כישלון מוחלט של מחנכי דורינוכישלון מוחלט של ועדת הרבנים לעניני תקשורת!
כישלון מוחלט של מחנכי דורינוכישלון מוחלט של ועדת הרבנים לעניני תקשורת!
תסתכל על החתימה שלו תבין כבר לבד?
מבירור,עיקר מה שמענין אותי זה האם יש להם מספר כשר,
האם אפשר לנייד מספר קיים למסלולים שלהם,
אם זה לא היה קשור לחברה האחראית על ההטרדות הייתי מאמין...מבירור,
אפשר לנייד עם מספר קיים של ועדת הרבנים.
אין אפשרות לsms.
הטלפון שפורסם שהם משווקים, משווק גם כן על ידי תחת החותמת של ועדת הרבנים עצמה.
מה שלכאורה אומר, שבעצם כל משתמש במוצר שלהם משתמש במוצר של ועדת הרבנים לעניני תקשורת שעליו הולבש תוספת של הוועדה הנוכחית. (תקנו אותי אם אני טועה / למישהו יש מידע אחר)
בתקווה שמשהו ינסה לקיים את דבריו גדולי ישראל כפי שפרסמו ביתד, ולא יאלצו את רוב משתמשי הסוללר החרדים להמתין לממשלת הרשע הבאה כדי שיתקימו:
נשיא מועצת גדוה"ת מרן רה"י הגרי"ג אדלשטין הורה לחכ"י דגה"ת לקדם חוק שיגביל את כוחם של ועדת הרבנים לענייני תקשורת ולשינוי מעמדם של ועדת הרבנים ע"י עדכון זכויות הטלפונים הכשרים בחקיקה. הדרישה מכוונת לבצע שינוי בעקבות התלונות הקשות שהיו על הוועדה ובשל העובדה שבהתנהלותם יצאו מכשולות קשים. החוק יתן מענה לכל הציבור החרדי ולא רק לקהילות מסויימות חשובות ככל שיהיו.
תודה על התיקוןלא מדויק לכל החיים אלא ל3 שנים
אצלי היה את המסלול הזה וזה עלה אחרי 3 שנים ל40 או 44 ש"ח לקו (היה לי שני קוים)
אם מדובר באותה חסידות שהשיקה את 'עסקן' הרי שמדובר בבשורה של ממש.הסים החדש הוא של 'ימות המשיח' דהיינו 'קהילות' דהיינו 'סימהדרין'
והם ממש לא עושים את זה בשביל אידישקייט!
בלי להזכיר ש'ימות' הם מחסידות מסוימת שאין שם שום בעיה לשיומי טאצ' ואפילו לא לאייפון פשוט וד"ל
כישלון חזק ומהדהד למשגיחי הישיבות!!!!!!כישלון מוחלט של ועדת הרבנים לעניני תקשורת!
לא מכירה את החסידות שהשיקה את עסקן, אבל את הבעלים של חברת ימות המשיח כן.אם מדובר באותה חסידות שהשיקה את 'עסקן' הרי שמדובר בבשורה של ממש.
זוהי חסידות שהאדמו"ר שלה זיהה לפני עשור את נושא האינטרנט והיו חלוצים בחתום הסינון, וההפרדה בין האסור! (טלפון פרוץ), הרצוי! (מכשיר כשר), והמותר! (טלפון עם סינון).
עסקן היא תוכנת סינון של חסידות קרליןלא מכירה את החסידות שהשיקה את עסקן, אבל את הבעלים של חברת ימות המשיח כן.
אותה חסידות זה בטוח לא.
הוא ראה אולי רק אלף אבל יש עוד הרבה שהוא לא ראה וכנראה שגם אתם לאטיפה הזגמת.
גם אם ראית 1000 בחורים עם שיאומי חצי טאצ' יש עוד 150 אלף בלי.
אל תקטרג על החזית שלנו כל כך בקלות.
אני מאוד מסכימה עם הגישה הזאת באופן כללי, רק ציינתי שככל הנראה אין קשר ביניהם לימות המשיח.עסקן היא תוכנת סינון של חסידות קרלין
האדמו"ר מקרלין כשהתחיל כל הנושא של האינטרנט, במקום להשאיר את הנושא מעומעם ולאסור באופן גורף טלפונים חכמים ואינטרנט, הוא היה הראשון שהתיר ללא התנצלות את השימוש באינטרנט למי שנצרך, כפוף לסינון כמובן.
בעוד שבקהילות אחרות הכל היה 'טרף' ואלו שהוצרכו הסתובבו עם מכשיר פרוץ נוסף בכיס, כי הכל טרף אז מה זה משנה, האדמו"ר מקרלין היה מאוד חד וברור בנושא. כי כשאוסרים את המותר אזי בסוף מתירים את האסור.
אם זה לא היה קשור לחברה האחראית על ההטרדות הייתי מאמין...
כל עוד והחתול שומר על החלב פתי יאמין לכל ההדברים האלו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: