ב"ה הציבור שלנו גדול ומתרבה בלע"נ, והוירוסים גם, רוב הציבור הממוחשב שלנו 'מסתדר' בשיטת המאמינים בני מאמינים,
באנטי וירוס קשיש, עם מנועי זיהוי מיושנים ולא אקטואליים, הוא סובל ממחלות הנפוצות בגיל הזהב,
אינו מעודכן כלל, והרבה גם משתמשים בחינמי, השווה חינם, וכמאמר חז"ל 'אסיא במגן מגן שוויא'.
לא אגזים, אבל מנתונים שלי, 80% מהציבור מלא בוירוסים בכל ההתקנים הניידים האפשריים, מצלמות, נגנגים, וזכרונות ניידים!
מה שצריך למנוע לגמרי ב100% וירוסים הוא:
אנטי וירוס טוב וחזק כמו: נורטון, קספרסקי, נוד32,
עדכונים שוטפים, כמה שיותר, והמחמיר תבוא עליו ברכה, בזה תהיו בריסקערס...
בנוסף על כל זה, דבר חשוב מאוד, היות ורוב מוחלט של הוירוסים כיום אצלנו מגיעים לא דרך האינטרנט, אלא דרך התקנים ניידים
לכן צריך וחובה לבטל הפעלה אוטומטית של התקנים,
זה ימנע מחטפים של וירוסים במלחמתם נגד האנטי וירוס, שקורים בשפע,
אחרי שבטלתם ואתם מוגנים במוצר משובח ומעודכן, כל התקן שנכנס למחשבכם, קודם כל לבדוק את כולו, יציאות וכניסות הUSB שלי עובדות שעות נוספות עם הרבה אנשים, ומאז שבטלתי את ההפעלה אוטומטית, לא חטפתי שום וירוס, למרות שהיו התקנים נגועים.
הנה מצורף קובץ ההפעלה, פשוט ללחוץ על הקובץ, ודי, בלי להבין כלום,
מבטל גם את ההפעלה אוטומטית של תקליטורים,
וקישור מצורף להדרכה מאת בריס לביטול ידני
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=19267
באנטי וירוס קשיש, עם מנועי זיהוי מיושנים ולא אקטואליים, הוא סובל ממחלות הנפוצות בגיל הזהב,
אינו מעודכן כלל, והרבה גם משתמשים בחינמי, השווה חינם, וכמאמר חז"ל 'אסיא במגן מגן שוויא'.
לא אגזים, אבל מנתונים שלי, 80% מהציבור מלא בוירוסים בכל ההתקנים הניידים האפשריים, מצלמות, נגנגים, וזכרונות ניידים!
מה שצריך למנוע לגמרי ב100% וירוסים הוא:
אנטי וירוס טוב וחזק כמו: נורטון, קספרסקי, נוד32,
עדכונים שוטפים, כמה שיותר, והמחמיר תבוא עליו ברכה, בזה תהיו בריסקערס...
בנוסף על כל זה, דבר חשוב מאוד, היות ורוב מוחלט של הוירוסים כיום אצלנו מגיעים לא דרך האינטרנט, אלא דרך התקנים ניידים
לכן צריך וחובה לבטל הפעלה אוטומטית של התקנים,
זה ימנע מחטפים של וירוסים במלחמתם נגד האנטי וירוס, שקורים בשפע,
אחרי שבטלתם ואתם מוגנים במוצר משובח ומעודכן, כל התקן שנכנס למחשבכם, קודם כל לבדוק את כולו, יציאות וכניסות הUSB שלי עובדות שעות נוספות עם הרבה אנשים, ומאז שבטלתי את ההפעלה אוטומטית, לא חטפתי שום וירוס, למרות שהיו התקנים נגועים.
הנה מצורף קובץ ההפעלה, פשוט ללחוץ על הקובץ, ודי, בלי להבין כלום,
מבטל גם את ההפעלה אוטומטית של תקליטורים,
וקישור מצורף להדרכה מאת בריס לביטול ידני
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=19267