מידע שימושי זהירות עוגת שמרים נדירה!

נאוה ב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
עשיתי את תערובת הקקאו עם הסוכר כמו במתכון, לא היה לי מספיק שוקולד מריר כדי לגרד אז בחלק שפכתי שוקולד ציפס ובחלק אגוזים שבורים גס.

רק קחו בחשבון שלמרות שיוצא המון זה כל כך טוב שלא ישאר מזה לאורך ימים...[/QUOTE
ראשית תודה לך! במתכון רשום בגדול כל מילוי מתקבל ,שוקולד למריחה,קקאו סוכר וקינמון כמו שרשמתי,ממרח חלבה ופירורי חלבה מעל, ריבה אגוזים מעל, כל מה שנראה לך ואת אוהבת רק בנדיבות ותפילה בהצלחה נאוה
 

סינק זה כיור

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
נאוה
את פשוט אלופה
תודה לך
הצלחת לגרות את כולנו
 

נאוה ב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
שבוע טוב הדס
אפשר למלא למעשה בכל מילוי ,ממרח שוקולד ואגוזים מעל,ממרח חלבה ושוקולד מגורד, ריבה טובה ואגוזים גרוסים , ממרח נוגט ואגוזי לוז גרוסים, ממרח קוקוס של פוליבה מוצלח מאוד , אין סוף
והכי חשוב למלא את השמרים בהרבה תפילה בהצלחה לכולן נאוה
 

נאוה ב

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה לך הדסדס
 

ויטראז'

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר מקמח מלא 80% או כוסמין
לפחות שיהיה בריא
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
מצרכים:
1 ק"ג קמח
20 גרם שמרים יבשים (2 כפות גדושות)
240 מ"ל שמן ( כוס )
150 גרם סוכר
4 ביצים m
350 מ"ל מים פושרים
קורט מלח
ההכנה :
במיקסר שמחובר אליו קרס לישה תעבדי את מחצית הקמח עם השמרים, השמן,סוכר והביצים המים לאיחוד הוסיפי את המחצית הקמח עם המלח ולושי לבצק אחיד רך ודביק מעט, אין צורך להוסיף קמח
בידיים מקומחות העבירי את הבצק לקערה מקומחת מעט , כסי והתפיחי לשעה וחצי .
מלית:
  • כוס חד פעמית סוכר
  • כפית קינמון
  • 5 כפות קקאו
ערבבי היטב שלא יהיו גושים הניחי בצד.
  • לפיזור פירורי עוגיות\ שוקולד מגורד עדיף\ אגוזים גרוסים וכו' לבחירה
  • שמן למריחה
שטורוייזל :
כדאי להכין כמות להניח בכלי סגור במקרר לשעת צורך
3 כוסות קמח
אבקת אפיה 1
כוס שמן
ביצה
3 כפות סוכר
ערבבי בידיים הכל עד שיש לך פירורים ואותם פזרי מעל קראנץ שמרים
סירופ':
2 כוסות סוכר
כוס מים
בסוף חצי לימון
להרתיח ע"ג האש 10 דקות הוסיפי את הלימון בשלי עוד 5 דקות ולמרוח על השמרים
כלל: שהעוגות קרות הסירופ חם וכך ההפך שהסירופ' קר העוגות צפה בקובץ המצורף 403291 צפה בקובץ המצורף 403292 צפה בקובץ המצורף 403294 צפה בקובץ המצורף 403297 חמות

הרכבה:
קחי את הבצק תשקלי אותו וחלקי ל- 10 חלקים שווים .שכל 2 חלקים את יוצרת בורג
קמחי קלות את המשטח ורדדי לעלה דק !.
מרחי מעט שמן,
פזרי מאבקת הקקאו ומעל שוקולד מגורד.
גלגלי לרצועה וצרי מכדור נוסף רצועה נוספת. לפפי את שניהם לדמוי בורג הניחי בתבנית אינגליש קייק להתפחה
מרחי ביצה ופזרי שטורייזל מעל .
לאחר שהם תפחו יפה אפי בחום 160 מעלות 40 דקות
טיפ': אפשר לאפות חצי אפיה להקפיא ושיש צורך הוציאי הפשירי והמשיכי את הניחוח בבית.
לצורה היפה הפרח המדהים שאני מראה בתמונות ,בע"ה אשלח את שלבי ההכנה תמשיכי לעקוב
אשמח לראות את ההצלחה והתגובות ומודה לכן מראש נאוה בוזנה עוגות בוטיק וקינוחים צפה בקובץ המצורף 403334


@נאוה ב

שבוע טוב!
חושבת שהמתכון שווה הקפצה!

חיפשתי מתכון כמו של סבתא שלי עם כמה ביצים ללא מרגרינה
[לדעתי הביצים שומרים על עסיסיות העוגה]
והמתכון הזה ענה על הציפיות שלי ושל כל החברה....
יישר כח!
 

עדי 679

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מצרכים:
1 ק"ג קמח
20 גרם שמרים יבשים (2 כפות גדושות)
240 מ"ל שמן ( כוס )
150 גרם סוכר
4 ביצים m
350 מ"ל מים פושרים
קורט מלח
ההכנה :
במיקסר שמחובר אליו קרס לישה תעבדי את מחצית הקמח עם השמרים, השמן,סוכר והביצים המים לאיחוד הוסיפי את המחצית הקמח עם המלח ולושי לבצק אחיד רך ודביק מעט, אין צורך להוסיף קמח
בידיים מקומחות העבירי את הבצק לקערה מקומחת מעט , כסי והתפיחי לשעה וחצי .
מלית:
  • כוס חד פעמית סוכר
  • כפית קינמון
  • 5 כפות קקאו
ערבבי היטב שלא יהיו גושים הניחי בצד.
  • לפיזור פירורי עוגיות\ שוקולד מגורד עדיף\ אגוזים גרוסים וכו' לבחירה
  • שמן למריחה
שטורוייזל :
כדאי להכין כמות להניח בכלי סגור במקרר לשעת צורך
3 כוסות קמח
אבקת אפיה 1
כוס שמן
ביצה
3 כפות סוכר
ערבבי בידיים הכל עד שיש לך פירורים ואותם פזרי מעל קראנץ שמרים
סירופ':
2 כוסות סוכר
כוס מים
בסוף חצי לימון
להרתיח ע"ג האש 10 דקות הוסיפי את הלימון בשלי עוד 5 דקות ולמרוח על השמרים
כלל: שהעוגות קרות הסירופ חם וכך ההפך שהסירופ' קר העוגות צפה בקובץ המצורף 403291 צפה בקובץ המצורף 403292 צפה בקובץ המצורף 403294 צפה בקובץ המצורף 403297 חמות

הרכבה:
קחי את הבצק תשקלי אותו וחלקי ל- 10 חלקים שווים .שכל 2 חלקים את יוצרת בורג
קמחי קלות את המשטח ורדדי לעלה דק !.
מרחי מעט שמן,
פזרי מאבקת הקקאו ומעל שוקולד מגורד.
גלגלי לרצועה וצרי מכדור נוסף רצועה נוספת. לפפי את שניהם לדמוי בורג הניחי בתבנית אינגליש קייק להתפחה
מרחי ביצה ופזרי שטורייזל מעל .
לאחר שהם תפחו יפה אפי בחום 160 מעלות 40 דקות
טיפ': אפשר לאפות חצי אפיה להקפיא ושיש צורך הוציאי הפשירי והמשיכי את הניחוח בבית.
לצורה היפה הפרח המדהים שאני מראה בתמונות ,בע"ה אשלח את שלבי ההכנה תמשיכי לעקוב
אשמח לראות את ההצלחה והתגובות ומודה לכן מראש נאוה בוזנה עוגות בוטיק וקינוחים צפה בקובץ המצורף 403334
לא הבנתי מתי משתמשים בסירופ? תודה רבה
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
יצקתי לאחר האפיה מיד בתום האפיה מעל השטרויזל וזה קיבל פריכות מיוחדת.
 

פשוש

משתמש מקצוען
לא נעים לי לכתוב, אבל...
עשיתי את העוגה ופעם ראשונה שנאלצתי לזרוק את העוגה לפח. היא לא הייתה אכילה בכלל. לא יודעת איפה הטעות שלי.
(הבצק יצא לי לא דביק, אלא רטוב עד מימי והוספתי הרבה קמח....)

אני בטוחה שהבעיה בי, אבל בכל אופן אני כותבת כדי שאנשים ידעו שזה יכול גם להתפשל...
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לא נעים לי לכתוב, אבל...
עשיתי את העוגה ופעם ראשונה שנאלצתי לזרוק את העוגה לפח. היא לא הייתה אכילה בכלל. לא יודעת איפה הטעות שלי.
(הבצק יצא לי לא דביק, אלא רטוב עד מימי והוספתי הרבה קמח....)

אני בטוחה שהבעיה בי, אבל בכל אופן אני כותבת כדי שאנשים ידעו שזה יכול גם להתפשל...
מעניין,
לשתי את הבצק בידיים, התקבל בצק ממש נעים
והאמת,
המתכון זהה למתכונים רבים וותיקים אלא שכנראה המרגרינה הוחלפה לשמן.
ועם כל זאת זה לא אמור להיות נוזלי.

לא יכולה לומר לך לנסות שוב על חשבונך, זמנך וכספך
אבל בל"נ אנסה שוב ואעדכן.
 

אפפפפיי

משתמש צעיר
צריכה עזרה..
אני רוצה להכין את המתכון המגרה הזה-
כמה זה 150 גרם סוכר בכוסות?
יש לי רק שמרים טריים ילך?
וכמה זה בכפות?
וכן
אם יש מישהי שניסתה את המילויי שוקולד מה יצא הכי טוב?
תודה רבה
 

מוזיקאי מס' 1

משתמש רשום
מצרכים:
1 ק"ג קמח
20 גרם שמרים יבשים (2 כפות גדושות)
240 מ"ל שמן ( כוס )
150 גרם סוכר
4 ביצים m
350 מ"ל מים פושרים
קורט מלח
ההכנה :
במיקסר שמחובר אליו קרס לישה תעבדי את מחצית הקמח עם השמרים, השמן,סוכר והביצים המים לאיחוד הוסיפי את המחצית הקמח עם המלח ולושי לבצק אחיד רך ודביק מעט, אין צורך להוסיף קמח
בידיים מקומחות העבירי את הבצק לקערה מקומחת מעט , כסי והתפיחי לשעה וחצי .
מלית:
  • כוס חד פעמית סוכר
  • כפית קינמון
  • 5 כפות קקאו
ערבבי היטב שלא יהיו גושים הניחי בצד.
  • לפיזור פירורי עוגיות\ שוקולד מגורד עדיף\ אגוזים גרוסים וכו' לבחירה
  • שמן למריחה
שטורוייזל :
כדאי להכין כמות להניח בכלי סגור במקרר לשעת צורך
3 כוסות קמח
אבקת אפיה 1
כוס שמן
ביצה
3 כפות סוכר
ערבבי בידיים הכל עד שיש לך פירורים ואותם פזרי מעל קראנץ שמרים
סירופ':
2 כוסות סוכר
כוס מים
בסוף חצי לימון
להרתיח ע"ג האש 10 דקות הוסיפי את הלימון בשלי עוד 5 דקות ולמרוח על השמרים
כלל: שהעוגות קרות הסירופ חם וכך ההפך שהסירופ' קר העוגות צפה בקובץ המצורף 403291 צפה בקובץ המצורף 403292 צפה בקובץ המצורף 403294 צפה בקובץ המצורף 403297 חמות

הרכבה:
קחי את הבצק תשקלי אותו וחלקי ל- 10 חלקים שווים .שכל 2 חלקים את יוצרת בורג
קמחי קלות את המשטח ורדדי לעלה דק !.
מרחי מעט שמן,
פזרי מאבקת הקקאו ומעל שוקולד מגורד.
גלגלי לרצועה וצרי מכדור נוסף רצועה נוספת. לפפי את שניהם לדמוי בורג הניחי בתבנית אינגליש קייק להתפחה
מרחי ביצה ופזרי שטורייזל מעל .
לאחר שהם תפחו יפה אפי בחום 160 מעלות 40 דקות
טיפ': אפשר לאפות חצי אפיה להקפיא ושיש צורך הוציאי הפשירי והמשיכי את הניחוח בבית.
לצורה היפה הפרח המדהים שאני מראה בתמונות ,בע"ה אשלח את שלבי ההכנה תמשיכי לעקוב
אשמח לראות את ההצלחה והתגובות ומודה לכן מראש נאוה בוזנה עוגות בוטיק וקינוחים צפה בקובץ המצורף 403334
מצרכים:
1 ק"ג קמח
20 גרם שמרים יבשים (2 כפות גדושות)
240 מ"ל שמן ( כוס )
150 גרם סוכר
4 ביצים m
350 מ"ל מים פושרים
קורט מלח
ההכנה :
במיקסר שמחובר אליו קרס לישה תעבדי את מחצית הקמח עם השמרים, השמן,סוכר והביצים המים לאיחוד הוסיפי את המחצית הקמח עם המלח ולושי לבצק אחיד רך ודביק מעט, אין צורך להוסיף קמח
בידיים מקומחות העבירי את הבצק לקערה מקומחת מעט , כסי והתפיחי לשעה וחצי .
מלית:
  • כוס חד פעמית סוכר
  • כפית קינמון
  • 5 כפות קקאו
ערבבי היטב שלא יהיו גושים הניחי בצד.
  • לפיזור פירורי עוגיות\ שוקולד מגורד עדיף\ אגוזים גרוסים וכו' לבחירה
  • שמן למריחה
שטורוייזל :
כדאי להכין כמות להניח בכלי סגור במקרר לשעת צורך
3 כוסות קמח
אבקת אפיה 1
כוס שמן
ביצה
3 כפות סוכר
ערבבי בידיים הכל עד שיש לך פירורים ואותם פזרי מעל קראנץ שמרים
סירופ':
2 כוסות סוכר
כוס מים
בסוף חצי לימון
להרתיח ע"ג האש 10 דקות הוסיפי את הלימון בשלי עוד 5 דקות ולמרוח על השמרים
כלל: שהעוגות קרות הסירופ חם וכך ההפך שהסירופ' קר העוגות צפה בקובץ המצורף 403291 צפה בקובץ המצורף 403292 צפה בקובץ המצורף 403294 צפה בקובץ המצורף 403297 חמות

הרכבה:
קחי את הבצק תשקלי אותו וחלקי ל- 10 חלקים שווים .שכל 2 חלקים את יוצרת בורג
קמחי קלות את המשטח ורדדי לעלה דק !.
מרחי מעט שמן,
פזרי מאבקת הקקאו ומעל שוקולד מגורד.
גלגלי לרצועה וצרי מכדור נוסף רצועה נוספת. לפפי את שניהם לדמוי בורג הניחי בתבנית אינגליש קייק להתפחה
מרחי ביצה ופזרי שטורייזל מעל .
לאחר שהם תפחו יפה אפי בחום 160 מעלות 40 דקות
טיפ': אפשר לאפות חצי אפיה להקפיא ושיש צורך הוציאי הפשירי והמשיכי את הניחוח בבית.
לצורה היפה הפרח המדהים שאני מראה בתמונות ,בע"ה אשלח את שלבי ההכנה תמשיכי לעקוב
אשמח לראות את ההצלחה והתגובות ומודה לכן מראש נאוה בוזנה עוגות בוטיק וקינוחים צפה בקובץ המצורף 403334


נראה מדהים!!
אם אני שמה ביצים L
הכמויות משתנות?
 

יעל כהן*

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
היי תודה יצא טעים~
IMG_9652.JPG
 

אין עוד מלבדו!!!!!!!

משתמש פעיל
מקפיצה
משהי יודעת לומר לי כמה זה כל מוצר בכוס חד פעמי?
1 ק"ג קמח
20 גרם שמרים יבשים (2 כפות גדושות)
240 מ"ל שמן ( כוס )
150 גרם סוכר

4 ביצים m
350 מ"ל מים פושרים
קורט מלח
תודה רבה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה