?חימום מים ע"י של משאבת חום
אתה מתכוון למחליף חום
?חימום מים ע"י של משאבת חום
בדיקת הארקה שנתיתאיך אפשר לדעת שתקין?
בלת"ק..
האם נכונה ההשערה של פותח האשכול?
לא זה לא יותר חסכוני מניסיון כואב מאד
אני כבר טיפלתי בכמה מקרים של אנשים שהתלוננו שיש להם חיובים מאד גבוהים בחשמל
ונמצא הבוילר אשם
במקרה אחד זה היה בדירה חדשה מקבלן
ואחרי שנה התברר שהחיבור של הבוילר היה לא נכון וזה עבד 24/7/365
במקרה אחר זה היה בעקבות החלפת שעון לדוד והחיבור נעשתה בצורה לא נכונה מה שגרם לבוילר לעבוד 24/7
מה כן כאן הם מצאו את זה אחרי כמה חודשים כך שהנזק היה קטן יותר
קח בחשבון שהניסיון הזה יעלה הרבה כסףמי מסכים לנסות חורף ולעדכן בפיתרון החידה לגבי החשבון חשמל
ממש לא. ההשערה סותרת את חוק שימור אנרגיה, כשהמים בדוד רותחים נפלטת החוצה הרבה יותר חום מאשר כשהמים פושרים ולכן עדיף שבשעה שאין צורך במים שלא יהיו רותחים, והדברים פשוטים.בלת"ק..
האם נכונה ההשערה של פותח האשכול?
מה הסדר גודל של ההשקעה החד פעמית?אני חשבתי שבגלל העליה במחירי החשמל שווה לעבור לחימום מים בגז
כמה מאות שקלים על ההתקנה, ועל המכשיר יש ברוב חברות הגז הסדר של כ35 ש"ח לחודש לכמה שניםמה הסדר גודל של ההשקעה החד פעמית?
ובכמה זה ייקר לכם את חשבון הגז?כמה מאות שקלים על ההתקנה, ועל המכשיר יש ברוב חברות הגז הסדר של כ35 ש"ח לחודש לכמה שנים
תלוי איזה חברה יש באיזור שלכם
(לי הציעו בסופרגז 1.17 ש"ח ליום כפול 5 שנים יוצא בערך 2100)
רק עכשיו הזמנתי...ובכמה זה ייקר לכם את חשבון הגז?
יש בדוד פורק לחץ שהוא משחרר מים ברגע שזה חם מדי וגם הוא יכול להתקלקללא זה פשוט יגרום לבוילר להתפוצץ וזה באמת חוסך בחשמל
ממש לא נכון יש בדוד 150 ליטר והגוף חימום שלו מבחנת הספק הוא כמו של קומקום חשמלי.....ועוד משהו, באותה הזדמנות הסביר לי הטכנאי, שהבוילר מחמם את כמות המים שנמצאת בדוד תוך 20-25 דק', ואח"כ המים נשמרים חמים דיים בתוך הדוד לכמה שעות, ולכן אין צורך להדליק דווקא בסמיכות לשימוש, ואין טעם להדליק לזמן ארוך כשאין שימוש...
זה טוען פותח האשכול שהטרמוסטט מתכבה כשהמים חמים....שטויות במיץ גזר...
תחשוב על ימי שיש בהם שמש אפי' שהם לא חמים כל כך זה כבר מספיק בשביל לחמם את המים ויש כאלו לצעירנו לא מעט ימים מינימום 50% בשבוע.. אבל אתה לא תהנה מזה כי אתה מפעיל את הבוילר כל הזמן... בקיצור הבוילר פועל הרבה מאד גם בזמנים שלא צריך אותו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: