תקשורת ועדת הרבנים החדשה

מצב
הנושא נעול.

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיקר מה שמענין אותי זה האם יש להם מספר כשר,
האם אפשר לנייד מספר קיים למסלולים שלהם,
מבירור,
אפשר לנייד עם מספר קיים של ועדת הרבנים.
אין אפשרות לsms.
הטלפון שפורסם שהם משווקים, משווק גם כן על ידי תחת החותמת של ועדת הרבנים עצמה.

מה שלכאורה אומר, שבעצם כל משתמש במוצר שלהם משתמש במוצר של ועדת הרבנים לעניני תקשורת שעליו הולבש תוספת של הוועדה הנוכחית. (תקנו אותי אם אני טועה / למישהו יש מידע אחר)

בתקווה שמשהו ינסה לקיים את דבריו גדולי ישראל כפי שפרסמו ביתד, ולא יאלצו את רוב משתמשי הסוללר החרדים להמתין לממשלת הרשע הבאה כדי שיתקימו:
נשיא מועצת גדוה"ת מרן רה"י הגרי"ג אדלשטין הורה לחכ"י דגה"ת לקדם חוק שיגביל את כוחם של ועדת הרבנים לענייני תקשורת ולשינוי מעמדם של ועדת הרבנים ע"י עדכון זכויות הטלפונים הכשרים בחקיקה. הדרישה מכוונת לבצע שינוי בעקבות התלונות הקשות שהיו על הוועדה ובשל העובדה שבהתנהלותם יצאו מכשולות קשים. החוק יתן מענה לכל הציבור החרדי ולא רק לקהילות מסויימות חשובות ככל שיהיו.

נערך לאחרונה ב:

מהודר!

סופר מקצוען באינדיזיין!!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מבירור,
אפשר לנייד עם מספר קיים של ועדת הרבנים.
אין אפשרות לsms.
הטלפון שפורסם שהם משווקים, משווק גם כן על ידי תחת החותמת של ועדת הרבנים עצמה.

מה שלכאורה אומר, שבעצם כל משתמש במוצר שלהם משתמש במוצר של ועדת הרבנים לעניני תקשורת שעליו הולבש תוספת של הוועדה הנוכחית. (תקנו אותי אם אני טועה / למישהו יש מידע אחר)

בתקווה שמשהו ינסה לקיים את דבריו גדולי ישראל כפי שפרסמו ביתד, ולא יאלצו את רוב משתמשי הסוללר החרדים להמתין לממשלת הרשע הבאה כדי שיתקימו:
נשיא מועצת גדוה"ת מרן רה"י הגרי"ג אדלשטין הורה לחכ"י דגה"ת לקדם חוק שיגביל את כוחם של ועדת הרבנים לענייני תקשורת ולשינוי מעמדם של ועדת הרבנים ע"י עדכון זכויות הטלפונים הכשרים בחקיקה. הדרישה מכוונת לבצע שינוי בעקבות התלונות הקשות שהיו על הוועדה ובשל העובדה שבהתנהלותם יצאו מכשולות קשים. החוק יתן מענה לכל הציבור החרדי ולא רק לקהילות מסויימות חשובות ככל שיהיו.
אם זה לא היה קשור לחברה האחראית על ההטרדות הייתי מאמין...
כל עוד והחתול שומר על החלב פתי יאמין לכל ההדברים האלו...

פייבל אשרינו

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
הסים החדש הוא של 'ימות המשיח' דהיינו 'קהילות' דהיינו 'סימהדרין'
והם ממש לא עושים את זה בשביל אידישקייט!
בלי להזכיר ש'ימות' הם מחסידות מסוימת שאין שם שום בעיה לשיומי טאצ' ואפילו לא לאייפון פשוט וד"ל

נפטון

משתמש מקצוען
הסים החדש הוא של 'ימות המשיח' דהיינו 'קהילות' דהיינו 'סימהדרין'
והם ממש לא עושים את זה בשביל אידישקייט!
בלי להזכיר ש'ימות' הם מחסידות מסוימת שאין שם שום בעיה לשיומי טאצ' ואפילו לא לאייפון פשוט וד"ל
אם מדובר באותה חסידות שהשיקה את 'עסקן' הרי שמדובר בבשורה של ממש.
זוהי חסידות שהאדמו"ר שלה זיהה לפני עשור את נושא האינטרנט והיו חלוצים בחתום הסינון, וההפרדה בין האסור! (טלפון פרוץ), הרצוי! (מכשיר כשר), והמותר! (טלפון עם סינון).

כישלון מוחלט של ועדת הרבנים לעניני תקשורת!
כישלון חזק ומהדהד למשגיחי הישיבות!!!!!!
איך אמר אחד המחנכים......... שחבל שעומר בר לב לא היה יו"ר הדיקטורון של שיאומי חצי טא'צ ככה היו עושים את החרם עליהם :) ): בדיחה עצובה....

נצנוץ✨

משתמש מקצוען
יוצרי ai
אם מדובר באותה חסידות שהשיקה את 'עסקן' הרי שמדובר בבשורה של ממש.
זוהי חסידות שהאדמו"ר שלה זיהה לפני עשור את נושא האינטרנט והיו חלוצים בחתום הסינון, וההפרדה בין האסור! (טלפון פרוץ), הרצוי! (מכשיר כשר), והמותר! (טלפון עם סינון).
לא מכירה את החסידות שהשיקה את עסקן, אבל את הבעלים של חברת ימות המשיח כן.
אותה חסידות זה בטוח לא.

יערי

משתמש מקצוען
לא ראיתי את המודעה, מישהו יכול לכתוב לי מה המחיר של המכשירים שלהם?
האם הם מפסיקים את העושק של עסקני ועדת הרבנים הקודמת או לא, אם זה יהיה אותו מחיר לא הועילו חכמים בתקנתם כלום.

נפטון

משתמש מקצוען
לא מכירה את החסידות שהשיקה את עסקן, אבל את הבעלים של חברת ימות המשיח כן.
אותה חסידות זה בטוח לא.
עסקן היא תוכנת סינון של חסידות קרלין
האדמו"ר מקרלין כשהתחיל כל הנושא של האינטרנט, במקום להשאיר את הנושא מעומעם ולאסור באופן גורף טלפונים חכמים ואינטרנט, הוא היה הראשון שהתיר ללא התנצלות את השימוש באינטרנט למי שנצרך, כפוף לסינון כמובן.
בעוד שבקהילות אחרות הכל היה 'טרף' ואלו שהוצרכו הסתובבו עם מכשיר פרוץ נוסף בכיס, כי הכל טרף אז מה זה משנה, האדמו"ר מקרלין היה מאוד חד וברור בנושא. כי כשאוסרים את המותר אזי בסוף מתירים את האסור.

נצנוץ✨

משתמש מקצוען
יוצרי ai
עסקן היא תוכנת סינון של חסידות קרלין
האדמו"ר מקרלין כשהתחיל כל הנושא של האינטרנט, במקום להשאיר את הנושא מעומעם ולאסור באופן גורף טלפונים חכמים ואינטרנט, הוא היה הראשון שהתיר ללא התנצלות את השימוש באינטרנט למי שנצרך, כפוף לסינון כמובן.
בעוד שבקהילות אחרות הכל היה 'טרף' ואלו שהוצרכו הסתובבו עם מכשיר פרוץ נוסף בכיס, כי הכל טרף אז מה זה משנה, האדמו"ר מקרלין היה מאוד חד וברור בנושא. כי כשאוסרים את המותר אזי בסוף מתירים את האסור.
אני מאוד מסכימה עם הגישה הזאת באופן כללי, רק ציינתי שככל הנראה אין קשר ביניהם לימות המשיח.
ואם עסקן שייכת לחסידות קרלין אז אכן צדקתי:)

my car

משתמש פעיל
אם זה לא היה קשור לחברה האחראית על ההטרדות הייתי מאמין...
כל עוד והחתול שומר על החלב פתי יאמין לכל ההדברים האלו...

עדיף חברה שאומרת בגלוי את המטרה שלה: כסף
ולא ועדה שעובדת עלינו שהם דואגים לנו ולכן הם מרוויחים מליונים...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה