקומכם הייתי מדבר איתם רק לאחר ניוד מיידי לרמי לוי, דקות כמעט כפולות באותה רשת וחצי מחיר.

מושש:)

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
זה ממש מוזר כל הקטע הזה כי לי יש סים לא מוגבל של 019 מובייל וקיבלתי הודעה ב3 לחודש הזה שעוד מעט נגמר לי התוקף של הסים ואני צריך למלאות אותו מחדש וגם היום קיבלתי את ההודעה הזאת שוב ועדיין רק תחילת חודש. אבל בחודש שעבר לא קיבלתי שום הודעה למרות ש חודש שעבר דיברתי הרבה יותר

חני גרינשטיין

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בהוט מובייל יש לנו חב' של 3000 דקות ב20 ש''ח לחודש.
אפשר לקנות דקות נוספות (גם באמצע החודש, אבל לפני שנגמרת החבילה, כי אם תיגמר החבילה א''א לקנות רטרואקטיבית, על הדקות שבין לבין תשלם מחיר מלא)
1000 דק' ב9 ש''ח או 2000 דק' ב15.

A052

משתמש סופר מקצוען
זה ממש מוזר כל הקטע הזה כי לי יש סים לא מוגבל של 019 מובייל וקיבלתי הודעה ב3 לחודש הזה שעוד מעט נגמר לי התוקף של הסים ואני צריך למלאות אותו מחדש וגם היום קיבלתי את ההודעה הזאת שוב ועדיין רק תחילת חודש. אבל בחודש שעבר לא קיבלתי שום הודעה למרות ש חודש שעבר דיברתי הרבה יותר
מתי נסגרת חשבונית? אולי היא נסגרת ב15. ולכן גם מה שדיברתם חודש שעבר כלול בחודש זה ולכן אתם גמרתם את החבילה.

מושש:)

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מתי נסגרת חשבונית? אולי היא נסגרת ב15. ולכן גם מה שדיברתם חודש שעבר כלול בחודש זה ולכן אתם גמרתם את החבילה.
אפשרות. מישהו יודע? זה קצת דחוף כי אם זה כן נגמר בסוף חודש אני צריך להתקשר אליהם ולהאריך את הסים

A052

משתמש סופר מקצוען
דבר איתם, במקום לשאול פה.
יש בחלק מהחברות שלכל לקוח זה מסתיים בתקופה אחרת.

זה גם כתוב במפורש על החשבוניות כך שאם יש לכם פשוט תסתכלו ותדעו.

נחוץ

משתמש צעיר
בהוט מובייל יש לנו חב' של 3000 דקות ב20 ש''ח לחודש.
אפשר לקנות דקות נוספות (גם באמצע החודש, אבל לפני שנגמרת החבילה, כי אם תיגמר החבילה א''א לקנות רטרואקטיבית, על הדקות שבין לבין תשלם מחיר מלא)
1000 דק' ב9 ש''ח או 2000 דק' ב15.
מעניין. ואפשר להוסיף יותר מחבילה אחת בחודש?

נחוץ

משתמש צעיר
מה הכוונה שנגמר התוקף של הסים? שעומדת להסתיים חבילת הדקות שלך? ומה הכוונה למלאות אותו מחדש?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה