אנחנו נסענו עם ציון- הביאו פה את הפרטים שלואנחנו 2 בנות ניהיה בעז"ה בשבוע הראשון של בין הזמנים מראשון עד חמישי
אני גם מחפשת טיול מאורגן מוינה לאזור להאלשטאטא
נהג תותח!!
אנחנו נסענו עם ציון- הביאו פה את הפרטים שלואנחנו 2 בנות ניהיה בעז"ה בשבוע הראשון של בין הזמנים מראשון עד חמישי
אני גם מחפשת טיול מאורגן מוינה לאזור להאלשטאטא
זאת נסיעה עם עוד אנשים?אנחנו נסענו עם ציון- הביאו פה את הפרטים שלו
נהג תותח!!
כן הוא יוצא עם רכב מלא (באזור 8 אנשים)זאת נסיעה עם עוד אנשים?
וכמה עלה לכם?
או תודה רבהכן הוא יוצא עם רכב מלא (באזור 8 אנשים)
יש לו 2 טיולים- לאזור ההרים
ולאזור של עמק הווכאו
(אנחנו לקחנו את האזור היותר קרוב)
הוא זמין במייל?אנחנו נסענו עם ציון- הביאו פה את הפרטים שלו
נהג תותח!!
מה המחיר לכזה דבר? מישהו מכיר\שמע\התנסה עם נהג מאיזור זלצבורג?בפעם הראשונה עשינו את זה עם ציון, לקחנו אותו צמוד לארבעה ימים. היה מוצלח במיוחד.
בפעמים הבאות כבר הסתדרנו בכוחות עצמנו.
הרעיון של מקובר נשמע מעניין, אבל הם 'שכחו' לפרט לגבי אוכל ומנייני תפילה.נהג 7 מקומות ליום בערך 700 יורו. רכב קטן קצת פחות.
יש את מקובר עם מניינים- https://63f12869c48fa.site123.me/
בהנחה שמדובר על איזור האגמים (הלשטאט והאיזור) ולא האיזור ההררי המרוחק יותר.
בנוסף - אי אפשר להספיק הכל ביום אחד, צריך לבחור.
מדגישה כי אנחנו נסענו בקיץ , יש לבדוק שהאתרים שנתתי פה פעילים גם באפריל.
1. העיירה הלשטאט, עליה לפינוקולר לתצפית על הלשטאט, (אותו פינוקולר ממשיך לעלות גם למכרה מלח, אך הכניסה היא רק מגיל ארבע). שייט באגם
2. 10 דקות נסיעה מהאלשטאט - העיירה אוברטראון ממנה אפשר לקחת רכבל לתצפית 5 האצבעות - תצפית יפהפייה . (מתחנת הרכבל חצי שעה הליכה עד לתצפית). לאותו רכבל יש גם עצירה לפני כן למערת קרח (גם כחצי שעה הליכה עד למערה)
3. אגם גוסאו בעיירה גוסאו , חצי שעה נסיעה מהאלשטאט. ניתן להקיף את האגם בהליכה וכן לעלות ברכבל לתצפית שמשקיפה על האגם
4. מגלשות הרים בעיירה abtenau , חצי שעה מהלשטאט, עולים ברכבל כרבע שעה ויורדים במגלשות הרים בנסיעה של 8 דקות מול הנוף ההררי היפיפה. יש לברר עם יתנו לכם לעלות עם בת השנתיים.
5. העיירה סנט וולפגאנג על גדות אגם וולפגאנג. כ40 דקות מהלשטאט, ניתן סתם לטייל בעיירה היפה, ניתן לעלות ברכבת קיטור להר שפרברג על תצפית מדהימה על 5 אגמים. לחילופין אפשר לשוט משם לעיירה סנט גילגן שהיא על גדות אותו אגם וממנה לעלות ברכבל שמשקיף גם הוא על כמה אגמים (אם כי הנוף בשפרברג מרשים יותר לטעמי)
יש עוד אופציות רבות...אך מרוחקות יותר, למשל קניוני מים, (קניון הלאמרקלאם הוא הקרוב ביותר), מפלים, ועוד.
אך ביום אחד לא תוכלו להספיק כל כך הרבה. במקומכם אם היה לי יום אחד - הייתי עושה את הלשטאט וכל מה שהיא כוללת, ותצפית חמשת האצבעות.
גם אני מצטרפת להמלצה הנ"ל. מהמשפחה שלי נסעו עם ציון בשבוע שעבר לאיזור עמק הווכאו באוסטריה והיו מרוצים מאוד!!אנחנו נסענו עם ציון- הביאו פה את הפרטים שלו
נהג תותח!!
אין על רפאל!!יש אחד בשם 'רפאל' יהודי דתי שמארגן נסיעה עם רכב 7 מקומות לזלצבורג
בימי ראשון
רק שעדיף לסגור אתו מראש קבוצה של שבעה אנשים שאת מכירה כי אחרת הוא מצרף גם חילונים לקבוצה
רפאל הנהגיש למישהו עוד נהג להמליץ לי
כי דברתי עם ציון והוא בחופשה באותם תאריכים?
מוציא טיולים רק בימי ראשון?רפאל הנהג
אין דברים כאלה
436602626268+
אני גם כרגע בבירורים על טיול יום מוינה עם נהגתודהה
תכלס כולם לוקחים לאותו רעיון של טיול
מענין אותי אם יש הבדלים?
יכול להיות שיש מזג אויר של גשמים באוגוסט?אני גם כרגע בבירורים על טיול יום מוינה עם נהג
מה שמעצבן (אבל מובן) זה שהם רוצים לקבוע איתך יום ספציפי, וככה אין גמישות עם מזג האויר.
אין עניין ליסוע להרים\עמק הוואכו כשהשמיים אפורים ויורד גשם, זה פשוט לא זה. וברגע שקובעים יום ספציפי זה יכול לקרות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: