דרוש מידע ושוב... אוטמציה עסקית

צבוט'ותי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
האם כל עסק הכי פשוט
יכול לממש בעסק שלו אוטומציה עסקית ?
איך זה בדיוק מתבטא ?
ממליצה לך לקרוא כאן הסבר מעולה על אוטומציות לעסקים. בגדול כל עסק (למעט מי שמנהל עסק במחברת...) יכול לשפר יכולות בעזרת אוטומציות חכמות מותאמות ומדוייקות.

נושא סופר מעניין, שחייבים לדבר עליו.

גילוי נאות:
אני מרצה בקורס אוטומציות בפרוג, אבל קודם כל - אני בוגר המחזור הראשון שלו. בנוסף, אני הבעלים של אחד העסקים הגדולים בארץ שמתמחים בפתרונות אוטומציה לעסקים, ואחד הכללים אצלנו הוא העסקת עובדים שהם בוגרי פרוג בלבד. למה? פשוט מאוד - בוגרי פרוג מסיימים את הקורס עם הידע, היכולות, והכלים המעשיים הטובים ביותר בתחום.

אז מה זו בעצם אוטומציה עסקית?
אוטומציה עסקית היא היכולת ליצור אינטגרציה בין מערכות שונות באמצעות כלים של NO-CODE (ללא צורך בכתיבת קוד). ואינטגרציה, למי שתוהה, היא למעשה חיבור בין מערכות שונות. בעידן הנוכחי, לכל עסק יש לפחות 4–5 מערכות ניהול שונות (ווצאפ נחשבת בהחלט לאחת מהן ולעיתים אף החשובה ביותר).

בזמן שיותר ויותר עסקים עוברים תהליכי דיגיטציה – כלומר, הופכים את מערכות הניהול שלהם לדיגיטליות וחכמות (SAAS - תוכנות מבוססות ענן), נוצר הצורך הקריטי בפתרונות אוטומציה שיספקו חיבור, תחזוקה וניהול של המערכות הללו. כאן בדיוק נכנס תחום האוטומציה העסקית.

מה לומדים בקורס בפרוג?

1. מערכות ניהול:
    לכל עסק יש מערכת ניהול מרכזית אחת (ולעיתים שתיים). בפרוג תלמדו לאפיין, לפתח ולתחזק את המערכות הללו – תהליך שמביא את העסק קדימה לקדמת הבמה הדיגיטלית.
  2. אוטומציות:
    חיבור והעברת מידע בין מערכות שונות, כולל שימוש במניפולציות, נוסחאות וחישובים מורכבים. כאן קורה כל הקסם – תהליכים רפטטיביים הופכים לאוטומטיים, והלקוחות שלכם לא מפסיקים להודות לכם על השדרוג המדהים בעבודתם.
  3. תוכנות ומערכות נוספות:
    בניית טפסים חכמים, עבודה עם מערכות DB (כמו Airtable), מערכות טלפוניה ודיוור, וגם שילוב של AI – תחום סופר חשוב לניהול מידע, תהליכים, ותוכן.
  4. בוטים:
    בניית מערכות חכמות לתקשורת עם לקוחות, שמחליפות אנשי מכירות ומוקדי שירות לקוחות. תלמדו גם את הצד הטכני וגם את אמנות כתיבת התוכן והלוגיקה של הבוטים.
אז פרוג, כן או לא?
התשובה ברורה: כן, ובהחלט כן!

למה?

• פרוג הם המובילים בלימודי תעודה במגזר החרדי ובתחום האוטומציה בפרט.
  • הליווי המקצועי שלהם הוא מהגבוהים שראיתי – כל תלמיד מקבל מענה אישי, שיעורים נוספים במידת הצורך, וזמינות מוגזמת של צוות המרצים.
  • הקורס בפרוג מעניק ידע מעשי, לא רק תעודה – וזה ההבדל בין מקצוע לחיים לבין "עוד קורס".
ומה עם הבוגרים?
בוגרי הקורס כבר עובדים בחברות הייטק, פתחו עסקים עצמאיים, או משמשים כעובדים חיוניים בעסקים בתחום האוטומציה. רק אצלי, בעסק שלי, מועסקים בוגרי פרוג במספרים משמעותיים.

אז נכון, יש מקומות זולים ומהירים יותר, אבל כשמדובר במקצוע העתיד – זה בדיוק המקום להשקיע בטוב ביותר.

רוצים לשמוע עוד? דברו איתי באישי – אשמח לענות לכל שאלה!

איילה לב

משתמש פעיל
עברתי דווקא על כל האשכול
אשמח לדוגמא פרקטית
לדוגמא עסק של בית דפוס ניתן להגיע למצב שלא צריך עובדים כמעט אלא הכל מתנהל אוטומטית?

English Tech

משתמש פעיל
עברתי דווקא על כל האשכול
אשמח לדוגמא פרקטית
לדוגמא עסק של בית דפוס ניתן להגיע למצב שלא צריך עובדים כמעט אלא הכל מתנהל אוטומטית?
בעיקרון כן
ראי ערך

לוי ו.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

prog_office

Administrator
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים

prog_office

Administrator
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים

prog

מנהל ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
חברים זה לא הגיוני בעיני התקפה של ניקים מקורס שמנסה להיות מתחרה איתנו כאן בתוך האתר שלנו.

דין 'יורד לאומנותו של חברו' חמור מדין 'עני המהפך בחררה', משום שהיורד לאומנות חברו מזיק את השייך כבר לחברו, ויש בזה איסור של השגת גבול.

זה אסור על פי הלכה. יש לי גם הוכחות על ניקים כפולים (מספרי ip). ועבודה מגמתית.

חיים דיקמן
מנהל ובעלים של אתר פרוג

סטודיו פלאש

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
ראיתי שמחקו כאן הודעות לטובת קדם
אם פרוג לא אוביקטיבי (ויש צדק שיש כאן תעמולה על פרוג, וזה הגיוני כי זה אתר שלהם)
אני מתפלאת למה בפורום קדם לא מתייחסים לבנות ששאלו גם שם (ראיתי שם כמה אשכולות שנותרו ללא תגובה, למשל זה)

prog_office

Administrator
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
כנראה שהם יודעים את התשובות ומעדיפים לא לענות...

Mamma Mia

.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
ראיתי שמחקו כאן הודעות לטובת קדם
אם פרוג לא אוביקטיבי (ויש צדק שיש כאן תעמולה על פרוג, וזה הגיוני כי זה אתר שלהם)
אני מתפלאת למה בפורום קדם לא מתייחסים לבנות ששאלו גם שם (ראיתי שם כמה אשכולות שנותרו ללא תגובה, למשל זה)

דעתי האישית ברורה מאד, ואין לי מה להסתיר,
חייבת לומר:
פרוג לא שלחו אותי לשווק את הקורס, כל מה שכתבתי היה נטו בשביל לעזור, ולתת את המידע הקריטי (כשמדברים על כסף של אברכיות...).
זה אכן נראה שיש כאן פידבק אוהד מאד לקורס של פרוג, אבל - בצדק, לענ"ד.
עצתי היא-
קומו ובצעו סקר עומק בשטח לכל הנקודות שהועלו כבר קודם. לא ברור לי אגב למה מחקו לי את ההודעה שכתבתי בנוגע לבדיקת אחוזי ההשמה לאחר הלימודים:unsure:

שלמה ויסברג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
אני אישית כבר לומד מספר קורסים בפרוג ומאוד נהנה.
הייחודיות שיש כאן זה הפרקטיות והנעה לשטח, פחות תאוריות ופילוסופיה
מלמדים אותך טכנית מה ואיך לעשות
בפרט הקורס של האוטומציה, אני יכול להעיד על עצמי שרק בתוך העבודה שלי שידרגתי המון דברים חדשים שחסכו לנו עשרות אם לא מאות שעות של עבודה וייעול המערכת.

סימה שלי

משתמש פעיל
כל מקום שנרשמים.
מומלץ וחובה לבקש מספרי טלפון של ממליצים ועדיף כאלו מוכרים לך, או באופן כללי.
ולהבין מהם מה הולך, ואיך הם מרגישים עם זה.
ואז להחליט האם אכן כדאי להרשם או לא.

שם בדוי

משתמש פעיל
וחשוב לזכור שמה מתאים ומוצלח לאדם X לא בהכרח יהיה מוצלח לאדם Y
ועדיין לא חושבת שקדם גנבים
שכל אחד יעשה את השיקולים שלו
וחבל על ההודעות שנמחקו

זמן הגאולה

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אשמח מאד אם מישהו שעובד בתחום יוכל לענות לי האם לצורך עבודה שוטפת ויעילה ניתן לעבוד עם סינון נטפרי?
האם חובה ווטסאפ? האם ניתן לעבוד בצורה יעילה עם ווטסאפ על המחשב?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה