בכשרויות האשכנזיות כמו בדץ העד"ח, לנדא, קהילות, רובין, שארית ישראל אין חלקים אחוריים בכלל.זה קיים בעוד כל כך הרבה שחיטות
בכשרויות האשכנזיות כמו בדץ העד"ח, לנדא, קהילות, רובין, שארית ישראל אין חלקים אחוריים בכלל.זה קיים בעוד כל כך הרבה שחיטות
בהחלטאני מסכים עם הביקורת הכללית על ההכשר הנ"ל (גם אני מתנזר ממנו)
אבל הכותרת ממש כוללנית ולא הוגנת כלפי ההכשר והצורכים אותו
נכון שעל פשלות כאלה צריך לערוף ראשים במערך הכשרות אבל עדיין אנשים סומכים על רבותיהם ואוכלים חלקים אחרים של בשר שאין בו שום פגם ומיוצר בפסי ייצור אחרים
דיברתי באופן כללי על השחיטות כיוון שהן תעשיתיות ונעשות על פס מהיר כמעט ולא יתכן לבדוק את הסכין כמו שדורשת ההלכה ולשים לב לפרטים בכמויות העצומות שהם שוחטים ולכן לא פלא שמגלים תקלותבכשרויות האשכנזיות כמו בדץ העד"ח, לנדא, קהילות, רובין, שארית ישראל אין חלקים אחוריים בכלל.
כןאת אוכלת רק משחיטה פרטית?
במכתב כתוב שהבעיה הייתה בתאריכים נוספים.וגם מה שנבדק הוא מתאריך שחיטה מסוים שיש לבדוק את הצוות באותו זמן
אין שום צדדים.לפני שמתחילים לגדף את הכשרות הנ"ל אני בדיוק רואה בפורום לתורה שיש צדדים לכאן ולכאן ולא בהכרח מדובר בפשלה
יכול להיות שמדובר בכלל בשיטות ניקור ובמנהגים ובמחלוקות בהלכה
אני לא בא לסנגר על אף אחד אבל צריך לשים לב לזה שלא בהכרח שזה כשל כשרותי אולי זה שיטתם ומנהגם לנקר כך במחילה מהרבנים שחולקים עליהם
אולי כן אולי לאאין שום צדדים.
יש אחד שכתב שאולי מדובר בנושא שנתון למחלוקת.
מבין אותו, כי קשה להודות בטעויות.
תסתכל בהודעה הראשונה באשכול, מי המנקר שבדק.אני מחכה לשמוע חוות דעת של מנקרים מומחים ספרדים
ואז עברתם להעדה החרדית ?עצובבב, לדאבוני גם אני אכלתי בעבר בית יוסף ומחפוד עד שבעלי בירר והבין למה המחירים שלהם כל כך זולים.....
אבל זו לא פעם ראשונה שלהםבכל מקום יש גם טעויות ובעיות שנוצרות
ולכן חשוב ללמוד ולהשתפר
שהרי חשש כרת וודאי שאין בכל הבשר שנשחט בכשרות הזו
לא קיבלתי לשון הרע.עצובבב, לדאבוני גם אני אכלתי בעבר בית יוסף ומחפוד עד שבעלי בירר והבין למה המחירים שלהם כל כך זולים.....
למה לדבר לא לעניין?לפני שמתחילים לגדף את הכשרות הנ"ל אני בדיוק רואה בפורום לתורה שיש צדדים לכאן ולכאן ולא בהכרח מדובר בפשלה
יכול להיות שמדובר בכלל בשיטות ניקור ובמנהגים ובמחלוקות בהלכה
אני לא בא לסנגר על אף אחד אבל צריך לשים לב לזה שלא בהכרח שזה כשל כשרותי אולי זה שיטתם ומנהגם לנקר כך במחילה מהרבנים שחולקים עליהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: