בזיהוי שיחות כתוב על המספר הזהראיתי הרבה פרסומות בבניינים בבית שמש ברמה ב' היום בו הוא מפרסם משהו השקעה של כסף וכו'...
הטלפון שכתוב שמה זה0583219598
ברור שאתה לא עושה את זהאני רציתי לשכור איזה דבר והתקשרתי למספר שהופיע על הגמ"ח הזה והוא אמר לי שאני צריך להביא צייק פיקדון פתוח כולל חתימה כדי שאם יקרה משהו אז יהיה לו ממה לקחת
אני יכול לעשות את זזה או שאני צריך לחשוש כי אני לא מכיר את האדם?
מסוכן מאדאני רציתי לשכור איזה דבר והתקשרתי למספר שהופיע על הגמ"ח הזה והוא אמר לי שאני צריך להביא צייק פיקדון פתוח כולל חתימה כדי שאם יקרה משהו אז יהיה לו ממה לקחת
אני יכול לעשות את זזה או שאני צריך לחשוש כי אני לא מכיר את האדם?
כפי שאמרתי צק פתוח גם אם זה אבא שלך יכולים לפרוץ לדירה ולגנוב מוכרים את זה לחברה מתאימה של ניכיון צקים ואתה תשלם את זה כמו בובה ולא חסרים סיבות או שנאבד וכו אגב אני הלכתי ליועץ משכנתאות ביקש צק פתוח אמרתי לו בחלום הלילה בסוף רשמתי סכום שם ובסוף הוא לא עשה לי את המשכנתא ולא הסכים להחזיר את הצק תתאר לך שזה היה צק פתוח ...היום כל המשכירים לוקחים צק פתוח לפיקדון גם אני נתתי למשכיר שלי צק פתוח ואני מכיר אותו טוב הוא דיין גדול וגברא רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: