המשטרה?איפה המשטרה בסיפור?
אם היתה משטרה, היתה מוציאה ממנו את הכסף, ולא היתה רק נותנת לו צו הרחקה.
והוא לא יזמין אותה...
המשטרה?איפה המשטרה בסיפור?
כיון שזה נשמע שהחבר די נעול על ללכת לפגישה.אוקיי , מה לא ברור ? אני אחדד -
זה נקודה אחת - שבה אתה אומר שיש חשש שיעשו עליך כלים חזקים של שיכנוע
אבל אני שאלתי בשביל חבר שמגיע מראש לכל זה אחרי שהוא מודע לכך שהולכים לנסות לשכנע אותו לעשות דבר שאינו משתלם לו ....., ומגיע בלי פרטים מזהים בכלל ולא פרטי אשראי , ומראש הוא משאיר את כל פרטיו אצל שתי אברכים הלומדים חברותא בכולל וכו'
בקיצור שם מראש את כל הבלמים !
והשאלה הייתה האם גם במצב שבו שמת גדר לגדר וסייגים מטורפים , האם גם בזה יש חשש ??
ועל זה השאלה האם בעצם המפגש יש בעיה וחשש של נפילה
(כשהרעיון הוא להיפגש על מנת לקבל את הסכום המובטח על עצם הפגישה ...)
אוקיי , ואם הוא הגיע אליו
האם על ידי תמונה של אדם כבר אפשר לפתוח חשבון בנק ?
איזה נוכלות ובאיזה פח אפשר להפיל מעצם זה שאכן האדם הגיע אליו ???
למה לא מפרסמים תמונה שלו?Fwd: הנוכל בבית שמש להעביר הלאה!!!!!!!!!!!!
הוא יכול להתחפש ולשנות מראה...למה לא מפרסמים תמונה שלו?
הכל חוקיאיפה המשטרה בסיפור?
לא הייתי רוצה לקבל 500 ש"ח ששייכים לאברך מק"סוכן רק על עצם הפגישה הוא ישלם לו 500 שקל !
מה שנקרא עקיצות במסגרת החוק...הכל באופן חוקי, מה יש למשטרה להתערב?
אתה יודע גם לכתוב דברים כאלו בפורום ציבורי זה קצת חסר אחריות!אוקיי , מה לא ברור ? אני אחדד -
אבל אני שאלתי בשביל חבר שמגיע מראש לכל זה אחרי שהוא מודע לכך שהולכים לנסות לשכנע אותו לעשות דבר שאינו משתלם לו ....., ומגיע בלי פרטים מזהים בכלל ולא פרטי אשראי , ומראש הוא משאיר את כל פרטיו אצל שתי אברכים הלומדים חברותא בכולל וכו'
והשאלה הייתה האם גם במצב שבו שמת גדר לגדר וסייגים מטורפים , האם גם בזה יש חשש ??
חוקרת את נתניהו. ששש לא להפריע.איפה המשטרה בסיפור?
כאן יש תמונה שלו https://www.prog.co.il/threads/זהירות-נוכל-בבית-שמש.888705/#post-12374517למה לא מפרסמים תמונה שלו?
ביתד בכתבה היה כתוב שיש מקומות שאפשר לפתוח ככה חשבון והוא לוקח הלוואות מטורפותאוקיי , מה לא ברור ? אני אחדד -
כי אם תתלונן זה יכול להגיע לתוצאה של כל אירוע פליליחוקרת את נתניהו. ששש לא להפריע.
וברצינות? לרוב מדובר בענינים שחורים שלא משתלם לך להתלונן. מנסיון מאנשים קרובים.
בעברית עבריין ברשות החוקמה שנקרא עקיצות במסגרת החוק...
למה לא מפרסמים תמונה שלו?
כאן יש תמונה שלו...הוא יכול להתחפש ולשנות מראה...
חייב להיות שהוא מרוויח נהפגישה:ואז אותו אדם הציע לו שאם הוא מגיע לפגישה הוא משלם לו על מונית
וכן רק על עצם הפגישה הוא ישלם לו 500 שקל
א"א לפתוח עם תמונה, צריך לפחות צילום ת.ז.ביתד בכתבה היה כתוב שיש מקומות שאפשר לפתוח ככה חשבון והוא לוקח הלוואות מטורפות
נו, אז מה. לכן יש לו מצלמה במכשיר הטלפון שלו.א"א לפתוח עם תמונה, צריך לפחות צילום ת.ז.
ברור!נו, אז מה. לכן יש לו מצלמה במכשיר הטלפון שלו.
תסמכו עליהם. לכל בעיה שתעלה הם כבר חשבו על פתרון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: