תקשורת ועדת הרבנים החדשה

מצב
הנושא נעול.

%;

משתמש פעיל
עדיף חברה שאומרת בגלוי את המטרה שלה: כסף
בואו חשבון: החברה הזו מרוויחה מיליונים מקווי הנייעס
מה הסיכוי שהיא הולכת לכרות את הענף שעליו היא יושבת ולספק לכל בחורי הישיבות חסימה לקווי הנייעס?

הכירו את המספר האישי, פיתוח רשמי של חברת ימות המשיח, ספקית הסינון המהודר 'סים מהדרין / קהילות': הבחור מקבל מספר שכאשר הוא מחייג דרכו מגיעים לקו נייעס, וכאשר כל אדם אחר מחייג דרכו מגיעים לשיעורי תורה
וד"ל...

my car

משתמש פעיל
בואו חשבון: החברה הזו מרוויחה מיליונים מקווי הנייעס
מה הסיכוי שהיא הולכת לכרות את הענף שעליו היא יושבת ולספק לכל בחורי הישיבות חסימה לקווי הנייעס?

הכירו את המספר האישי, פיתוח רשמי של חברת ימות המשיח, ספקית הסינון המהודר 'סים מהדרין / קהילות': הבחור מקבל מספר שכאשר הוא מחייג דרכו מגיעים לקו נייעס, וכאשר כל אדם אחר מחייג דרכו מגיעים לשיעורי תורה
וד"ל...
אני לא מדבר רק על קווי הנייעס והצינתוקים, אלא על מכלול הסלולר הכשר.

%;

משתמש פעיל
אני לא מדבר רק על קווי הנייעס והצינתוקים, אלא על מכלול הסלולר הכשר.
במכלול הסלולר הכשר לימות המשיח יש אינטרס כלכלי שיקשיבו לקווים שלה כמה שיותר, למרות שהם מכילים שידורים מערוצי תועבה, ספורט ובידור
מה שלא שייך לומר על וועדת הרבנים לענייני תקשורת...

ANK

משתמש פעיל
טיפה הזגמת.
גם אם ראית 1000 בחורים עם שיאומי חצי טאצ' יש עוד 150 אלף בלי.
אל תקטרג על החזית שלנו כל כך בקלות.
לא מקטרגים, אבל כל בחור זה נשמה!!!!!! עולם!!!!! זה ממש לא עובד עם מספרים וסטטיסטיקות, זו לא השפה כשמדברים על נשמות, אני עובד איתם ומכיר את זה מקרוב.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה