זה לא סיבה מספקת לעזיבה?לגבי הקורס
אני נרשמתי לקורס על דעת בירור שעשיתי
על 2 מרצות שכל אחת מספר אחד בתחומה שהיו אמורות ללמד
ובסוף הביאו מרצים אחרים...
כללית יש תחלופה של מרצים
זה לא סיבה מספקת לעזיבה?לגבי הקורס
אני נרשמתי לקורס על דעת בירור שעשיתי
על 2 מרצות שכל אחת מספר אחד בתחומה שהיו אמורות ללמד
ובסוף הביאו מרצים אחרים...
כללית יש תחלופה של מרצים
איך אפשר ליצור איתך קשר?אני לומדת במחזור הראשון, טליה מגזימה מאוד מאוד, ותוכלו להמשיך הלאה..
אין בנות שעובדות לפי מה שידוע לי מהקורס, ומי שכן מתנסה על רטוב זה כאלו שעושות ממש למשפחה קרובה אמא אחות שכנה וכו. טליה לא גומרת לדבר שיש כאלו שסיפרו לה בסודי סודות שהם כבר עושות מליונים, אבל בינינו כשמדברים אף אחת לא מודה שעשתה איזה לקוח שווה. אז זה קצת מוזר.
היא חיה קצת בהללנט קוראת לעצמה "שרה שנירר של ההיטק" וזה הסגנון של ההגזמות שלה...
בכלל באופן כללי ההתנהלות שלה מאוד מאוד מוזרה ולא בצורה מסודרת, החליפו בקורס מרצים כמו גרביים, התירגול בפורום במשך שעה ביום בצורה ממש קשה והרוב לא נכנסות לשם בכלל, וגם היא לא מסכימה להתיעץ עם הצוות המתרגל לגבי לקוח אם יש לך - רק לגבי ש"ב. ואני ממש מצטערת על הכסף שהושקע שם.
לא מכירה מה יש בפרוג אבל ראיתי פה כמה המלצות מאוד חד משמעיות
על קדם לא שמעתי אפילו אחת שממליצה בפה מלא.
אז תקחו את זה לתועלת לדעתי אם יש את האפשרות הכלכלית והיכולת ללמוד במקום אחר שבוגרים ממליצים עליו - חד משמעית.
רוצה לכתוב לי כתובת מייל ואשלח לך? אני לא רוצה להזדהות..איך אפשר ליצור איתך קשר?
אני כרגע במחזור השני, ויש לי כמה שאלות חשובות מאד.
ממליצה לך לקרוא כאן הסבר מעולה על אוטומציות לעסקים. בגדול כל עסק (למעט מי שמנהל עסק במחברת...) יכול לשפר יכולות בעזרת אוטומציות חכמות מותאמות ומדוייקות.
נושא סופר מעניין, שחייבים לדבר עליו.
גילוי נאות:
אני מרצה בקורס אוטומציות בפרוג, אבל קודם כל - אני בוגר המחזור הראשון שלו. בנוסף, אני הבעלים של אחד העסקים הגדולים בארץ שמתמחים בפתרונות אוטומציה לעסקים, ואחד הכללים אצלנו הוא העסקת עובדים שהם בוגרי פרוג בלבד. למה? פשוט מאוד - בוגרי פרוג מסיימים את הקורס עם הידע, היכולות, והכלים המעשיים הטובים ביותר בתחום.
אז מה זו בעצם אוטומציה עסקית?
אוטומציה עסקית היא היכולת ליצור אינטגרציה בין מערכות שונות באמצעות כלים של NO-CODE (ללא צורך בכתיבת קוד). ואינטגרציה, למי שתוהה, היא למעשה חיבור בין מערכות שונות. בעידן הנוכחי, לכל עסק יש לפחות 4–5 מערכות ניהול שונות (ווצאפ נחשבת בהחלט לאחת מהן ולעיתים אף החשובה ביותר).
בזמן שיותר ויותר עסקים עוברים תהליכי דיגיטציה – כלומר, הופכים את מערכות הניהול שלהם לדיגיטליות וחכמות (SAAS - תוכנות מבוססות ענן), נוצר הצורך הקריטי בפתרונות אוטומציה שיספקו חיבור, תחזוקה וניהול של המערכות הללו. כאן בדיוק נכנס תחום האוטומציה העסקית.
מה לומדים בקורס בפרוג?
אז פרוג, כן או לא?
- מערכות ניהול:
לכל עסק יש מערכת ניהול מרכזית אחת (ולעיתים שתיים). בפרוג תלמדו לאפיין, לפתח ולתחזק את המערכות הללו – תהליך שמביא את העסק קדימה לקדמת הבמה הדיגיטלית.- אוטומציות:
חיבור והעברת מידע בין מערכות שונות, כולל שימוש במניפולציות, נוסחאות וחישובים מורכבים. כאן קורה כל הקסם – תהליכים רפטטיביים הופכים לאוטומטיים, והלקוחות שלכם לא מפסיקים להודות לכם על השדרוג המדהים בעבודתם.- תוכנות ומערכות נוספות:
בניית טפסים חכמים, עבודה עם מערכות DB (כמו Airtable), מערכות טלפוניה ודיוור, וגם שילוב של AI – תחום סופר חשוב לניהול מידע, תהליכים, ותוכן.- בוטים:
בניית מערכות חכמות לתקשורת עם לקוחות, שמחליפות אנשי מכירות ומוקדי שירות לקוחות. תלמדו גם את הצד הטכני וגם את אמנות כתיבת התוכן והלוגיקה של הבוטים.
התשובה ברורה: כן, ובהחלט כן!
למה?
ומה עם הבוגרים?
- פרוג הם המובילים בלימודי תעודה במגזר החרדי ובתחום האוטומציה בפרט.
- הליווי המקצועי שלהם הוא מהגבוהים שראיתי – כל תלמיד מקבל מענה אישי, שיעורים נוספים במידת הצורך, וזמינות מוגזמת של צוות המרצים.
- הקורס בפרוג מעניק ידע מעשי, לא רק תעודה – וזה ההבדל בין מקצוע לחיים לבין "עוד קורס".
בוגרי הקורס כבר עובדים בחברות הייטק, פתחו עסקים עצמאיים, או משמשים כעובדים חיוניים בעסקים בתחום האוטומציה. רק אצלי, בעסק שלי, מועסקים בוגרי פרוג במספרים משמעותיים.
אז נכון, יש מקומות זולים ומהירים יותר, אבל כשמדובר במקצוע העתיד – זה בדיוק המקום להשקיע בטוב ביותר.
רוצים לשמוע עוד? דברו איתי באישי – אשמח לענות לכל שאלה!
בעיקרון כןעברתי דווקא על כל האשכול
אשמח לדוגמא פרקטית
לדוגמא עסק של בית דפוס ניתן להגיע למצב שלא צריך עובדים כמעט אלא הכל מתנהל אוטומטית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: