ASHRECHA!!!!ולא---אני לא הולך לשקר. אני הולך לספר דברים כהוויתם. יש עניין של תום לב ולפנים משורת הדין. ונקווה בעז"ה לטוב.
ASHRECHA!!!!ולא---אני לא הולך לשקר. אני הולך לספר דברים כהוויתם. יש עניין של תום לב ולפנים משורת הדין. ונקווה בעז"ה לטוב.
לא הבנתי מה יש להתיעץ צריך לספר בדיוק את מה שקרה ואח"כ על הסוכן לבדוק לפי הפוליסה האם זה מכוסה או לאחברת הביטוח לא פונה לאף אחד כדאי לאתר את הרכב, בטח שלא בסכומים האלו.
היא מבקשת שהלקוח או הסוכן בשם הלקוח ימלאו טופס דיווח על גניבה ושם כתוב בקצרה פרטי האירוע לדוגמא: קמתי בבוקר וראיתי שהרכב לא נמצא בחנייה/ החניתי את הרכב ליד גן אירועים בסיום האירוע הרכב לא היה שם...
גרסה כמו שלכם היא מורכבת ממש הייתי ממליצה להתייעץ עם עו"ד.
בעברי עבדתי בסוכנות ביטוח ניהול מחלקת תביעות רכב, היה לנו סיפור די דומה עם נהג שנתן מפתחות לחבר כדי שיוציא לו משהו מהרכב, והחבר ללא רישיון וללא רשות- נהג ברכב, עשה תאונה והשבית אותו.
הביטוח לא שילם כי הם טענו שבעל הרכב שחרר ביודעין את המפתחות לבחור ללא רישיון, לדעתי עד עכשיו הסיפור כבר נסחב שנים בבתי משפט.
לא בטוח בכלל שהשופט יזכה אתכם, אבל לגבי התנהלות עצמאית מול הביטוח אני מהמרת כמעט בוודאות שהחברה לא תשלם לבעל רכב שהשאיר ביודעין את הרכב אצל אדם לא מוכר שגנב אותו.
כך שתום לב זה נחמד בשביל התקווה אבל כשזה נפגש עם המציאות לא הייתי נותנת לזה הרבה סיכוי.
אצל מי הוא עובד?לא הבנתי מה יש להתיעץ צריך לספר בדיוק את מה שקרה ואח"כ על הסוכן לבדוק לפי הפוליסה האם זה מכוסה או לא
הסוכן הוא העו"ד מול חברת הביטוח היה וימליץ על תביעה לך על זה
ורק אני...?לנו גנבו רכב לפני כמה שנים טובות...
הגיע בן אדם רצה לקחת את הרכב לבדיקה
בעלי נתן לו אותו...
ומאז הבן אדם נעלם...
היינו צעירים לא עלינו בדעתינו מה הוא יכול לעשות איתו
מתקשרים אלי מיחידת הונאה שעשיתי עברות תנועה
הרכב היה על שמי ...ולא אין לי רשיון
נסענו לשם התברר שהוא מילא דלק בתחנות דלק הבטיח לשלם וברח
נסע ברמזורים אדומים ...תאונות דרכים מה שרק תעלו על הדעת...
הורדנו את הרכב מהכביש זה דבר ראשון שהמליצו לו עלינו
היה לנו מזה בלאגן שלם של כמה שנים טובות!!!!
משפט וצו של בית משפט שהרכב בעצם נגנב
עיקולים ... על כלום
ועדין יש תיק פתוח באיזו חברת ביטוח שתובעת אותי
אל תאמינו לאף אחד בעולם אל תתנו את הרכב ככה ל"בדיקה"
ליבי על בעל האשכול ...
מי שעבר מבין !
ולמה הוא לא פנה למשטרה בשבילך????כיוון שבעל הרכב נתוודע לסיפור דרך חבר של חבר — הוא ידע להיזהר ולא יצא מהרכב וכיבה את המנוע. הגנב יצא מהרכב וחזר לאחר כמה דקות בטענה שקרתה איזה שהיא תקלה וא"א בסוף ללכת למוסכניק ושיחזיר אותו הביתה.
הוא פנה.ולמה הוא לא פנה למשטרה בשבילך????
הוא פנה.
כל המקרים עכשו בחקירה
כוונתי למה הוא לא הסגיר אותו ישר למשטרה....ולמה הוא לא פנה למשטרה בשבילך????
כנראה שלא ידע את כל המקרה לפרטיו.כוונתי למה הוא לא הסגיר אותו ישר למשטרה....
אז ככה...
הסיפור לא נגמר....
ביום חמישי האחרון הגנב ניסה לעקוץ שוב. עם אותו סיפור כיסוי ועם אותו סוג רכב. כיוון שבעל הרכב נתוודע לסיפור דרך חבר של חבר — הוא ידע להיזהר ולא יצא מהרכב וכיבה את המנוע. הגנב יצא מהרכב וחזר לאחר כמה דקות בטענה שקרתה איזה שהיא תקלה וא"א בסוף ללכת למוסכניק ושיחזיר אותו הביתה.
לצערנו--- ביום שישי האחרון הגנב עקץ שוב!!!!!
הגנב עצר עם בעל הרכב בטענה שיש איזה שהוא רעש במנוע, יצאו שניהם לבדוק את מקור הרעש במנוע, וברגע של היסח הדעת—נכנס לתא הנהג וברח מול עיניו ההמומות של בעל הרכב!!!!—תוך 10 דקות הרכב היה בקלקיליה.
החקירה כעת בעיצומה ונקווה שיתפסו את הגנב מהר כמה שאפשר.
אך שוב נזהיר את הציבור. לנקוט באמצעים הנדרשים והזהירים !!!! שימו לב!!!!
כל מילה!!!כל פעם שאני רואה את האשכול הזה יש לי כזה צער,
איזה עוגמת נפש עברתם!
אבל כל הכבוד ומעריכה מאוד את השיתוף שלכם ובזכותכם לעוד יהודי נמנע צער,
אצלך ואם לא את בבעיה חמורהאצל מי הוא עובד?
באיזה יום ראשון של איזה שבוע?על השני שבהשגחה פרטית לא נפל בעוקץ, מסופר באריכות בקו השגחה פרטית 02-3011300 שלוחה 2 עברית, בסיפור מס' 3 של יום ראשון בלילה.
זה באמת השגחה פרטית מופלאה!!!!על השני שבהשגחה פרטית לא נפל בעוקץ, מסופר באריכות בקו השגחה פרטית 02-3011300 שלוחה 2 עברית, בסיפור מס' 3 של יום ראשון בלילה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: