למיטב ידעתי, אין בשוק דבר כזה וחבל מאדמישהו יכול להמליץ על וייז כשר (כשרות ברמה גבוהה) עם אפשרות למצלמה בלבד.
אני צריך לדעת שזה באמת כשר בלי פריצה משהו כמו 'דרך המלך' עם מצלמה.
תודה רבה.
אין כזה דבר,מישהו יכול להמליץ על וייז כשר (כשרות ברמה גבוהה) עם אפשרות למצלמה בלבד.
אני צריך לדעת שזה באמת כשר בלי פריצה משהו כמו 'דרך המלך' עם מצלמה.
תודה רבה.
האם יש לך מה לומר על התגובות אחריך האם אתה מתכוון ?שאין משהו עם סינון מוצלח כמו 'דרך המלך' ?למיטב ידעתי, אין בשוק דבר כזה וחבל מאד
מי שירים את הכפפה (אפילו מצלמה בלי וויז) יעשה עסקה מנצחת, למי שקצת מכיר את המצלמות האיכותיות שיש במכשיר סמארטפון במחיר סביר....
יש לאאוטנט חסימה שמאפשרת לשים וייז בלבדלגבי וויז שמובנה באוטו יש אפשרות לדאוג שזה יהיה רק וויז?
כתבתיהאם יש לך מה לומר על התגובות אחריך האם אתה מתכוון ?שאין משהו עם סינון מוצלח כמו 'דרך המלך' ?
ויותר מזה, אין לי מושג.למיטב ידעתי
אם אתה רוצה רק מצלמה תקנה אייפון ותשים דבק במקום של הסים, וסגרת תפינהמי שירים את הכפפה (אפילו מצלמה בלי וויז) יעשה עסקה מנצחת, למי שקצת מכיר את המצלמות האיכותיות שיש במכשיר סמארטפון במחיר סביר....
בדיוק-לפחות מצלמה משוכללת...אם אתה רוצה רק מצלמה תקנה אייפון ותשים דבק במקום של הסים, וסגרת תפינה
יותר טוב מכל חסימה שתהיה,
הבעיה היא שזה עדיין לא נעים במחוזותינו להשתמש בזה כמצלמה משום מראית העין
רק שתדע שיש מצב שאתה תתחיל עם מצלמה ווויז ופנגו בלבד אחרי זה רק מייל ורק קופת חולים ורק בנק ורק קצת חדשות וכו' וכו'....
מנסיון...
לי יש הדרן לצורך עבודה בלבד(ב"ה מצליחים בכך לגמרי)
ומקפידה מאוד אפילו לא להסתובב וכמובן לא לצלם עם זה ,למרות שעקרונית לא בעיה
1. בשביל הילדים
2. אנשים רואים שמצלמים עם זה ואז אומרים אה,יש להם טלפון כזה...
זה בעיה כי אף אחד לא יודע מה יש לך בפנים ויכול להיות שלך יהיה רק מצלמה ולשני הכל...
כך שהחזקת טלפון כזה ברשות הרבים ,יש בה סוג של אמירה
בכ"א לעצם השאלה -אפשר הדרן ולבקש ללא ווצאפ ואפליקציות.-אבל המכשיר שלהם מסדרה מאוד פשוטה
יש לי חבר שביקש מצלמה בשביל שיהיה באוטו למקרה תאונה
לא בשביל להסתובב עם זה בהכנסת ס"ת של השכונה
כנראה שיש סיבה שלא אישרו את זה עד היום
לכאור משום מראית עין
ברגע שכולם יתחילו להסתובב עם מצלמה כזו זה יתן למכשיר הכשר וד"ל
כמו שכתבו מעלי...
אם אתה רוצה רק מצלמה תקנה אייפון ותשים דבק במקום של הסים, וסגרת תפינה
יותר טוב מכל חסימה שתהיה,
הבעיה היא שזה עדיין לא נעים במחוזותינו להשתמש בזה כמצלמה משום מראית העין
נכון מאד.בדיוק-לפחות מצלמה משוכללת...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: