וירוסים, או קבצי פריצה נקיים?

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
יש לי כמה תיקיות עם משחקים, שהקראקים שלהם מזוהים ע"י האנטי-וירוס כוירוסים.
יש מצב שבאמת הם מזוהים כך רק מכיוון שהם עוקפים דברים בתוכנה\משחק, או שהם וירוסים המזיקים למחשב?
יש דרך לבדוק זאת?

תודה מראש.

סבתא שמחה

משתמש רשום
D I G I T A L
קראקים הם מקור כמעט בטוח לוירוסים אימתניים ומסוכנים. בעיקר הוירוס הוא מסוג סוס טרואני או תולעת ומהווה פריצה שיכול לתת להאקר לגנוב מידע אישי מהמחשב שלך.
אם תוכנה אנטיוירוס מזהה אותם כוירוסים, למחוק בלי רחמים.

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
בדרך כלל קראקים למשחקים הם בסדר, אע"פ שהם מזוהים כוירוס, משום שהחבר'ה שיוצרים את הקראק מאוד רוצים שכולם יעדיפו את הקראק שלהם ויש בזה תחרות סמויה כידוע למתמצאים, ולכן אין להם עניין להכניס וירוס בזה -משום שזה פוגם בעדפות שלהם, לכן רוב הסיכויים או שבאמת מישהו אחר הכניס וירוס, וזה פחות מצוי, או שהתוכנה מזהה אותם כוירוס וכדו', משום שדיווחו על הקובץ הנ"ל כלא חוקי וכו'.
מנסיון - 99 אחוז מהמקרים זה בסדר, אני שומר את הקראקים לאחר מכן, מכווצים ב- RAR, ככה זה לא יכול להזיק בדרך כלל.
כל מה שאמרתי לעיל זה אך ורק כשהקראק הוא אכן של החברה שמוציאים אותו באמת, אך יש לפעמים הורדות באינטרנט רק של קראקים למינהם -שבעצם אין שם כלום חוץ מוירוסים וכדו', ולכן צריך לדעת בוודאות שהקראק הוא ממקור טוב וידוע, למשל RELOADED, או SKIDROW, שהם החבר'ה הטובים :)

בהצלחה.

2OR

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
תודה פופקו,
א. כיצד אני יכול לדעת מי המחבר של הקראק?
ב. אם לקחתי ממישהו שבפועל השתמש עם הקראקים האלו והם פתחו את המשחקים, זה אומר שהם קראקים מה 99%?

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
א- בדרך כלל עם קראק מגיע הוראות ושם זה כתוב תמיד!
ב- כן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה