דרוש מידע וייז הדרן

dafnat

משתמש מקצוען
יש לי טבלט של הדרן שיש בו רק וייז ומייל. עכשו עברו 3 שנים ונגמר לי ההתחייבות שהיתה. הדרן רוצים 25 ש' לחודש על הסים והחסימה והתחייבות ל- 3שנים. אני בודקת אפשרויות.
אשמח לשמוע על מכשירים שקיימים כיום עלויות וכו'. מישהו יודע אם אפשר להשיג יותר זול בהדרן?
אני גם לא מרוצה מהמכשיר. איזה מכשיר מומלץ? בהדרן הציעו לי לשדרג ל- A11 של סמסונג ב- 400 ש'. איך המכשירהזה?

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
למה חוצפה? זה לא סים עיסקי? הם לא סוגרים עם חברת הסלולר ל3 שנים?
זה לא חוקי לעשות התחייבות על סלולר.
לא סים רגיל ולא עסקי.
זה קומבינה לקשר את זה לחסימה, ואז לחייב לקוח לשלש שנים.

אני וביתי

משתמש מקצוען
זה לא חוקי לעשות התחייבות על סלולר.
לא סים רגיל ולא עסקי.
זה קומבינה לקשר את זה לחסימה, ואז לחייב לקוח לשלש שנים.
מצאתי איזה פסקה באיזה אתר רק בשביל שלא תחשוד בהדרן סתם
בניגוד למגזר הפרטי, בו נושא ההתחייבות ל-3 שנים לחברת הסלולר "עבר מן העולם" מזמן, במגזר העסקי שיטה זו עדיין קיימת.
לדעתי גם זה עדיף על השיטה של נטפרי כי שם החברות סוחטות כסף וכאן לדעתי הדרן מגיעה למחיר יותר מוזל.
מה עוד כיון שהם לא יושבים על הספק אם הסים לא יהא דרכם הוא יהא סים פרוץ אז לכאורה עדיף ככה .

dafnat

משתמש מקצוען
הסים הוא לא דרך הדרן. הוא סים רגיל ומשלמים עליו בנפרד. 25ש' זה רק להדרן על ההגנה. ועל זה התחייבות ל- 3שנים.

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
מה עוד כיון שהם לא יושבים על הספק אם הסים לא יהא דרכם הוא יהא סים פרוץ אז לכאורה עדיף ככה .
הסים הוא פרוץ.
לדעתי גם זה עדיף על השיטה של נטפרי כי שם החברות סוחטות כסף וכאן לדעתי הדרן מגיעה למחיר יותר מוזל.
שם הספק עצמו מסונן, ופה יש סינון קבוע על המכשיר.

יהודה וולף

משווק מכשירי הדרן וטלפונים כשרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג

אני וביתי

משתמש מקצוען
יש לי טבלט של הדרן שיש בו רק וייז ומייל. עכשו עברו 3 שנים ונגמר לי ההתחייבות שהיתה. הדרן רוצים 25 ש' לחודש על הסים והחסימה והתחייבות ל- 3שנים. אני בודקת אפשרויות.
אשמח לשמוע על מכשירים שקיימים כיום עלויות וכו'. מישהו יודע אם אפשר להשיג יותר זול בהדרן?
אני גם לא מרוצה מהמכשיר. איזה מכשיר מומלץ? בהדרן הציעו לי לשדרג ל- A11 של סמסונג ב- 400 ש'. איך המכשירהזה?
הסים הוא לא דרך הדרן. הוא סים רגיל ומשלמים עליו בנפרד. 25ש' זה רק להדרן על ההגנה. ועל זה התחייבות ל- 3שנים.
לא הבנתי 25 רק לחסימה או גם לסים?

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
זה חוצפה שאין כדוגמתה, כי המכשיר גרוע, ואין אפשרות לבטל באמצע. (לא מונח בפרטים, רק יודע על כמה שמאד לא מרוצים).
@יהודה וולף תרגיש בנוח, אתה סך הכל סוכן, לא אישי.
צריך מישהו שירים את הכפפה למכשיר עם סים נטפרי חסום כהלכה רק לוויז. בלי התחייבות חודשית קורעת ועם אפשרות לרכוש מכשירים קצת יותר טובים, שמצדיקים את המחיר ואת השירות.

גמד

משתמש מקצוען
זה חוצפה שאין כדוגמתה, כי המכשיר גרוע, ואין אפשרות לבטל באמצע. (לא מונח בפרטים, רק יודע על כמה שמאד לא מרוצים).
@יהודה וולף תרגיש בנוח, אתה סך הכל סוכן, לא אישי.
צריך מישהו שירים את הכפפה למכשיר עם סים נטפרי חסום כהלכה רק לוויז. בלי התחייבות חודשית קורעת ואם אפשרות לרכוש מכשירים קצת יותר טובים, שמצדיקים את המחיר ואת השירות.
אתה יכול לקנות באופן עצמאי מכשיר של סמסונג מצויין ב450 שקל
ולשים לו סים של נטפרי ויעבוד לך וויז

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
אתה יכול לקנות באופן עצמאי מכשיר של סמסונג מצויין ב450 שקל
ולשים לו סים של נטפרי ויעבוד לך וויז
יפה.
הנה לך dafnat פותח האשכול, פתרון מעולה!

בשעות הפנאי

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
אם תעשה לו סירוס הגון באאוטנט - אז לא.
(או וויפרי לאנדרואיד, למבינים בלבד...)
זה הימור גדול מידי לפרסם בצורה פומבית שכל אחד יתחיל להכשיר מכשירים לבד.
עדיף להתקע עם חברה לא נחמדה ולסתום את האף - והאף שלי עצמי כבר מנופח לגמרי - מאשר להסתכן כך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה