כנראה עבור מי שמחזיקים מכלאה או מתחם לאילוף כלבים.מישהו יכול להסביר לי מה השטות הזו שמותר לצאת מחוץ ל500 מטר לצורך טיפול חיוני בבעלי חיים ??
כנראה עבור מי שמחזיקים מכלאה או מתחם לאילוף כלבים.מישהו יכול להסביר לי מה השטות הזו שמותר לצאת מחוץ ל500 מטר לצורך טיפול חיוני בבעלי חיים ??
אני מכיר אדם חילוני שעובד ביתר ומכיר היטב את מה שקורה בעיר, והוא אמר שהתקשורת פשוט משקרת, אצל החרדים שומרים הכי חזק! והוא אמר את זה על ביתר.
תלוי למי.אני לא רואה שום תועלת בטענות על אישים מסוימים, שאין ספק שנהגו שלא כהוגן.
אין כאן ענין של מקודש ולא מקודש.
המציאות היא שסגר בחופשה גורם לפגיעה כלכלית הרבה יותר משמעותית מאשר סגר בחגים, ובחופשה עדיין לא הגיעו למצב שחייבים בו סגר.
מה בכלל כל הענין של חרדים-חילונים בכל מה שקשור לקורונה? אנחנו לא בתחרות עם אף אחד!אני מכיר אדם חילוני שעובד ביתר ומכיר היטב את מה שקורה בעיר, והוא אמר שהתקשורת פשוט משקרת, אצל החרדים שומרים הכי חזק! והוא אמר את זה על ביתר.
נו באמת, ובמקומות בילוי והתקהלות חילוניים כן הולכים עם מסכות.... בדיחה מאוד מוצלחת...בדיחה לא מוצלחת.
ברור שהולכים עם מסכות, כי יש כמויות של שוטרים ברחובות.
אבל איפה שבאמת היה צריך לשמור.
שזה במוסדות הלימוד. חתונות. בתי כנסת. סתם התקהלויות.
ברוב המוחלט של הקהילות והציבור, היה אפס שמירה.
נקווה שעכשיו בסגר כלל הציבור יהיה אחראי. בשביל שלפחות הסגר יביא תוצאה חיובית של ירידה דרמטית בתוצאות החיוביות..
שמעתי שליצמן מארגן הפגנה
ברצינות
אמרו לי שבדרך חזור מירושלים להגיד שחזרתי ההפגנה שאמורה להיות שם באיזור שרי ישראל
מישהו יודע משהו?
ומה קורה בערים אחרות?
חבל שאין נתונים באמת.נו באמת, ובמקומות בילוי והתקהלות חילוניים כן הולכים עם מסכות.... בדיחה מאוד מוצלחת...
תפסיקו להיות ניזונים מהתקשורת החילונית, תפסיקו להוריד את הראש בפני מבקשי חרפתנו, ותפסיקו להאמין לכל ההבלים.
אצל החרדים שומרים יותר! אם זה מספק? שאלה. אבל בפירוש אצל החרדים שומרים הכי חזק.
הפגנות נוספות מתארגנות למוצאי ראש השנה - נציגי הציבור בריכוזים החרדים פונים למשטרה לקבל אישור רשמי לארגון הפגנה במוצאי ר״ה. מלבד הנציגים ששלחו מכתבים מב״ב וירושלים, נשלחו מכתבים גם מבית שמש, קריית גת, חצור, צפת וערד.שמעתי שליצמן מארגן הפגנה
ברצינות
אמרו לי שבדרך חזור מירושלים להגיד שחזרתי ההפגנה שאמורה להיות שם באיזור שרי ישראל
מישהו יודע משהו?
ומה קורה בערים אחרות?
בעבר היו עושים קוראים לתפילות "הפגנות".הפגנות נוספות מתארגנות למוצאי ראש השנה - נציגי הציבור בריכוזים החרדים פונים למשטרה לקבל אישור רשמי לארגון הפגנה במוצאי ר״ה. מלבד הנציגים ששלחו מכתבים מב״ב וירושלים, נשלחו מכתבים גם מבית שמש, קריית גת, חצור, צפת וערד.
בקיצור: הציבור החרדי למד איך לחגוג על ההפגנות בצורה מסודרת.
מתי הוא קבע את זה ? (באיזה סמכות בית משפט יכול להחליט לי מה לעשות בהפגנה ?)מה עשה בית המשפט העליון? קבע שאסור להתפלל בתוך הפגנה.
זהו סוג של רעיון מקורי בכדי שיוכלו לצאת מחוץ לעיר במוצאי החג בכדי לחזור לבית,שמעתי שליצמן מארגן הפגנה
ברצינות
מישהו יודע משהו?
ומה קורה בערים אחרות?
איך הם יכולים חוקית למנוע את זה?זהו סוג של רעיון מקורי בכדי שיוכלו לצאת מחוץ לעיר במוצאי החג בכדי לחזור לבית,
השאלה הנעלמת היא, אם המשטרה תשתף עם זה פעולה ותעלים עין, או שהמשטה תאכוף ולא תתיר לצאת מהערים עם כזה תירוץ מצוץ מהאצבע,
ימים יגידו,
הם יכולים לבודד את המתחם של ההפגנה כך שמי שמגיע להפגנה יבוא אך ורק להפגנה, לא נותן להם רעיונות....איך הם יכולים חוקית למנוע את זה?
הרי זכותו של כל אדם להפגין
איזה תרוץ יש להם על בנ"א שחוזר מההפגנה?הם יכולים לבודד את המתחם של ההפגנה כך שמי שמגיע להפגנה יבוא אך ורק להפגנה, לא נותן להם רעיונות....
האמת, אחרי שיש הפגנה בכל עיר, מעניין אם הם יתנו לדוגמא לחסיד גור לצאת מירושלים בשביל להפגין ברחוב הרב לנדא בבני ברק ברגע שיש הפגנה מרכזית בשרי ישראל,הם יכולים לבודד את המתחם של ההפגנה כך שמי שמגיע להפגנה יבוא אך ורק להפגנה, לא נותן להם רעיונות....
להרגיש שהם לא יושבים בשקט ולא עושים כלום....עמית סגל: תשעה מיליון אזרחים הולכים לחודש בבית, המדינה תשרוף עשרים מיליארד שקל ועוד בטרם החל האירוע כבר מסביר לנו סגן שר הבריאות (והוא ממש לא היחיד) שאת התחלואה זה לא יוריד. אז מה המטרה של האירוע? חיזוק קשרי המשפחה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: