נמחק ע"י ההנהלה. חששתי מזה. אולי בעקבות התגובות, לא הספקתי לראות.כתבת איזה קטע על פרייאר, לאן זה נעלם?
אם חשוב לך מאוד, יש לי צילום של ההודעה...
נמחק ע"י ההנהלה. חששתי מזה. אולי בעקבות התגובות, לא הספקתי לראות.כתבת איזה קטע על פרייאר, לאן זה נעלם?
לא דחוף, סתם היה נראה נושא חשוב ומענין.נמחק ע"י ההנהלה. חששתי מזה. אולי בעקבות התגובות, לא הספקתי לראות.
אם חשוב לך מאוד, יש לי צילום של ההודעה...
הבעיה שלי היתה לא 'להתקבל' או 'לא'תנסה. הרבה לא עומדים לגמרי בכללים. זו שאיפה, ולא חובה מוחלטת וגמורה.
אם אתה בעניין, יודע לכתוב, יש לך מה לתרום בנושא כתיבה, שלח קטע טוב לבחינה, ותתקבל. כך לפי הנסיון שלי.
עד שלושים יום, בדרך כלל משתדלים פחות.
ההצטרפות היא לבעלי ותק של מינימום שלושה חודשי פעילות בפרוג.
אמורים לשלוח לך הודעת תגובה אם התקבלת או לא.
עם האישור / שלילה מתקבלת הודעה אוטומטית מהמערכת. תבדקי בתיבת ההודעות שלך.
ניקיות שחברות בפורום חכמת נשיםסליחה על הבורות..
מה מסמלת החגורה האדומה
עם הנקודה הלבנה במרכזה?
רואים את זה כאן לא מעט
מתחת חלק מן הניקים.
בתודה מראש.
א. מה צריך לעשות כדי להתקבל ל"חכמ נשם"?
יש כאן תשובות--ב. מה צריך לעשות כדי לפרסם על שמלה שמחפשים להשלמת סט?
אוו אוו, זו שאלת השאלות.יש הודעות שמוחקים אותן מיד ויש כאלו ששורדות יפה- מה הסוד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: