סביבות שעתיים ורבעכמה זמן?
סביבות שעתיים ורבעכמה זמן?
בת שבע - דורית לב ארימי היו השחקניות?
שמות בבקשה
שעתיים ועשריםאשמח לדעת מה האורך שלו בדיוק.. כאילו כמה זמן?
דווקא כולם כאן מה זה מפרגנותסרט מדהים!!!
כל כך חבל שיש נשים שמוצאות רע בסרט כל כך טוב ואיכותי.
צילום מהמם, נופים יפיפים, שחקניות מעולות, וכן, גם נראות מושלם, בדיוק כמו שסרט אמור להיות...
עלילה יפה, הגיונית, מותחת, לא צפויה ועל רמה.
כל מילה טובה שיש לומר, מגיע לסרט הזה.
מסרים?
לא באנו להרצאה!
הגענו להעביר ערב עם סרט על רמה, לנפוש קצת מהמטבח במהלך החג.
לדעתי,לא הבנתי למה כל הנזירות (ביחד עם אלינה) יצאו באוטובוס? לאן ובהוראת מי?
לדעתי, זו כן התשובה!עריכה: כנראה שזה לא התשובהשהאמריקאים\ישראלים\וואטאבר לא ישיגו גם את אותו המידע
היא צעקה עליה כי כמו שכתבו כאן הם תכננו להוציא ממנה את המידעכי מישהי בכירה צעקה על נטשה בטלפון שלא ישאירו אותה שם
אולי שהישראלים לא יאשימו אותם בחטיפה או משהו.
לפי מה שהבנתי שיהודי אף פעם לא לבד גם אם קשה לו הוא מתמודדסתם שאלה; מישהי הבינה את המסר?
השאלות האלו עלו לי תוך כדי הסרט, והם נענו לי מתוך הדברים. התשובות הם:1למה אלינה לא הייתה בקשר עם יעל כל השנים, היא הרי כן זוכרת אותה?
2למה יעל רצה אחריה אפילו שהזהירו אותה לא לצאת מהמלון?
עוד דברים שהפריעו לי
למה אלינה לא יכלה לרמוז ליעל כל הזמן שהיא מאוימת?
אם המנזר ששיתפה פעולה עם הרוסים היא באמת נזירה או סוכנת רוסית?
אני מכרתי כרטיסים בכניסה לסרט, והאחראית אמרה שאין הנחה על פעם שניה...מישהי שהולכת היום בירושלים, יכולה לברר לי כמה הנחה מקבלים על פעם שניה?
ואם צריך להביא הוכחה, כי לא שמרתי את הכרטיס
מעניין, באיזה עיר ומתי?אני מכרתי כרטיסים בכניסה לסרט, והאחראית אמרה שאין הנחה על פעם שניה...
כי היא כועסת על אם המנזר שמשתפת פעולה עם פושעיםיש לי שאלה:
למה נזירה אחת הסכימה לעזור לישראלית שנכנסה למנזר?
היא הייתה ישראלית?
כבר כתבתי בהודעה קודמת שליסתם שאלה; מישהי הבינה את המסר?
מוזר הם פרסמו על זה, אולי תשאלי אותה שוב.אני מכרתי כרטיסים בכניסה לסרט, והאחראית אמרה שאין הנחה על פעם שניה...
1 ברור הישראלים, הרוסים חיפשו אותה כל השניםיש לי כמה שאלות:
1. מי הבריח את אלינה ובנותיה בשם בדוי בארץ? הישראלים או הרוסים?
2. למה אלינה טסה לחו"ל? ממי היא ברחה? מהישראלים או הרוסים?
3. אם אלינה ויעל לא הכירו אחת את השניה כי הפרידו ביניהם, אז איך יכול להיות שבפגישה הראשונה שלהם במלון יעל היתה בהלם לראות אותה? היא הרי לא הכירה אותה?!....
תודה על התשובות1 ברור הישראלים, הרוסים חיפשו אותה כל השנים
2 היא בכלל טסה לצרפת, חברה שלה חיכתה לה שם והיא לא הגיעה, לא אמרו למה היא טסה לשם
3יעל לא ידעה שהיא דודה שלה בכלל, היא בהלם שהיא זיהתה אותה כנועה שנעלמה, מהתמונות שסוכנות המוסד מצאו
בשמחה, תרגישו בנוח לחפורתודה על התשובות
סידר לי את התהיות...
לגבי התשובה הראשונה, אם הישראלים בעצם הגנו עליה כל השנים, איך יכול להיות שפתאום היא שתפה פעולה עם הרוסים? (אפילו שאיימו על הבנות שלה..., היא יכלה ליצור קשר עם הישראלים שיעזרו לה ולספר שהיא מאוימת....)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: