מידע שימושי זהירות עוגת שמרים נדירה!

נאוה ב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מצרכים:
1 ק"ג קמח
20 גרם שמרים יבשים (2 כפות גדושות)
240 מ"ל שמן ( כוס )
150 גרם סוכר
4 ביצים m
350 מ"ל מים פושרים
קורט מלח
ההכנה :
במיקסר שמחובר אליו קרס לישה תעבדי את מחצית הקמח עם השמרים, השמן,סוכר והביצים המים לאיחוד הוסיפי את המחצית הקמח עם המלח ולושי לבצק אחיד רך ודביק מעט, אין צורך להוסיף קמח
בידיים מקומחות העבירי את הבצק לקערה מקומחת מעט , כסי והתפיחי לשעה וחצי .
מלית:
  • כוס חד פעמית סוכר
  • כפית קינמון
  • 5 כפות קקאו
ערבבי היטב שלא יהיו גושים הניחי בצד.
  • לפיזור פירורי עוגיות\ שוקולד מגורד עדיף\ אגוזים גרוסים וכו' לבחירה
  • שמן למריחה
שטורוייזל :
כדאי להכין כמות להניח בכלי סגור במקרר לשעת צורך
3 כוסות קמח
אבקת אפיה 1
כוס שמן
ביצה
3 כפות סוכר
ערבבי בידיים הכל עד שיש לך פירורים ואותם פזרי מעל קראנץ שמרים
סירופ':
2 כוסות סוכר
כוס מים
בסוף חצי לימון
להרתיח ע"ג האש 10 דקות הוסיפי את הלימון בשלי עוד 5 דקות ולמרוח על השמרים
כלל: שהעוגות קרות הסירופ חם וכך ההפך שהסירופ' קר העוגות IMG_7750.JPG IMG_7753.JPG IMG_7755.JPG IMG_7762.JPG חמות

הרכבה:
קחי את הבצק תשקלי אותו וחלקי ל- 10 חלקים שווים .שכל 2 חלקים את יוצרת בורג
קמחי קלות את המשטח ורדדי לעלה דק !.
מרחי מעט שמן,
פזרי מאבקת הקקאו ומעל שוקולד מגורד.
גלגלי לרצועה וצרי מכדור נוסף רצועה נוספת. לפפי את שניהם לדמוי בורג הניחי בתבנית אינגליש קייק להתפחה
מרחי ביצה ופזרי שטורייזל מעל .
לאחר שהם תפחו יפה אפי בחום 160 מעלות 40 דקות
טיפ': אפשר לאפות חצי אפיה להקפיא ושיש צורך הוציאי הפשירי והמשיכי את הניחוח בבית.
לצורה היפה הפרח המדהים שאני מראה בתמונות ,בע"ה אשלח את שלבי ההכנה תמשיכי לעקוב
אשמח לראות את ההצלחה והתגובות ומודה לכן מראש נאוה בוזנה עוגות בוטיק וקינוחים IMG_7867.JPG
 

סינק זה כיור

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
וואו
נראה טובבבבבבב
הצלחת לגרות אותנו.
רוצה לנסות בעז"ה כשאתפנה

תודה על השיתוף
י'ישר כח
 

נאוה ב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
ראשית תודה על התגובה ,
המתכון מצוין לקרואסונים לבוקר! זה מתכון להעיר את הילדים ליום גשום! וריח מיוחד מתפשט בבית והזיכרונות ילדות שיהיו להם מתוקים ומלאי געגוע מניסיון . כדאי למלא למתוקים משוקולד 70% קקאו
IMG_3335.JPG
 

קבצים מצורפים

  • IMG_3337.JPG
    IMG_3337.JPG
    6.2 MB · צפיות: 183

סינק זה כיור

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
איזה אלופה את
לא רק שנראה טעים
גם יצא לך מאוד מאוד אסטתי ונקי
ממש לא נראה ביתי-נראה מאיזה קונדטורי'ה סטי'ילסטית שעולה שם הון כזה דבר...
והצילום ג"כ מקצועי מאוד,אני חושבת שהוא זה שנתן את העוצמה
בקיצור
מושלם
ממש נראה מתכון מושקע למדור אוכל במגזין ברמה.
י'ישר כוחך
אשרי'יך!
 
נערך לאחרונה ב:

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
@נאוה ב
איך את עושה את הצורת פרח -שמש?
וממש נראה טוב, הבעיה שבעלי לא אוהב שמרים, אני ינסה לעשות.
אבל, מה עושה את המילוי שוקולדי?
ומה פודינג עושה?
 

skl

משתמש פעיל
איך מגיעים לצורה של הפס שמרים (התמונה הראשונה)

מגרה-------
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אכזריות לשמה...
אם לא הייתי בעבודה הייתי רצה הרגע להכין...
 

נאוה ב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אני שמחה שאתן אוהבות את העוגות בע"ה אשלח את שלבי ההכנה לגבי הקליעה, הפרח, קרואסונים
לגבי השאלה מה פודינג עושה? מקשה את מסת השוקולד שבשעת אפיה הוא לא נוזל ונמרח ,
מה שגורם לשמרים להיות שוקולדי או ממרח שוקולד בנדיבות ומעל פירורים או האבקה שנתתי לעי"ל גם בנדיבות בהצלחה !דרך אגב אפשר לשלב שכבה ראשונה ממרח חלבה ומעליה ממרח שוקולד ואגוזים מעל ולגלגל יוצא נהדר בהנאה נאוה
 

נאוה ב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יפה אני שמחה , בע"ה אשלח למחר את אופן ההכנה לצורת הפרח המשך מוצלח ולבריאות נאוה
ואראה לכן עוד מילויים לעסיסי יותר תעקבו אחרי ותתחדשו לבינתיים לילה טוב
 

נאוה ב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אני אפיתי לכבוד "שבת קודש" את השמרים המיוחדים ולפניכן אופן הביצוע בתמונות לצורה העגולה
ראשית שקלתי וחילקתי למשקל שווה לעשרה חלקים .IMG_2177.JPG
IMG_2176.JPG
לאחר מכן רידדתי חלק ראשון ע"ג נייר אפיה מרחתי שמן והאבקה המוכנה ושוקולד מגורד בנדיבות.IMG_2179.JPG
את החלק הראשון יש להניח אותו עם הנייר בתבנית וכל פעם אני מוסיפה מעל עיגול נוסף ואז אני מורחת את המילוי כמות עיגולי הבצק 4 שכבות ושלושה מילויים .
אני שמתי במילוי ראשון שמן אבקה ושוקולד
מילוי שני ממרח שוקולד ושוקולד מגורד
שכבה שלישית ממרח חלבה ושוקולד מגורד
שכבה רביעית ואחרונה היא לסיום ביצה ושטרוייזל.
IMG_2187.JPG
אני מחלקת ל16 חלקים וכל זוג אני מסובבת כלפי חוץ שלוש פעמים ומהדקת כך בכל החלקים IMG_2188.JPG IMG_2191.JPG
זהו כדאי להניח רינג מתכוונן לקוטר העוגה, כדי לתחום אותו לא חובה
למרוח ביצה ושטרוייזל ולאפות בהצלחה IMG_2194.JPG IMG_2195.JPG
בהודעה הבאה אשלח את ההדגמה לרצועת חבל והכנת קרואסונים
לבינתיים "שבת שלום"
 

קבצים מצורפים

  • IMG_2190.JPG
    IMG_2190.JPG
    1.6 MB · צפיות: 78

נאוה ב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אחרי שחלקתי לעשרה חלקים ,אני מרדדת 2 חלקים מורחת את מה שאני בוחרת למרוח ,מגלגלת לנחש וקולעת חבל ומניחה בתבנית שריססתי בתרסיס שמן ליפני , מורחת ביצה ושטרוייזל ומניחה בצד לחצי שעה ואופה.
IMG_2196.JPG IMG_2197.JPG IMG_2198.JPG IMG_2200.JPG
IMG_2203.JPG IMG_2202.JPG IMG_2204.JPG
 

קבצים מצורפים

  • IMG_2199.JPG
    IMG_2199.JPG
    1.5 MB · צפיות: 62
  • IMG_2205.JPG
    IMG_2205.JPG
    5.9 MB · צפיות: 67
  • IMG_2209.JPG
    IMG_2209.JPG
    7.7 MB · צפיות: 87

הדסדס

משתמש מקצוען
הדס, תוכלי לכתוב במה מילאת את העוגות?
תודה
עשיתי את תערובת הקקאו עם הסוכר כמו במתכון, לא היה לי מספיק שוקולד מריר כדי לגרד אז בחלק שפכתי שוקולד ציפס ובחלק אגוזים שבורים גס.

רק קחו בחשבון שלמרות שיוצא המון זה כל כך טוב שלא ישאר מזה לאורך ימים...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה