מנחם יעקובוביץ
משתמש צעיר
אנשים מפחדים מתביעות מחברות שיש להם עו"דאם מצווה לפרסם למה לא כותבים את שם החברה?
לא בטוח שהמצווה "עובדת"
שתובעים
אנשים מפחדים מתביעות מחברות שיש להם עו"דאם מצווה לפרסם למה לא כותבים את שם החברה?
לא בטוח שהמצווה "עובדת"
אני לא מבין דבר אחד מכל ה״עדויות״ [מסתמא בשני עדים ובבית דין כדין התוה״ק, ח״ו שלא לקטרג על כלל ישראל...] למיטב ידיעתי ההשתתפות עצמית מוגבלת ל2000 ש״ח וא״כ איך לדעתך הם גבו על ״שריטות״ מעל עשרת אלפים ש״ח??ישנם עדויות על חיובים של 5 ספרות (מעל עשרת אלפים ש"ח) על שריטות של מה - בכך,
אם אתה רוצה עובדות (כולל הקלטות של שיחות)אז לפחות את העובדות שאתה כותב
נואז אני אספר לך מקרה שקרה לאדם אחר
התקשרו להודיע לו שכיוון שהוא השאיר את הרכב בצורה שמפריעה לתנועה ולא נעל את הרכב הוא מחוייב ב*** ש"ח
אלא שאותו אדם אמר להם שהוא חנה במקום מצויין וגם זוכר שהוא נעל את הרכב.
אבל הם התעקשו ולא הייתה לו ברירה[ האשראי שלו אצלם...]
אלא שאז הוסיף הפקיד שהוא גם עישן ברכב, וזה כבר היה לו מוזר כיוון שהוא כלל לא מעשן ולכן החליט להתעקש איתם שיחזירו לו את הכסף שכבר גבו ממנו בקנס.
והנה הפלא ופלא כשהפקיד פדק שוב את פרטי המקרה בגלל התעקשותו הוא גילה שהיה לוקח אחר שלקח את אותו רכב אחרי אותו אדם והוא זה שעשה את הנזק, וכלל לא אותו אדם.
לאחר כמה מילמולי התנצלות שקשה להם לראות במערכות שלהם בצורה מדוייקת וכו' וכו' וכו' הכסף הוחזר, וכן החבר קיבל "פיצוי" בסף 50 למימוש בסיטי קאר.
זאת ועוד תבדקו את מס הקילומטר שמופיע ברכב בתחילת הנסיעה וכמה בסוף ותראו שסיטי קאר מחייבים אותכם על יותר קילומטרים. כמענה לשאלת חבר איך יכול להיות שיצא במד קילומטר ברכב 3 קילומטר פחות ממה שהם שהם חייבו אותו הם ענו שהמד ברכב לא מדוייק.
השתתפות עצמית מוגבלת ל2000 לכל מוקד נזק.מצטער, לא אענה על הכפשות אישיות...
אבל עניינית אני יכול לענות ושוב אני לא מייצג אף אחד אלא רק את דעת עצמי.
כתבת:
אני לא מבין דבר אחד מכל ה״עדויות״ [מסתמא בשני עדים ובבית דין כדין התוה״ק, ח״ו שלא לקטרג על כלל ישראל...] למיטב ידיעתי ההשתתפות עצמית מוגבלת ל2000 ש״ח וא״כ איך לדעתך הם גבו על ״שריטות״ מעל עשרת אלפים ש״ח??
אא״כ, מדובר במקרה שהביטוח לא מכסה, והיינו במקרים שהנהג עבר על החוק וכו׳ או שהפר חוזה...
וחוצמיזה, אני לא שמעתי אפי׳ בחברות השכרה רגילות שחייבו מעל 10 א״ש על שריטות...
אז בבקשה לפני שאתה נכנס באנשים אישית אז לפחות את העובדות שאתה כותב תבדוק קודם אם זה בכלל יתכן, שדבריך לא יהיו מזויפים מתוכם...
אז בבקשה לפני שאתה נכנס באנשים אישית אז לפחות את העובדות שאתה כותב תבדוק קודם אם זה בכלל יתכן, שדבריך לא יהיו מזויפים מתוכם...
וזה עוד לפני מרכב תחתון וצמיגיםהשתתפות עצמית מוגבלת ל2000 לכל מוקד נזק.
ניתן בקלות להגיד שלדעתם כל שריטה זה מאירוע אחר ולקחת 10000 בכיף
ומצברוזה עוד לפני מרכב תחתון וצמיגים
הערבוב של הניסיון האישי החיובי עם הלכות לשון הרע,קשה לעבור פה על כל השרשור...
אני לקוח של סיטי קאר כבר למעלה מעשור
מעולם, אבל מעולם לא היתה לי בעיה איתם!
ההפך הוא הנכון! - אם היתה איזה תקלה, והיתה, תמיד היה עם מי לדבר ולבקש ותמיד היתה הבנה והתחשבות
וגם במקרים שנאלצתי לשלם בגלל מקרים כאלה ואחרים, אומר את האמת, זה לא היה נעים ואף באותו זמן קצת התעצבנתי, אבל כשאני התבוננתי בסיפור ובמקרה אפשר היה יותר מלהבין את הסיבה וההגיון העומד מאחורי החיוב.
לדוגמא מקרה שראיתי מקרוב, יש לי חבר ששכר מהם רכב חורף שעבר לשעה בצהרים וככל הנראה השאיר חלון פתוח ביום גשום, הלקוח שבא אחריו הגיע כמובן לרכב סחוט... חייבו אותו בכ500 ש״ח נדמה לי, והוא כעס מאד ולא גמר לקטר על החברה ולא ממש זכר ששכח לסגור חלון... אבל אחרי שהסבירו לו שהיו צריכים להשבית את הרכב ליומיים פלוס עובד שיקח וייבש וכו׳ שזה עלות בערב של 500 ש״ח, אז הוא הבין...
מה שאני בא להגיד שהרושם שיש לי שאין שום עניין לחברה לעשות כסף מכל מיני נזקים, אני בטוח גם שזה רק עושה להם כאב ראש מיותר וגם מעלה להם את המחיר של הביטוח כידוע לכל אדם שהיה לו פעם רכב..
ולנידון דידן, כואב לי מאד! שהפך להיות נוהג והרגל בציבור שלנו, הציבור שאמור לשמור יותר מכל על תרי״ג מצוות, ובוודאי על איסור לשון הרע ומוציא שם רע, שבקלות כל אחד שיש לו קו מידע כזה או אחר כבר מפרסם סיפורים על כל מיני אנשים וחברות (שדרך אגב גם מאחורי חברות כל שהן עומדים אנשים) אפי׳ בלי לבדוק קודם לכן עם בעל המעשה או החברה המדוברת, וכל מי שנמצא פה אני בטוח שהוא נתקל בכמה וכמה סיפורים כאלה!
מה קורה פה? שכחנו את עצמנו? האם אנחנו ״חרדים״ רק כשזה נוגע ל״השקופה״? אבל את המצוות והאיסורים הבסיסיים! - שכחנו! אני ח״ו לא בא להטיף מוסר אבל ביודעי ומכירי קאמינא שאנשים רבים נהרסו לגמרי ומשפחות שלמות נחרבו מכל מיני דברים כאלה, שהלך אחד ורק הפיץ שמועה ורק סיפר.. וכולנו יודעים איך דברים מתגלגלים...
אז כשזה נוגע לחברה פתאום הכל הופך להיות מותר! שאלתם את עצמכם פעם אם אותו אחד שמפרסם את כל הדברים האלה עשה פעם שאלת רב על כל מקרה ומקרה שהוא פרסם?!
וגם בלי שנדבר על העניין ה״דתי״ כביכול, ברור לי שכל סיפור כזה ותביעה יצוגית כזו או אחרת יכולה לגרום לבעלי החברה פשוט לסגור אותה, ואז הציבור היחיד שיפסיד - זה אנחנו.
שבת שלום לכולם!
זו הוצאת שם רע באופן מובהק, הינך חשוף לתביעת דיבה, לצד האיסור ההלכתי שבדבר, זה שאתה כה ירא וחרד ממנו...כל אחד שיש לו קו מידע כזה או אחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: