סגר אמור להפחית תחלואה ולא למנוע לגמרי.סגר לא מונע תחלואה.
אנחנו לא במשחקי מתמטיקה.
סגר אמור להפחית תחלואה ולא למנוע לגמרי.סגר לא מונע תחלואה.
אנחנו לא במשחקי מתמטיקה.
הוא מונע תחלואה פיזית אך מכפיל את התחלואה הנפשית!!!סגר לא מונע תחלואה.
אנחנו לא במשחקי מתמטיקה.
הוריד תחלואה, לא מנע אותה.סגר כבר הוריד תחלואה
קשה לי להבין למה אמהות שנשארות עם הילדים בבית נהיות חולות נפשית.התחלואה הנפשית
בדיוק בגלל זה אנחנו עכשיו הולכים לסגר.בחופש לא נשקפה סכנה ומחלקות הקורונה היו ריקות...
באמת שאלה קשה להכרעה, אבל בשביל זה צריך נתונים כמה נהיו חולי נפש וכמה נהיו חולי גוף ואז אולי אפשר להכריע.הוא מונע תחלואה פיזית אך מכפיל את התחלואה הנפשית!!!
מה עדיף?
אם היה לזה תועלת לא רק לפוליטיקה אז זה היה משהו אחר.קשה לי להבין למה אמהות שנשארות עם הילדים בבית נהיות חולות נפשית.
למה הבאתם ילדים???
קורונה=מלחמה.
גם במלחמת המפרץ נשארו עם הילדים בבית במשך תקופה ארוכה ללא לימודים בתוך חדרים ממוגנים עם מסיכות.
ולא דיברו אז על בעיה נפשית.
לא מדברת על נפשי = שגעון.באמת שאלה קשה להכרעה, אבל בשביל זה צריך נתונים כמה נהיו חולי נפש וכמה נהיו חולי גוף ואז אולי אפשר להכריע.
לא כ"כ מבין את המשחק בין "מוריד תחלואה" לבין "מונע תחלואה".הוריד תחלואה, לא מנע אותה.
ולכן אין עניין להכנס ולצאת מסגרים, שבאופן פלאי ובלתי ידוע נופלים בול בחגים.
בחופש לא נשקפה סכנה ומחלקות הקורונה היו ריקות...
נו, באמת.
וכמה עצבות יש אצל אלף משפחות ההרוגים, וכמה לחץ ודאגה אצל חמש מאות משפחות החולים הקשים ומאה משפחות המונשמים? זה הכרעה כבדהאם היה לזה תועלת לא רק לפוליטיקה אז זה היה משהו אחר.
בשעה שהממשלה מתנדנדת וההחלטות לא באות משיקול רפואי או מדאגה לאזרחים
אז זו הקרבה מדי גדולה להפסיד חגים ולהתבודד ולשבת בחג בדד
ושאני אומרת לבד אני מתכוונת לכל האנשים שהולכים להיות ל-ב-ד!!!
לא מדברת על נפשי = שגעון.
מדברת על רמה של דיכאון ועצבות שנגרמים אצל הרבה אנשים כתוצאה מבידודים ומחוסר חברה...
את אומרת את זה מנסיון?קשה לי להבין למה אמהות שנשארות עם הילדים בבית נהיות חולות נפשית.
למה הבאתם ילדים???
קורונה=מלחמה.
גם במלחמת המפרץ נשארו עם הילדים בבית במשך תקופה ארוכה ללא לימודים בתוך חדרים ממוגנים עם מסיכות.
ולא דיברו אז על בעיה נפשית.
שטויות.הוא מונע תחלואה פיזית אך מכפיל את התחלואה הנפשית!!!
מנסיון של אמא שלי.את אומרת את זה מנסיון?
ככל שהתחלואה הפיזית עולה - גם התחלואה הנפשית עולה.הוא מונע תחלואה פיזית אך מכפיל את התחלואה הנפשית!!!
מה עדיף?
סגר בעקבות קורונה מדובר במליוני אנשים שגם יכולים להיות חולים נפשיתככל שהתחלואה הפיזית עולה - גם התחלואה הנפשית עולה.
לכל אדם שנפטר ולכל אדם שמאושפז בבית חולים - יש חוץ ממנו עצמו משפחות שלמות וידידים קרובים שחווים מצוקות קשות לתאור.
מדובר באלפי אנשים.
גם ככה מיליון אנשים בבידוד,סגר בעקבות קורונה מדובר במליוני אנשים
גם בבית הכנסת אסורים מאה אנשים להתקהל יחד, אלא מקסימום רבע מזה, וגם זה לפי קפסולות ופתחים, עם מסיכות ושמירת מרחק.למה בבית כנסת מותר להתקהל 100 איש יחד, ו 2 משפחות לא יכולות להתארח יחד?
גם אני מתפלא בכל פעם שאני מוצא מגבלת מהירות בכביש נידח שאף פעם לא נמצאים בו שוטרים...הם גם יקנסו את מי שילך לשחק אצל השכנים?
א)זה לא ממש 100 איש אם אני לא טועה זה קפסולות של עשרה או 20 איש.למה בבית כנסת מותר להתקהל 100 איש יחד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: