צודקת, אבל מבחינה תרבותית כן הייתי משייך אותה לדרום אמריקה.מקסיקו זה צפון אמריקה חחחח
את יודעת, מדברים ספרדית, וכל האופי הלטיני ...
וכמו שאת אומרת
תודה !זה מובן ואייקוני
צודקת, אבל מבחינה תרבותית כן הייתי משייך אותה לדרום אמריקה.מקסיקו זה צפון אמריקה חחחח
תודה !זה מובן ואייקוני
מקסיקו- מרכזה של אמריקה הדרומיתמקסיקו זה צפון אמריקה חחחח
מקסיקו- מרכזה של אמריקה הדרומית
גרתי בניו מקסיקו, מדינה בדרום ארהב שגובלת במקסיקו.. אז זה לא בדיוק מקסיקו אבל בהחלט מקסיקני מבחינת התרבות חח אולי אני יקדיש לזה ציור אזור מהמם
תודה רבהחזק
מהמם!
תודה רבה ...惊人 !
!Amazing
गजब का !
!Surpreendente
אוי את מאד מאד צודקתאז לא הבנתי את הכוונה במרכזה של אמריקה הדרומית... זה לא נחשב אגב מרכז אמריקה גאוגרפית אלא אמריקה הצפונית. מרכז אמריקה זה המדינות שבין מקסיקו לאמריקה הדרומית. אולי התכוונת כמו יחיאל, רק מבחינה תרבותית ואז המינוח המתאים בעיני זה אמריקה הלטינית לא הדרומית.
זה כבר יצא לגמריי מההקשר של הציור חחח פשוט מנסה להבין מה הפריע לך ולמה התכוונת. אולי תחכימי אותי.
חחח גדולל!
תודה רבה !מוצלח וחמוד מאוד!
תודה רבה !חחח
חזק
?????????איפה אפשר לראות את הנחת אבן במקסיקו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: