עקשן.צודקת!
אבל איפה ההויזן זאקן???
קח סמט
זה מה שיש לי בשלופ עכשיו.
עקשן.צודקת!
אבל איפה ההויזן זאקן???
למה... כובע.
حيث انقر فوق لتحميل إلى جهاز الكمبيوتر ما الجمال، الجنون، ني يأخذها أن يكون بيكسار
יש הרבה פעמים שהציורים שלך מאוד דומים למנגה, בפרט בצורות של הפה. לפעמים גם עיניים, למשל הקומיקס שעשית על זה שהחורף הכי טוב, היה כולו ממש מנגה סטייל. אולי זה יותר מה שנקרא kawaiiמעניין.
כי אני לא מתעסקת עם מנגות לא מסתכלת ולא מתבוננת.
אגב גם הסתכלתי עכשיו בתיק עבודות שלך בתור אחת שמאיירת מנגה-גם לא ראיתי משהו שדומה בכיוון..
אבל שויין.
הוווו הקינאה נוזלללת מבין אצבעותיךךךמגניב. עוד לא "זה", הקו שלך מאוד יפה וקולע, מגיע לו צביעה שתהיה בול.
נ.ב
حيث انقر فوق لتحميل إلى جهاز الكمبيوتر ما الجمال، الجنون، ني يأخذها أن يكون بيكسار
יש הרבה פעמים שהציורים שלך מאוד דומים למנגה, בפרט בצורות של הפה. לפעמים גם עיניים, למשל הקומיקס שעשית על זה שהחורף הכי טוב, היה כולו ממש מנגה סטייל. אולי זה יותר מה שנקרא kawaii
ומנגה וkawaii מה שלא רשמת שם, זה לא אותו דבר..
מנגה יש להם מבנה גוף /ידיים יותר ריאליסטי, האף והעיניים והשיער והצורות פנים הם לגמרי באפיון מנגהייסתי (?)בתכלית המנגיות של עולם.(!)
השני זה דמויות קטנות וחמודות ,זה כבר יותר דומה לסגנון שלי מסכימה.
אבל לא מנגה, תעשה הפרדה בין השניים (קצת מתביישת בשבילך אתה יודע..כותב שיש לך ניסיון של 20 שנה ואז אומר דברים כאלה שמצביעים על חורים בהשכלה.. בשבילך אני אומרת..חבל..שלא תצטרך לעשות מהשם שלך ראשי תיבות בסוף כמו ג׳י קי רולינג אתה יודע..)
עריכה:
10000000:0 לי (לך ה0)
כי מה שהוא מדבר זה לא מנגההההאני לא מבינה?? הסגנון שלך חמוד מאוד(!!)? נכון.
יש מנגות חמודות (מאוד!!)? נכון
אז מה הבעיה שיש לך קצת איפיונים כאלה ואחרים???
ביג דיל...אוהבים אותך שני וגם את הציורים שלך,
חבל על כל מילה מיותרת.
לא הראית את המנגות הנכונות.צפה בקובץ המצורף 308312
צפה בקובץ המצורף 308313
הנה, מאנגה.
מההה קשר בכללל? מההההה?
ידיים לא עיניים לא שיער לא, מבנה פנים לא,
כתפיים רחבות-לאאאאאא
אז מה קשר?
שיוואו איזה אשכול ארוך נהיה כאן... ציורים יפים, רק רציתי להגיד דבר קטן שאני ממש ממש מתכוון אליו בשיא הרצינות- הם ממש ממש מזכירים את הסגנון של שאול יצחק. מה פתאום מנגה.
שאולי יצחקי.
בסדר וכל המליון נקודות שלך עוברות אלינו.שמה לי תזכורת פתק על המסך עבודה:
״לא לעלות איורים לפרוג יותר..
בחייייים, בחיים!״
התשתם אותי חברים...זהו..
הצלחתם.
לכו לשתות בירה של ניצחון.
אני הרמתי ידיים..
לא לא נו... לא באמת ניצחתם.. זה בשביל לגמור את הדיון על זה כי זה נמאס.בסדר וכל המליון נקודות שלך עוברות אלינו.
נצ-חווו און
אני יודעת זה היה מתבקש ומבריק.סליחה, באמת הייתי חייב...
אני יודעת זה היה מתבקש ומבריק.
כל הכבוד על התיזמון הוא היה מעולה.
אם כבר לך מגיע נקודה אחת. (שאולי יצחקי עדיין 0. רק מעדכנת למי שלא עומד בקצב)
כל הכבוד תמשיך ככה
ברור שלא כועסת הרימו לך להנחתה כמו שאומרים ,אה יופי, מזל שאת לא כועסת...
אז תמשיכי להעלות איורים לפרוג אה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: