וירוס | איך לא נכנסים לזה?

מקארתור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
כיום יש שלושה תוכנות מוצלחות שעושות את העבודה וכולם בעלי צריכה נמוכה של משאבים:
נורטון, נוד32, קספרסקי, כל השאר זבל, או חסרי תכונות חשובות,
נורטון של פעם היה כבד, וAVG זה זבל מנסיון

bris

משתמש סופר מקצוען
כמה הערות קטנות
1. כבר בויסטה המערכת לא מפעילה אף פעם קבצי EXE וכדו' שנמצאים ב AUTORUN בלי רשות המשתמש, כנ"ל גם ב WIN7 (שצר לי לאכזב כמה אנשים כאן, הוא פשוט REBRANDING של ויסטה, אולי אפרט פעם אחרת).
2. בלי להכנס לויכוחים, בתור אחד שלצערו מטפל הרבה מאוד בוירוסים , חוות דעתי המעודכנת (וזה דבר נזיל מאוד כצפוי בתחום דינאמי כ"כ) שקספרסקי מובילים בשנות אור על פני רוב המתחרים בשוק. אולי אפרט אח"כ. NOD4 עדיין חדש ולא ברור, אולי הוא ישנה את המפה.
3. פעם הייתי נתקל במחשבים חרדיים בוירוסים קלאסיים, ולא מזיקים במיוחד כמו למשל WINFILE וכדו', אבל בשבועיים האחרונים ראיתי כמה מחשבים נגועים בגרסאות של SALITY או אפילו CONFIKER , שכידוע משנים את קבצי ה EXE של המערכת גם ברמה שבדיקת הסכום (CRC או HASH) לא מגלה לפעמים (או בגלל ROOTKIT) .
4. היות ובציבור החרדי, בהרבה בתים ומוסדות אין שום צורה של אינטרנט (ב"ה) יש הרבה אנטי וירוסים שלא באים בחשבון (כמו לצערי KASPERSKY שמאוד מסובך לעדכן אותו מקבצים) לכן אני הרבה פעמים ממליץ על AVIRA או MCAFEE שקל לעדכן אותם מקבצי עידכון שאפשר להפיץ על CD או USB.

מקארתור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
0. WELCOME...
1. ראה בקישור שהבאתי, על ביטול טוטלי.
3. כל שמירה מחדש של אותו קובץ ובפרט בתוספת חומר, לא אמורה לשנות את ה MD5 או SHA ?
4. וכן בנורטון.

bris

משתמש סופר מקצוען
מה שהם עשו ב RC של 7 (והם בעתיד יעשו גם ב XP וב VISTA - כמו שהם כותבים שם) , הם ניטרלו הפעלה של כל תוכנה שלא נמצאת כבר על המחשב ו/או מכילה חתימה דיגיטלית.

שי דרומי

משתמש צעיר
נכתב ע"י מקארתור;209857:
ב"ה הציבור שלנו גדול ומתרבה בלע"נ, והוירוסים גם, רוב הציבור הממוחשב שלנו 'מסתדר' בשיטת המאמינים בני מאמינים,
באנטי וירוס קשיש, עם מנועי זיהוי מיושנים ולא אקטואליים, הוא סובל ממחלות הנפוצות בגיל הזהב,
אינו מעודכן כלל, והרבה גם משתמשים בחינמי, השווה חינם, וכמאמר חז"ל 'אסיא במגן מגן שוויא'.
לא אגזים, אבל מנתונים שלי, 80% מהציבור מלא בוירוסים בכל ההתקנים הניידים האפשריים, מצלמות, נגנגים, וזכרונות ניידים!

מה שצריך למנוע לגמרי ב100% וירוסים הוא:
אנטי וירוס טוב וחזק כמו: נורטון, קספרסקי, נוד32,
עדכונים שוטפים, כמה שיותר, והמחמיר תבוא עליו ברכה, בזה תהיו בריסקערס...
בנוסף על כל זה, דבר חשוב מאוד, היות ורוב מוחלט של הוירוסים כיום אצלנו מגיעים לא דרך האינטרנט, אלא דרך התקנים ניידים
לכן צריך וחובה לבטל הפעלה אוטומטית של התקנים,
זה ימנע מחטפים של וירוסים במלחמתם נגד האנטי וירוס, שקורים בשפע,

אחרי שבטלתם ואתם מוגנים במוצר משובח ומעודכן, כל התקן שנכנס למחשבכם, קודם כל לבדוק את כולו, יציאות וכניסות הUSB שלי עובדות שעות נוספות עם הרבה אנשים, ומאז שבטלתי את ההפעלה אוטומטית, לא חטפתי שום וירוס, למרות שהיו התקנים נגועים.

הנה מצורף קובץ ההפעלה, פשוט ללחוץ על הקובץ, ודי, בלי להבין כלום,
מבטל גם את ההפעלה אוטומטית של תקליטורים,

וקישור מצורף להדרכה מאת בריס לביטול ידני
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=19267
הקפצה הקפצתית...
יש למישהו קובץ דומה לwin 7+ 8?
הקובץ הזה לא עובד עליהם.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה