על נייח, לא עשיתי, ולא ראיתי. אולי אעשה בעז"ה.יש על נייח?
אתה עשית? כל הכבוד! כמה השקעה, וכמה שזה יכול לעזורעל נייח, לא עשיתי, ולא ראיתי. אולי אעשה בעז"ה.
הכוונה שיש לכם שני קווים בסלקום, באחד 2,500 דקות ובשני 3,000 דקות?זה לא מדוייק.
לנו בסלקום יש 2500 דקות ב2 מכשירים, רק באחד יש עוד תוספת של 500 דקות.
החבילה ברמי לוי של 5,000 דקות ב14.90 היא חבילה ישנה. היום החבילה הכשרה שלהם היא של 7,500 דקות ב18 ש"ח.מה המקור של הטבלא הזו?
ברמי לוי חבילת הדקות היא לא של 7500 אלא של 5000 כמו"כ המחיר ליחידה הוא אינו 18 ש"ח אלא 14.9
יש 2 קווים שבכל אחד יש 2500 דקות.הכוונה שיש לכם שני קווים בסלקום, באחד 2,500 דקות ובשני 3,000 דקות?
לא נראה לי כ"כ נכון, אנחנו עשינו החודש הזה עוד קו ברמי לוי ב-14.9 לחודש.החבילה ברמי לוי של 5,000 דקות ב14.90 היא חבילה ישנה. היום החבילה הכשרה שלהם היא של 7,500 דקות ב18 ש"ח.
יש גם כאלה שעדיין יש להם חבילות של 10,000 דקות בגולן טלקום
זאת אומרת שקניתם שלושה קוים שבכל אחד מהם 2,500 דקות ובאחד מהם קיבלתם פתאום תוספת של 500 דקות נוספות לשיחות בארץ במתנה?יש 2 קווים שבכל אחד יש 2500 דקות.
בקו השלישי יש 2500 דקות ותוספת 500 דקות, רק בקו הזה, ללא עלות.
את הקווים עצמם יש לנו למעלה מעשור.זאת אומרת שקניתם שלושה קוים שבכל אחד מהם 2,500 דקות ובאחד מהם קיבלתם פתאום תוספת של 500 דקות נוספות לשיחות בארץ במתנה?
למעשה, ממה שנמסר לי מסלקום, כיום משוקים חבילה של 3,000 דקות. זה לא נכון?
בקשר למספר הדקות ברמי לוי, אכן החבילה שלהם היא של 7,500 דקות כבר תקופה. ועד לפני קצת יותר מחודש שיווקו אותה ב14.90. מוקדם יותר השנה שיווקו אותה ב9.90. בחודש+ האחרון משווקים אותה ב18.לא נראה לי כ"כ נכון, אנחנו עשינו החודש הזה עוד קו ברמי לוי ב-14.9 לחודש.
מעניין. נציגי פלאפון מסרו לי את המידע שרשמתי בטבלה.עשיתי חבילה של פלאפון לפני כשבוע ובחבילה יש 5000 דקות ולא 3000
וקו שני בעלות של 15.9
אולי זה שונה אם עושים דרך סוכן?מעניין. נציגי פלאפון מסרו לי את המידע שרשמתי בטבלה.
יתכן. היה פה באשכול אחר, סוכן של הוט מובייל שהציע מחיר נמוך יותר מהמחיר שמציעים הנציגים במוקד המכירות של הוט מובייל.אולי זה שונה אם עושים דרך סוכן?
יש ויש. יש אנשים שעוברים את ה5 שעות ביממה בתקופה הזאת. חוץ משמיעת/מסירת שיעורים יש גם חברותות + שיחות הטלפון הרגילות (שלא לכולם לוקחות רק 5 דקות..), ומה גם שלא מעט טלפונים משמשים יותר מבן משפחה אחד, או יותר מילד אחד.דרך אגב שלא יהיה פה טעויות, שלש שעות ביום נשמע קצת אבל מאד קשה להגיע לזה בהתחשב בעובדה ששיחה ממוצעת לוקחת חמש דקות (וגם עכשיו כששומעים שיעורים צריך 2 שיעורים של שעה ועוד הרבה שיחות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: