מצרכים:
1 ק"ג קמח
20 גרם שמרים יבשים (2 כפות גדושות)
240 מ"ל שמן ( כוס )
150 גרם סוכר
4 ביצים m
350 מ"ל מים פושרים
קורט מלח
ההכנה :
במיקסר שמחובר אליו קרס לישה תעבדי את מחצית הקמח עם השמרים, השמן,סוכר והביצים המים לאיחוד הוסיפי את המחצית הקמח עם המלח ולושי לבצק אחיד רך ודביק מעט, אין צורך להוסיף קמח
בידיים מקומחות העבירי את הבצק לקערה מקומחת מעט , כסי והתפיחי לשעה וחצי .
מלית:
כדאי להכין כמות להניח בכלי סגור במקרר לשעת צורך
3 כוסות קמח
אבקת אפיה 1
כוס שמן
ביצה
3 כפות סוכר
ערבבי בידיים הכל עד שיש לך פירורים ואותם פזרי מעל קראנץ שמרים
סירופ':
2 כוסות סוכר
כוס מים
בסוף חצי לימון
להרתיח ע"ג האש 10 דקות הוסיפי את הלימון בשלי עוד 5 דקות ולמרוח על השמרים
כלל: שהעוגות קרות הסירופ חם וכך ההפך שהסירופ' קר העוגות חמות
הרכבה:
קחי את הבצק תשקלי אותו וחלקי ל- 10 חלקים שווים .שכל 2 חלקים את יוצרת בורג
קמחי קלות את המשטח ורדדי לעלה דק !.
מרחי מעט שמן,
פזרי מאבקת הקקאו ומעל שוקולד מגורד.
גלגלי לרצועה וצרי מכדור נוסף רצועה נוספת. לפפי את שניהם לדמוי בורג הניחי בתבנית אינגליש קייק להתפחה
מרחי ביצה ופזרי שטורייזל מעל .
לאחר שהם תפחו יפה אפי בחום 160 מעלות 40 דקות
טיפ': אפשר לאפות חצי אפיה להקפיא ושיש צורך הוציאי הפשירי והמשיכי את הניחוח בבית.
לצורה היפה הפרח המדהים שאני מראה בתמונות ,בע"ה אשלח את שלבי ההכנה תמשיכי לעקוב
אשמח לראות את ההצלחה והתגובות ומודה לכן מראש נאוה בוזנה עוגות בוטיק וקינוחים
1 ק"ג קמח
20 גרם שמרים יבשים (2 כפות גדושות)
240 מ"ל שמן ( כוס )
150 גרם סוכר
4 ביצים m
350 מ"ל מים פושרים
קורט מלח
ההכנה :
במיקסר שמחובר אליו קרס לישה תעבדי את מחצית הקמח עם השמרים, השמן,סוכר והביצים המים לאיחוד הוסיפי את המחצית הקמח עם המלח ולושי לבצק אחיד רך ודביק מעט, אין צורך להוסיף קמח
בידיים מקומחות העבירי את הבצק לקערה מקומחת מעט , כסי והתפיחי לשעה וחצי .
מלית:
- כוס חד פעמית סוכר
- כפית קינמון
- 5 כפות קקאו
- לפיזור פירורי עוגיות\ שוקולד מגורד עדיף\ אגוזים גרוסים וכו' לבחירה
- שמן למריחה
כדאי להכין כמות להניח בכלי סגור במקרר לשעת צורך
3 כוסות קמח
אבקת אפיה 1
כוס שמן
ביצה
3 כפות סוכר
ערבבי בידיים הכל עד שיש לך פירורים ואותם פזרי מעל קראנץ שמרים
סירופ':
2 כוסות סוכר
כוס מים
בסוף חצי לימון
להרתיח ע"ג האש 10 דקות הוסיפי את הלימון בשלי עוד 5 דקות ולמרוח על השמרים
כלל: שהעוגות קרות הסירופ חם וכך ההפך שהסירופ' קר העוגות חמות
הרכבה:
קחי את הבצק תשקלי אותו וחלקי ל- 10 חלקים שווים .שכל 2 חלקים את יוצרת בורג
קמחי קלות את המשטח ורדדי לעלה דק !.
מרחי מעט שמן,
פזרי מאבקת הקקאו ומעל שוקולד מגורד.
גלגלי לרצועה וצרי מכדור נוסף רצועה נוספת. לפפי את שניהם לדמוי בורג הניחי בתבנית אינגליש קייק להתפחה
מרחי ביצה ופזרי שטורייזל מעל .
לאחר שהם תפחו יפה אפי בחום 160 מעלות 40 דקות
טיפ': אפשר לאפות חצי אפיה להקפיא ושיש צורך הוציאי הפשירי והמשיכי את הניחוח בבית.
לצורה היפה הפרח המדהים שאני מראה בתמונות ,בע"ה אשלח את שלבי ההכנה תמשיכי לעקוב
אשמח לראות את ההצלחה והתגובות ומודה לכן מראש נאוה בוזנה עוגות בוטיק וקינוחים