המלוניות מיועדות לחולים, זה לא מתקן כליאהמשהו יודע??
אם הולכים לשלוח למלוניות את כל מי שיצא לפני החג ולא יכול לחזור לביתו בגלל הסגר או שישאירו אותו ברחוב?
המלוניות מיועדות לחולים, זה לא מתקן כליאהמשהו יודע??
אם הולכים לשלוח למלוניות את כל מי שיצא לפני החג ולא יכול לחזור לביתו בגלל הסגר או שישאירו אותו ברחוב?
אוחחח צחקתי מהתגובהאני לא מבין את כל אלו שמטיפים לנו כל הזמן על ביטחון רק בה'.
יתכן שהם ברמה רוחנית גבוהה של ביטחון בה' ולעולם אינם חושבים שהם עשו משהו, הכל השתדלות.
אבל מצד שני הם צריכים להבין אותנו, האנשים הפשוטים, שכן חושבים שהמשכורת בסוף החודש באה בגלל שעבדנו, וכן חושבים שהכאב ראש עובר בגלל האקמול שלקחנו זה עתה. יש לנו רמת ביטחון פחותה מכם, תפנימו ואל תתנשאו עלינו, הפוך, תעזרו לנו גם לעלות לשם, אולי תלמדו אותנו שיעור יומי בחובות הלבבות או בחזון איש אמונה ובטחון.
בתודה מראש
לא הבנתי מה רצונך לומרוזה מדהים לראות שהיא אכן עושה את זה.
אז תודה ל @אריאל וו על הסרטון
שעד היום רק קראתי מחקרים על כך שהמסיכה עוזרת להפחתת סיכוי להדבקה.לא הבנתי מה רצונך לומר
אהההה ואני הבנתי אותך הפוךשעד היום רק קראתי מחקרים על כך שהמסיכה עוזרת להפחתת סיכוי להדבקה.
והיום, בזכות הסרטון, גם ראיתי את זה במוחש.
זה הכל.
yakova#knesset.gov.il כמובן להחליף ל@אולי לפנות לח''כ אשר
שהוא מעורה בדרך כלל בכל הפרטים האלו ולשאול אותו
נראה לי ממש הכתובת הנכונה
[לא אחראית על הדרך איך משיגים אותו..]
טוב,
אז לאחר שהאשכול סטה לכל מיני נושאים כהסטוריה, גיאוגרפיה, פוליטיקה, פיזיקה וביולוגיה (שכחתי משהו?)
אשמח אם תחזירו אותו למקומו ותגידו -
זה באמת הולך להיות ככה?
כאילו מה עושים עכשיו עם כל המוזמנים?
מתי ידעו תשובה לגבי הקנס שיבוא / או לא?
אגב, זה בכלל חוקי לקנוס על דבר שנעשה בהיתר?
אשמח לתשובות מדויקות.
תודה
כבר כתבתי באשכול אחרבכל אופן- מעריכה את התגובה המאופקת שלך.
על הסגר הזה דיברו כבר במוצאי פסח.מנסים לעקוף כל הזמן , גם בליל הסדר... מה התוצאה? חגי תשרי בסגר
אם לא נשמור עכשיו ההיסטוריה תחזור שוב
אז בבקשה... למה, באמת, לא התכוננו במדינה הזו, והקדימו את הסגר? למה חיכו להיקף התפרצות כ"כ מטורף ולא עשו סגר מיד?היה מספיק זמן להתכונן מכל הבחינות ....
בכל פעם שאני חוצה עם רכבי את הרמזור באור אדום, אני מצדיק את עצמי, שהרי עד הרמזור היה מותר לי לנסוע במהירות של תשעים קמ"ש, ומה אני אעשה שלא הצלחתי לבלום מתשעים לאפס כשהגעתי לרמזור?!מתי ידעו תשובה לגבי הקנס שיבוא / או לא?
אגב, זה בכלל חוקי לקנוס על דבר שנעשה בהיתר?
מצטרפת לכל מילהעל הסגר הזה דיברו כבר במוצאי פסח.
אם באמת היו רוצים- היה מספיק זמן לעשות אותו, לפני שמגיעים לחגים.
אה, רצו בדיוק בחגים? אז אנחנו רוצים משהו אחר.
זו קצת עזות לתפוס את הזמנים המהותיים והמיוחדים ביהדות ולהטיל בדיוק אז סגר.
אף אחד לא עושה הפוך. ביקשנו שיעשו סגר בחופש, כדי שנוכל להתפלל בימים הנוראים כראוי, ולהתארח אצל ההורים שלא ראו אותנו כ"כ הרבה זמן (ואם אין לי אפשרות לסוכה ביחידה שלי? ואם ההורים שלי לא בקבוצת סיכון? ואם יש אלמנה שלא רוצה לשבת לבד בחג?)
וכמו שכתבת:
אז בבקשה... למה, באמת, לא התכוננו במדינה הזו, והקדימו את הסגר? למה חיכו להיקף התפרצות כ"כ מטורף ולא עשו סגר מיד?
מי הרוצח, בכל הסיפור הזה??
היי, זה אפילו לא דומה!בכל פעם שאני חוצה עם רכבי את הרמזור באור אדום, אני מצדיק את עצמי, שהרי עד הרמזור היה מותר לי לנסוע במהירות של תשעים קמ"ש, ומה אני אעשה שלא הצלחתי לבלום מתשעים לאפס כשהגעתי לרמזור?!
לתזכורת -אה, רצו בדיוק בחגים? אז אנחנו רוצים משהו אחר.
זו קצת עזות לתפוס את הזמנים המהותיים והמיוחדים ביהדות ולהטיל בדיוק אז סגר.
אף אחד לא עושה הפוך. ביקשנו שיעשו סגר בחופש, כדי שנוכל להתפלל בימים הנוראים כראוי, ולהתארח אצל ההורים שלא ראו אותנו כ"כ הרבה זמן (ואם אין לי אפשרות לסוכה ביחידה שלי? ואם ההורים שלי לא בקבוצת סיכון? ואם יש אלמנה שלא רוצה לשבת לבד בחג?)
אסור לחצות את הצומת באור כתום, אבל מותר על פי חוק להגיע עד הצומת, וברגע שהגעתי לפס הצומת במהירות של 90, זה בלתי אפשרי לעצור שם.לך ניתן אור כתום לעצור בו כדי להספיק לבלום, ואם המשכת לנסוע בו זו עבירה על החוק.
בטח... החילונים יצחקו עלינו כל הדרך לשדה התעופה..לתזכורת -
אנחנו לא חיים כאן במדינה נוצרית.
גם אצל החילונים החגים הם זמנים ייחודים ומיוחדים, שבהם מארחים את כל המשפחה, או לחילופין נוסעים למלון או לבילויים.
כך שתחושת הקיפוח אינה במקומה. כולם באותה ספינה.
אסור לחצות את הצומת באור כתום, אבל מותר על פי חוק להגיע עד הצומת, וברגע שהגעתי לפס הצומת במהירות של 90, זה בלתי אפשרי לעצור שם.
טוב,אסור לחצות את הצומת באור כתום, אבל מותר על פי חוק להגיע עד הצומת, וברגע שהגעתי לפס הצומת במהירות של 90, זה בלתי אפשרי לעצור שם.
היום היתה כתבה ביתד בדיוק על הנושא (מי שיכול מוזמן להעלות)
אני לא מבינה למה להסתבך ותמיד לעשות הפוך ממה שמבקשים
ביקשו להיות בבית? שבו בבית
כבר חודש מדברים על הסגר הזה... היה מספיק זמן להתכונן מכל הבחינות ....
מנסים לעקוף כל הזמן , גם בליל הסדר... מה התוצאה? חגי תשרי בסגר
אם לא נשמור עכשיו ההיסטוריה תחזור שוב
אהה. זו הסיבה שריבלין וליברמן אירחו בליל הסדר את ילדיהם...לתזכורת -
אנחנו לא חיים כאן במדינה נוצרית.
גם אצל החילונים החגים הם זמנים ייחודים ומיוחדים, שבהם מארחים את כל המשפחה, או לחילופין נוסעים למלון או לבילויים.
כך שתחושת הקיפוח אינה במקומה. כולם באותה ספינה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: